Sayfa 237/1003 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Aynen öyle oldu cidden.Yahu oraya telefon rehberinden sıradan bir isimi başkan adayı olarak koy,bu adayın da tek söylemi olsun,desin ki ben başkanlık yetkilerini kullanmıyacağım memleketi daha evvel açıkladığımız protokol rehberliğinde güçlendirilmiş parlementer sisteme götüreceğim,o zamana kadar eski usül fahri korutürk gibi sembolik bir cumhurbaşkanı olacağım dese başka tek kelime etmese şu anda reis emekliydi.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    ** mazareti bu kadar önemli bir seçimde olamaz.
    olur, bak oldu.. gık bile çıkmaz.

kitle hipnozu nasıldı ama ?
    Memento mori

Hala anestezi devam ediyor ,iktidar mehmet şimşekle veriyor anesteziyi,ekonomik yıkım başladı zamlar konuşulmasın diye bakanlar kurulu mehmet şimşek falan diye kendi tabanını uyutuyor.Bizim cenahta da myk değişecek kk belediye seçimine kadar ağzımızın tadı kaçmasın ben durayım yerimdeyi yuttururmuyum derdinde.Bunlar tamamen iki ayrı ekol ayrı tabanları var ,ama kullanılan yöntemler falan hepsi aynı.Aynı ,aynı ,aynı bilmem şeedebildim mi ,pusulada aslında dört tane reis seçeneği vardı))))))))))))

Dolandırıcıların kullandığı tantanacılık diye bir yöntem var.Beş altı kişi kendi aralarında kavga çıkarıyorlar,bağrış çağrış itekleme vs bu esnada seyreden meraklılardan biri araya alınıyor.Onun cüzdan çalındıktan sonra tantana aniden kesiliyor ,zavallı kurban cüzdansız ortada bırakılıp kaçılıyor.Siyaset aslında tüm dünyada bu.Demokrasi iki kurt ve bir kuzunun öğle yemeği için oylama yapmasından ibaret.

5. Mehmet Barlas ölmüş. Nasıl bilirdiniz ben iyi bilmezdim.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kkm ler geri ödenmesin, tekalifi milliye sadece kmm için ilan edilsin. O para ülkeye uzun bir süre yeter.
    Kur korumalıya prim peşin değil vade sonu ödenecek. Karar yayınlandı.

Politikayı boşverin gitsin....Hırsız dedikleri adamdan medet mi umuyorlar mış....

Kara şimşekin adamları 200 kağıdı sisteme sokacak kadar aptal olsalar bunu ilk olarak borsada görürdük...Orada giren adamlar malı can havliyle tabandan verip gittiler...

Ülkenin düze çıkmasının 2 yolu var ;
    1-Devlet devlet olduğunu hatırlayıp kendini düzene sokarak gidip 200 kağıt nakit para bulup eksi bakiyeyi sıfırlayıp kalanıda işletme sernayesi olarak kasada tutmak...,
    2- Milletin DDKKM ve KKM sine karşılık 5-10 yıllık kağıt vererek onunla yola devam etmek...,,

Gerisi boş iş...

Bu gün ddkkm de %40+ opsiyon hala devam ediyorsa ponzi sistem çok kısa zamanda patlar...

8. Biraz para, biraz mevkii için bir ömür boyunca kim iktidarda ise kimilerinin köpekliğini, tetikçiliğini yapmak ne büyük bir şahsiyetsizlik.

Zannediliyorki biz 100 yaşına kadar öyle yaşayacağız.

Allah bu kıç yalayacılarına, onursuzlara gereken cezaları veriyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 237/1003 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •