Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    burada spekulasyon yapıyorsun olmamıs bır seyı olmus gıbı yada olacak gıbı yazıyorsun bunları karsılıklı konustugun kısıye soyleyebılırsın ama yazarsan suc ıslemıs oluyorsun yaptıgın yanlıs her donem gelıp buraya dogrulugu olmayan seyler yazıyorsun yanlıs yapıyorsun bır daha boyle seyler yapmamanı tavsıye edıyorum burada aklınca algı yapıyorsun fınansal pıyasalarda bu ısler yanlıs yapan yapmaya devam eden cezasını ceker benden hatırlatma yınede yazmak ıstersen sen bılırsın
    Gök kuşağı.!!!
    Trol kendini ne sanıyorsun??
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Market ürünlerine baktım çoğuna zam gelmiş kura bağlı olarak
    sosyal medyada okudum Ayasofya memur maaşı bekliyordu alıntılayayım dedim..

Sadece merakımdan soruyorum en düşük memur maaşı zikredilmiş iken memur maaş artışını sınırlayacak şekilde doğalgaz özelinde düzenlemeye/yeniden hesaplamaya neden gerek görülür...?

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sosyal medyada okudum Ayasofya memur maaşı bekliyordu alıntılayayım dedim..

Sadece merakımdan soruyorum en düşük memur maaşı zikredilmiş iken memur maaş artışını sınırlayacak şekilde doğalgaz özelinde düzenlemeye/yeniden hesaplamaya neden gerek görülür...?
    Ben SGK emeklisiyim dört gözle temmuz zammını bekliyorum 350 TL yüzünden zam vermedi reis Mayıs'ta bize. Çok zoruma gitti.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben İstanbul şartlarında sadece temizlik ürünleri zeytinyağı ve tereyağını stokladım...Min 1.5 yıl götürür...Diğer gıdalar maalesef bozuluyor ...
    Biz artık alışveriş yapmıyoruz ödemeleri ucu ucuna denk getirsem yeter ekime kadar. Bu ay 26 bin ödeme var. Önümüzdeki ay da böyle çıkar. Düğüne kadar böyle anam ağlıyor ödemekten. Daha sakız poka düşmedi şükür.

5. Ama nasıl bir hayat yaşıyorum dersiniz evden burnumu bile çıkarmıyorum. Bilgisayar kapalı ne market fiyatları ne alış veriş zarurî ihtiyaçlar hariç alışveriş yok. Her ay kredi kartı limitim artıyor. Ama hâlâ taksitli avans ekside.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Pazartesiden itibaren TL bacaklı işlemler başlıyor..
    Tabi astronomik swapla. 176%
    **
    Dövize endeksli olup, tl vergi ödenen her enstrumanı vadeli taşımak
    bu kur eğrisiyle, her pozisyonda/kaldıraç oranında batırır..
    Ne demek bide anlasak dolar yukarı mi asagimi gider

7. Şuan en gıcık olduğum millet ittifakı partileri deva ve gelecek yattıkları yerden MV aldılar hiç bir çalışma yok. Bunları CHP den aday yapmasak ayrı girselerdi Saadet deva gelecek olarak CHP aynı MV lini alırdı. Saadet partisi gerçekten çalıştı diğerleri yattı gıcık oldum bunlara

Bankacılık sistemindeki Kur Korumalı TL Mevduat (KKM) hesapları 2 trilyon 499 milyar liraya ulaştı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •