Sayfa 234/1003 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Sayın r .lucas bu yazıyı okumanızı isterim.Buradaki iddialar açısından chp nin yeri göğü yıkması lazımdı.Ama onlar halka anestezi verip acı ve kızgınlığı azaltma peşindeler.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu yorumu 3 mart 2023 de kk aday olmadan önce yapmışım.Aday olduktan sonra artık yapacak bir şey yok diye hakkında kötü şey yazmadım.Daha eski tarihlerde kk hakkında bugün yazdıklarımın hemen hemen aynısı olumsuz onlarca yorum var.Bu topikte neyin ne olduğunu bilip gene de kk hakkında seçim öncesi olumsuz şeyler yazmayan pek çok forumdaş olduğunu biliyorum.Herşeye rağmen seçimi kazandığına ve seçimin çalındığını düşünüyorum.
    Normalde bu seçim bizimdi. RTE bile inanıyordu kk nin alacağına onun amacı ikinci tura götürmekti. Üniversite öğrencileri vize final günleri değişti, Kıbrıs'tan hataya feribot yasağı, yabancılara verilen vatandaşlık, kk aleviyim demesi, diyanet işleri ile ilgili söylemei, seccade olayı vs %5 e yakın bir müdahale olmuştur. Zaten benim öngörüm eğer %60 dan aşağı bir sonuç olursa kazanmak mümkün değil. O gün Merale destek çıksaydık belki bugünü yaşamazdık. Beş yıl ömrümüzden boşa giden sene olacak. Yazık oldu gerçekten yazık

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Faiz madalyonunun diğer tarafı da banka iflaslarına bakıyor çünkü.

Bu saatten sonra faizler artsa da altın' a yarar düşse de .
    0.25 son bir artış daha gelecek ama şimdi mi bir sonraki toplantıya mı
    bir halt olacağı yok.

5. herkesi linç edip, trol diye yaftalamasaydınız..
    arzulanan değil hak edilen yaşanıyor..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Attık bakalım oyu.

ytd
    )))))))))))) Oy kime gitti acaba
    Son düzenleme : hkm; 01-06-2023 saat: 22:36.

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    844
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    herkesi linç edip, trol diye yaftalamasaydınız..
    arzulanan değil hak edilen yaşanıyor..
    İlk turdan sonra ne demişti Erdoğan 50+1 de değişiklik yapabiliriz Allah ömür versin hedef 2028 2033....

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O gün Merale destek çıksaydık belki bugünü yaşamazdık. Beş yıl ömrümüzden boşa giden sene olacak. Yazık oldu gerçekten yazık
    Çıksaydınız, kim engel oldu size? Benim gibi düşünenler Mommy doğru söylüyor derken sizin gibiler bizi aktroll olmakla, Mommy'yi kripto olmakla suçluyordu.

Özellikle bu alıntı yaptığım mesajın sahibi neler neler dedi, diğer Atatürk profilli vatandaş ile beraber... Hepsini bulup çıkarırım da uğraşamam

Sayfa 234/1003 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •