anladığım kadarı ile (sen ve mesudun yazdıklarınızdan),
ben EMEĞİNİ PARAYA ÇEVİREN bir ŞEREFSİZİM......(enteresan biriyim).......
Printable View
Deniz4837,
Amacın ne?... Git artık... Seni kimse istemiyor bu sayfada...
25 EKİM- 31 EKİM 2016, arası bu hisse aynı gün içinde 44-57 kuruş YAPMAMIŞ HİÇ....garanti yatırımın grafikleri öyle diyor....
KARIŞTIRDIN GALİBA....sonraki tarihlerde de YAPMAMIŞ....Ek 13809
Ek 13811
ekürün demiş 31 ekimde sattığını.....ben demedim...
Benim ekürim yok. Ekürisi olan sensin. Ben tarih vermedim. Eski dostum, mahkemeye taraf olarak katılmasını sağladığım murat doğan şahit. O senin sıkı dostun. Ona sor.
Benim yalanla dolanla, dolandırıcılıkla işim olmaz. Sen beni tanımadın. Minnak bir tanıklığın var. Tanıtırım sana kendimi. O zaman yaptıklarına pişman olur musun? Vallahi sanmam. Sen kör sağır dilsiz birisinden çıkar temin etsen. Ertesi gün ben ne yaptım demeyecek bir adamsın. Senin vicdanın, aklın, hatta mabudun törkiş lira mertebesinde. :)
Mesud o bilgiyi ne diye paylaştı bilmem. Bende senet olup olmadığını bilmiyor musun?. Bende kaç lot olduğunu tek lotunu satmadığımı, senin murat doğana sat diye yol açışlarını unuttun mu? Niyetin ne bilmiyorum. Ama benim sayemde lokma yedin. Sofra kuracaktın. Ama bu tavırların ile kendine edersin. MÜJDAT kardeşin biliyor. Beni temsil etmiyorsun. Diğerlerini de edemeyeceksin. Ben onlarla konuşacağım. El kesesi ile patron pozların bitecek. Gör hele.
Kimsenin ekürisi değilim. O sıra Ünal burda değil mynet forumda yazıyordu. O cümle ordan, doğru söylediği varsayılarak alınmıştır. Nuri abi eskilerdendir.
Belki birine şaka olarak yazmıştır, biz espiriyi anlamamışdır.
GT-I9295 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beddualarin hepsi bana. Bu Nuri de cok pis beddua ediyor. Sen ustune alinma Deniz.
O verdiği sözü tutsun dua ederiz. Ama o bedduaların en büyüğünü hak edecek seviyeye yaklaşıyor. Bardak doldu. Tek damla yeter taşırmaya. Kırdığı yumurta kırkı geçti. İnsan yola çıkıp yol arkadaşını satmaz. Birisi ona güvenir, ortaklarını teslim eder. O da gider ortaklarını kendisine teslim eden adam ile ortaklarının arasını açmaya çalışırsa düşün. Nedeni ne? Çünkü ben yutmuyorum. Birilerinin işi çok vakti yok. Önüne ne koysan yutuyor. 5.5 Saat maç izliyor. Ne gördün diyorsun. Diyor ki top gördüm. Yahu faul ofsayt gol, kırmızı sarı kart. Sonuç. Hiç bir şey yok gol var diyor. Böyle işte. Anlayan anlasın.
geçenlerde birisi bana hisselerimi satayım mı diye sordu.....bende şunu dedim.....
"AL DEMEM, SATTA DEMEM........AMA BU MAHKEMEDEN İFLAS KARARI ÇIKACAĞINI KİMSE BEKLEMİYORDU.....ŞU ANKİ DURUM BELİRSİZ. İLLAKİ PARAYA İHTİYACIN VARSA ve SATMAK İSTİYORSANDA, YAPACAK BİR ŞEY YOK. KENDİ ARANIZDAKİ HİSSE PAZARLIKLARINA , BENİ BULAŞTIRMAZSANIZ SEVİNİRİM.....
BANA BİRİSİ BU HİSSEYİ 15 KURUŞTAN VERSE.....ALMAM.....10 KURUŞA BİLE ALMAM.....
AMA BİRDE ŞU VAR. BEN SENİN YERİNDE OLSAM, BU KADAR BEKLEMİŞKEN, İMKANLARIMI ZORLAR BİRAZ DAHA BEKLERİM....
dedim.......
onun harici ben bu hisseyi 85 kuruş ortalama alıp, 285 sattım......sonrasında 52 ortalama alıp 42 kuruşa sattım. 15 nisan da galiba.
ohal uzadığı için sattım....nasılsa mahkeme iyi karar veremeyecek diye.....mayıstada tahta kapandı. bir lot, alıp satmışlığım yok....
Akadaşlar genyh ve genpwr hisselerinden de var elimde ulen dedim biri batarsa biri çıkar elbette ama tam 5 yıl oldu dile kolay yine beklemeye devam ediyoruz. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür. Şu anki tablo her ne kadar kötü olsa bile bunlara inat bekleyeceğim ama 1 sene ama 10 sene hiç fark etmez. Bu arada daha öncede belirtmiştim 100.00 lota kadar alım yapabileceğimi yine de sözümdeyim 10 kuruş fiyatından 100.000lota kadar alım yaparım. ilgilenen arkadaş olursa bana mesaj atsın apsuvahamza@gmail.com (Bazen kangren olmuş kolu vücudu kurtarmak için kesip atmak gerekiyor.)
Ha şunu da açık ve net olarak belirteyim bu alım bir şeyler bildiğimden felan değil tamamen hem ihtiyaçlı arkadaşların ihtiyacını görmek hemde burada kötü senaryolar çizen arkadaşların algılarını kırmak..
açıkça yazıyoz ama, arkadaşların İŞİNE GELMİYO.......
İLLAKİ, MESAJIMI SAPTIRACAKLAR.BENİ KÖTÜ GÖSTERECEKLER.......
ne demişim üst mesajda......
BEN BU HİSSEYİ 10 KURUŞA BİLE ALMAM, AMA BU HİSSE ELİMDE OLSAYDI DA, BU KADAR BEKLEMİŞKEN SABREDER FİLMİN SONUNU BEKLERİM........
Uzun lafin kisasi burdakiler hep birilerinin grubu. Hep akceli isler. Forumdakileri yedikten sonar simdi de birbirlerini yemeye basladilar. Hakaretleri beddualari yiyense ben.
Unutma, en büyük tezgah Allah'ın külli iradesidir. Senin cüzzi iraden ve leblebi kadar beyninle kurduğun tezgahlar, tuzaklar, senin başına geçiriliverir de şaşar kalırsın. Allah tuzakları bozucudur. Herkese selamlar arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar, sonuçta fabrika üretim izni aldı ve 2018 de teslim edeceği bir sürü sipariş leri de hakkıyla teslim ederse borçlarını öder ve iflas durumu ortadan kalkar. Artık tüm bilgiler ortaya çıkmışken patronun bir üçkağıtçılık yapamayacağını ve uzun vadede de olsa zararlarımızı çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Hayırlısı diyelim..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mesut Kemal ULU bey ile yaptığım son görüşmeden kısa notlar. Şayet bizim taleplerimiz doğrultusunda yada doğrudan Müjdat beyin talebi ile genel kurul olursa... Bu genel kurulda Müjdat beyin karşısında olacak küçük yatırımcıların genel kurula katılmalarını sağlamak amacı ile, bende bulunan iletişim bilgileri ile kendilerine tek tek ulaşacağım. Benim 12000 den bir şey olmaz diyen olursa vekalet alacağım. Sanırım ortada 350-500 bin lot saçılı mal var. Bu arkadaşların malı çok önemli. O kadar fiyat hareketi ve alalım satalım curcunasına rağmen direnen, filmin sonunu göreceğim diyen arkadaşlarla el birliği etmek elzemdir. Bir oran var vermeyeceğim. Ama Müjdat ve ona yar ve yardımcı olanlar; bu oranın ortadan kalkması için küçük yatırımcıları manüple ediyor. Direnen herkese teşekkürler. Hem kendileri namına hem de kendisi gibi mağdur olanlar namına iyi bir şey yaptıklarının umarım farkına varırlar. Birkaç dava girişimimiz olacak. Bu davalarda masraf etmeden 1 er dilekçe ile sizi davanın tarafı haline getireceğim. Böylelikle gayrı kanuni ve gayrı ahlaki olarak yapılan tüm işlemlerin hesabı sorulacak. Bazı iş ve işlemler iptal edilecek. Tazmin davalarının önü açılacak. Bu davalara lotların değeri kadar kişilerin sayıları da damga vuracak. Oradan alınacak paraların meblağı değil, kişi sayısınca açılacak ceza soruşturmaları önem arz edecek. Herkes ettiğini Allah huzurunda öder. Ama ahirete kalmayan bazı hesaplar da olacak. İçimizin soğuması için, bizim çektiğimiz elem ve keder kadar olmasa da, bazılarının Kamu nezdinde, Kanun önünde yaptırımlara uğraması, hapsedilerek elde ettikleri haksız kazancı özgürce yiyememeleri bizi tatmin edecek. Hepinize selam ve saygılar.
Dedi Murat DOĞAN. Ama bunu derken seni beni onu bunu salak yerine koydu çaktırmadan kazıkladı. Hemen bu toplantı gizli olsun. Deniz MKU Murat DOĞAN ve izmir gurubu olarak yapalım toplantıyı dedi. Sonra bir takım uyuşmazlıklar oldu. Toplantı aslen dün akşam iptal oldu.
:) Neden ki?
İzmirli bir gurup mu yok?
İzmirli gurup var da, planınızı suya düşürecek birisi mi çıktı? Ünal MÜnal? :)
Dava dosyası ki, seni müdahil eden benim. Ben o dosyayı oradan alma yollarını da bilirim. Dosya para mı etmedi?
Konu ne?
İzmirli diye Konyalıları toplantıya götürecektin, bunlarda çok lot var diyecektin de, MKU Mkk kayıtlarını online görmek isterim deyince, adamların lotsuz olduğu anlaşılır diye mi tırstın?
Müjdat benim yazdıklarıma kızıp, başlarım toplantısına gitmeyin dedi de ondan filan mı oldu.
Ne neden niçin nasıl yani? :)
Böyle bir paylaşımı yapmadan Müjdat abine niye sormuyorsun Murat! Bak ben gelmeyeceğim dedim ama diğer yatırımcılara ayıp ettin. Toplantı iptal. MKU bana para vermedi filan diye ağlayıp, gizli toplantı niye yapmaya kalkıyorsun. Bilmiyor musun plan yapıcıların en büyüğü ALLAH'tır. :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...471fd29039.jpg
genel kurula gidemem ama vekalet verebilirim
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...488b37e5b8.jpg
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
Ek 13889Ek 13890Ek 13891
tarihlere DİKKAT EDELİM.....
BÜYÜK HUKUK DEHASI, neler vaad ederek ortaya çıkmış........
nominalin altında işlem gören hisseye 1 e 16 bedelsiz vererek, İMKANSIZI VAADEDİYOR.
Müjdat Kardeş imin hisselerini , 2017 mart ta kuşa çeviriyor........
genel kurul sonrasında da, Mesut Kemal Ulu ya yönetimi VERİYOR.....
yücegönüllü insan.......
ben ne demişim sonra........" HADİ GÜZEL KARDEŞİM İŞİNİZE BAKIN, HİÇBİŞEY YAPAMAYACAKSINIZ.......
aradaki 8 AY BOYUNCA NELER OLDU PEKİ........
Gitti Mesut Kemal Ulu ya 500 bin lot daha hisse aldırdı....( halka açık şirkette yüzde 10 pay lazım diyerekten)
yüzde 10, sonrasında, gitti noterden tebligat yolladılar Müjdat Kardeşime.....2-3 KERE FELAN.......Tebligata BENİM SÖYLEDİĞİM MADDEYİDE EKLEMİŞLER ( tabii gerekçesini BİLMEDEN)........
Müjdat Kardeşim, gelen tebligatların Hiçbirini, ALMADI.....( kimine evde yokuz dedi, kimine burda öyle bi şirket yok dedi......çünkü, büyük deha Nuri Abimiz, tebligatları YANLIŞ ADRESE YOLLUYORDU........) epey gülüyodu, Müjdat Kardeşim bu duruma.....şöyle diyordu içinden de....." iyi yere tükkan açtık. adamlarda 1 milyon hisse var, TEBLİGAT YAPACAK AKIL YOK..........
2017 nisan daki, BUMMMMMMMM hikayesi gerçek oldu......ama Nuri yapmadı...
Müjdat , şirketimizi kottan , ÇOKOPRENS ALMAYA GÖTÜRDÜ, ATTA GÖTÜRDÜ.........
sonra ne mi oldu............
bu gün burda KONUŞULUYORSA......
insanların UMUTLARI HALEN CANLI İSE......
herhangi BİR BEKLENTİLERİ KALDIYSA........
hepside benim sayemde oldu.......
bilinçli olarak, ters konuştum hepinize, sakın gelmeyin yanıma dedim.......ihtiyacım yok, hissenize dedim......( YOKTU ZATEN, HALENDE YOK)......
AMA SİZİN BANA İHTİYACINIZ VAR........
Nuri sanıyo ki.........İŞ BİTTİ, SÜREÇ BAŞLADI......
Müjdat Kardeşim de sanıyodu bi zamanlar.....KİMSE BANA DOKUNAMAZ.....( çünkü benle henüz karşılaşmamıştı)......
Bak Muco evladı. O adresler, kapta bilanço eki adresi. Şirketin resmi şirket adresi. Mucunun ikametgah adresi, şirketin taşındık diye kapta duyurduğu adresi. Sen zeki Muco kuzusu. İstanbul da bulunan adrese bir git. Postacı Genpower jeneratör den döndü ya. İstanbul da olan adrese bir git. Filmin pavyonda oynanan bölümünün hangi rolündesin gör. Esas oğlan mı, konsematris mi? Bak. Oldu mu?
Sahi bu filmin fetö pici kim? Pek yakında!!!
VEKALET SAÇMALIĞINA GELECEK OLURSAK.......
"e-genel kurul" DİYE Bİ ŞEY İCAT OLDU........
genel kurula istediğiniz yerden katılabilirsiniz........
ŞİRKETİN tebligat adresi, ticaret sicilde yazılı adrestir.........
onun harici, canının istediği yere, İRTİBAT BÜROSU AÇAR.....esas sözleşmede de yazılı zaten.......
şirkete yapılan tebligat GEÇERLİDİR..........ister adreste olsun, ister olmasın.........
Kİ BEN O ADRESE TEBLİGAT YAPTIM......KİMSE ALMADI DA........AMA BENİM TEBLİGATA CEVAP VERİLDİ.......
O adrese şu mahkeme tebligat yaptı. Bu mahkeme yapamadı. Noter ilk iki adresi kendi seçti. Ha senin danışıklı ve oyalama gerekçeli tebliği güle oynaya aldı. Sen buradan on alıp oradan otuzu görüp buradan 20 alıp oradan gelen 60 a tav olabilecek oynak taraf tarafsız yeri yurdu karışık tuhaf bir adamsın. :)
Genel kurula elektronik ortam sağlamayacağını genel kurul ilanı olmadan adı Deniz olan başka bir insan evladı garanti aldı. Genel kurul gerçek ortamda, telefon ve online ortamda olmaksızın olacaktır a onay aldı. Denizlerden bıktım. Deniz adamı boğar. Ama içine girmeden ona hacet giderebilinir!!!
Ben üst düzey görev aldım. Günlük yevmiye bu gün 60 TL. Ama ben sınırsız limit sahibi idim. Vallahi bu günün parası hiç günlük 200 ödeme almadım. Adam 1 gece 2 gündüz 2 bin alıp, adam satmakta cengaver. Allah boğazında koysun. Allah evlatlarından çıkarsın. Adam satma 5 bin helal. Ama adam sata sata aldığın yediğin yedi sulalenden çıksın. Kim bu adam ? Adliye imamı filan olmasın? Bakacağız. Yeri yurdu belirsiz. O geliyor sen gidemiyorsun. Ama... Nerede bulmak kolay. Bulacağım. Namerdim ona dünya dar gelecek! Müjdat mağdur etti. Müjdat imana gelsin diye elçi tuttuk o tam imansız çıktı. Bakacağız. Amma ve lakin!!!
gelgelelim size sevgili GENPOWER cılar.........( genelde burada takılıyosunuz çünkü).......
hani size bi zamanlar bir şey demiştim......." SİZİ BEN BİLE KURTARAMAM".........
Ne diyo nuri abiniz........."SİZİN SAHİBİNİZ BİZİZ".........
yanılıyor.......
her iki şirkette şu olacak.........
BİRÇOĞUNUZ HAKKINIZI ALACAKSINIZ.......
BAZILARINIZ SA.........HAKETTİĞİNİ ALACAK.......( yapacak bi şey yok.......büyük konuşurum, her zaman......ve hepte gerçekleşir)....
Ek 13892
3 Gündür, küfür, hakaret beddua..........
beddualarınız işe yaramışmı, yaramamışmı bi bakalım.......sabırsızlıkla beklediğim kağıt, DÜN ELİME ULAŞTI......sonuç kısmı nasılmış acaba.
deniz, dediğini yaparmı, yapmazmı......
4 ayrı usul --------tanığımı dinlemediler, ikinci bilirkişi raporu yazılmadı( ilkine itiraz etmiştim), sözlü yargılama kısmı yapılmadı, delillerimin hiçbiri mahkemece istenmedi ( akla ziyan delil listesi sunmuştum)
5 ayrı esas sebepli temyiz ettiğim davanın sonucu.....( orası çok uzun yazmak iki sayfayı alır).......
gerçi size geçen gün istinaf dilekçeniz için tek usul sebebi yeter demiştim ama kendiminkine 9 sebep yazdım.....GARANTİ OLSUN DİYE........
Ek 13893
ilk gösterdiğim sebepten dolayı BOZMA VE YENİDEN YARGILAMA........diğerlerine BAKMAYA BİLE GEREK GÖRMEMİŞLER......OYBİRLİĞİ İLE.......
Bu karar aynı zamanda şuna neden oldu......anayasal hakkımın ihlali....ADİL YARGILANMA HAKKI.....Anayasa mahkemesine , basit bir başvuru ve 20-30 bin lira tazminat ( manevi)...198 lira harç.......
SİZLER BİRAZ DAHA BEDDUA EDİN BANA.......
hani bazılarınız diyor ya.......
yargılama 8-10 süre sürer, boşverin......
benimkiler yargıtay süreci dahil 2.5 sene.......( en uzun süreni).....
5 DAKİKALIK, İKİ CELSEDE, SUÇ İŞLEMEME RAĞMEN, CEZA ALMAMIŞLIĞIM VAR......
ilk derece mahkemesi 1 sene, gerisi yargıtay.....
süper nuri, ne diyo......" SEN NASIL İMKANSIZI BAŞARIYOSUN.....ADLİYE SANAMI ÇALIŞIYO.....BAĞLANTIN NE.....ADLİYE İMAMI SENMİSİN"
O GÖRDÜĞÜNÜZ ADLİYELERDEKİ, MAHKEME SALONLARININ İMPARATORUYUM ( HAKİM-SAVCI HEYETLERİ KARŞI TARAFINDA OLMAK ÜZRE) ........KARŞIMA ÇIKANI EZERİM........
TC nin üç büyük bağımsız gücü. Yaşama yürütme yargı. Yargıyı alenen aşağılama!!!! Suça bak! :)
Hakim savcı dokunulmazlığı ve saygınlığını rencide edici kanı oluşturmak. Vay vay vay..
Hocam azcik bilginiz varsa hesabı doğru anlatırsınız sizin dosya usulden bozulmuş esastan incelenmemis bile yani geri gelecek tanık duruşma birde rapor olursa 2 seneye karar çıkar sonra Bam yolculuk ordada şişme olduğu için 2 senede ordan gelir tekrar bozulursa başa sarar bu süreç 8 seneye sonuç alırsan op başına koy
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.