Sayfa 259/469 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. aradaki 8 AY BOYUNCA NELER OLDU PEKİ........

Gitti Mesut Kemal Ulu ya 500 bin lot daha hisse aldırdı....( halka açık şirkette yüzde 10 pay lazım diyerekten)

yüzde 10, sonrasında, gitti noterden tebligat yolladılar Müjdat Kardeşime.....2-3 KERE FELAN.......Tebligata BENİM SÖYLEDİĞİM MADDEYİDE EKLEMİŞLER ( tabii gerekçesini BİLMEDEN)........

Müjdat Kardeşim, gelen tebligatların Hiçbirini, ALMADI.....( kimine evde yokuz dedi, kimine burda öyle bi şirket yok dedi......çünkü, büyük deha Nuri Abimiz, tebligatları YANLIŞ ADRESE YOLLUYORDU........) epey gülüyodu, Müjdat Kardeşim bu duruma.....şöyle diyordu içinden de....." iyi yere tükkan açtık. adamlarda 1 milyon hisse var, TEBLİGAT YAPACAK AKIL YOK..........

2017 nisan daki, BUMMMMMMMM hikayesi gerçek oldu......ama Nuri yapmadı...

Müjdat , şirketimizi kottan , ÇOKOPRENS ALMAYA GÖTÜRDÜ, ATTA GÖTÜRDÜ.........

sonra ne mi oldu............
    Son düzenleme : deniz4837; 20-01-2018 saat: 01:55.

2. bu gün burda KONUŞULUYORSA......

insanların UMUTLARI HALEN CANLI İSE......

herhangi BİR BEKLENTİLERİ KALDIYSA........

hepside benim sayemde oldu.......

bilinçli olarak, ters konuştum hepinize, sakın gelmeyin yanıma dedim.......ihtiyacım yok, hissenize dedim......( YOKTU ZATEN, HALENDE YOK)......

AMA SİZİN BANA İHTİYACINIZ VAR........

Nuri sanıyo ki.........İŞ BİTTİ, SÜREÇ BAŞLADI......

Müjdat Kardeşim de sanıyodu bi zamanlar.....KİMSE BANA DOKUNAMAZ.....( çünkü benle henüz karşılaşmamıştı)......

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    aradaki 8 AY BOYUNCA NELER OLDU PEKİ........

Gitti Mesut Kemal Ulu ya 500 bin lot daha hisse aldırdı....( halka açık şirkette yüzde 10 pay lazım diyerekten)

yüzde 10, sonrasında, gitti noterden tebligat yolladılar Müjdat Kardeşime.....2-3 KERE FELAN.......Tebligata BENİM SÖYLEDİĞİM MADDEYİDE EKLEMİŞLER ( tabii gerekçesini BİLMEDEN)........

Müjdat Kardeşim, gelen tebligatların Hiçbirini, ALMADI.....( kimine evde yokuz dedi, kimine burda öyle bi şirket yok dedi......çünkü, büyük deha Nuri Abimiz, tebligatları YANLIŞ ADRESE YOLLUYORDU........) epey gülüyodu, Müjdat Kardeşim bu duruma.....şöyle diyordu içinden de....." iyi yere tükkan açtık. adamlarda 1 milyon hisse var, TEBLİGAT YAPACAK AKIL YOK..........

2017 nisan daki, BUMMMMMMMM hikayesi gerçek oldu......ama Nuri yapmadı...

Müjdat , şirketimizi kottan , ÇOKOPRENS ALMAYA GÖTÜRDÜ, ATTA GÖTÜRDÜ.........

sonra ne mi oldu............
    Bak Muco evladı. O adresler, kapta bilanço eki adresi. Şirketin resmi şirket adresi. Mucunun ikametgah adresi, şirketin taşındık diye kapta duyurduğu adresi. Sen zeki Muco kuzusu. İstanbul da bulunan adrese bir git. Postacı Genpower jeneratör den döndü ya. İstanbul da olan adrese bir git. Filmin pavyonda oynanan bölümünün hangi rolündesin gör. Esas oğlan mı, konsematris mi? Bak. Oldu mu?

ünal Guest
    Sahi bu filmin fetö pici kim? Pek yakında!!!

5. VEKALET SAÇMALIĞINA GELECEK OLURSAK.......

"e-genel kurul" DİYE Bİ ŞEY İCAT OLDU........

genel kurula istediğiniz yerden katılabilirsiniz........

6.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Bak Muco evladı. O adresler, kapta bilanço eki adresi. Şirketin resmi şirket adresi. Mucunun ikametgah adresi, şirketin taşındık diye kapta duyurduğu adresi. Sen zeki Muco kuzusu. İstanbul da bulunan adrese bir git. Postacı Genpower jeneratör den döndü ya. İstanbul da olan adrese bir git. Filmin pavyonda oynanan bölümünün hangi rolündesin gör. Esas oğlan mı, konsematris mi? Bak. Oldu mu?
    ŞİRKETİN tebligat adresi, ticaret sicilde yazılı adrestir.........

onun harici, canının istediği yere, İRTİBAT BÜROSU AÇAR.....esas sözleşmede de yazılı zaten.......

şirkete yapılan tebligat GEÇERLİDİR..........ister adreste olsun, ister olmasın.........

Kİ BEN O ADRESE TEBLİGAT YAPTIM......KİMSE ALMADI DA........AMA BENİM TEBLİGATA CEVAP VERİLDİ.......

ünal Guest
    O adrese şu mahkeme tebligat yaptı. Bu mahkeme yapamadı. Noter ilk iki adresi kendi seçti. Ha senin danışıklı ve oyalama gerekçeli tebliği güle oynaya aldı. Sen buradan on alıp oradan otuzu görüp buradan 20 alıp oradan gelen 60 a tav olabilecek oynak taraf tarafsız yeri yurdu karışık tuhaf bir adamsın.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    VEKALET SAÇMALIĞINA GELECEK OLURSAK.......

"e-genel kurul" DİYE Bİ ŞEY İCAT OLDU........

genel kurula istediğiniz yerden katılabilirsiniz........
    Genel kurula elektronik ortam sağlamayacağını genel kurul ilanı olmadan adı Deniz olan başka bir insan evladı garanti aldı. Genel kurul gerçek ortamda, telefon ve online ortamda olmaksızın olacaktır a onay aldı. Denizlerden bıktım. Deniz adamı boğar. Ama içine girmeden ona hacet giderebilinir!!!

Sayfa 259/469 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •