Originally Posted by
deniz4837
takma kafana güzel kardeþim......
her þey kendi kendine oluyo bu dünyada......
hani siz bi ara zýrýldanýyodunuz, bütün hissedarlar, okumuþ çocuklar, müþavirler, avukatlar.....müjdat, bizim stoklarýmýzý eritti...affa sokmuþ, ne yapabilirizki diye.......
alt tarafý tek cümle ettik......" o stoklarýn parasýný alýrým, yemiþim stok affýný, þahýs þirketinde yaparsýn o affý sadece, anonim þirkette yaparsan, diðer hissedarlara parasýný ödersin" demiþtim........hissedarlarý ile taþak geçmeye alýþmýþ olan müjdat kardeþime.....
benden öncekilerle biraz eðlnmiþ.......
bana þunu demiþti...." stok affý kanuni hakkým, yaparým elbet, sizemi sorucam"""......
bende" siz yapabilecðinizi sanýn, açacaðým ikinci dava bu sebepten olur" demiþtim.......
5 haziranda GELMÝÞ STOKLARINIZ geriye.......BEN ZIRILDANMAM.....ALACAÐIMI ALIRIM.....
A Grubu paylarý aldýðýmda beleþe, bazý arkadaþlar þunu demiþti. a grubu paylarýn çaðrý zorunluluðu var..deniz bizi kandýrýyo.....
bende demiþtimki" a gruplarýnýn çaðrý zorunluluðu yok zaten, ama BEN ONLARI BÖLEREK ALACAÐIM ZATEN.
10 TANE ÝSTANBUL-10 TANE ADANA DA DURUR.YADA 18 TANE ÝSTANBUL- 2 TANESÝ BENDE DURUR.
BÖYLELÝKLE KÝMSE DÝÐERÝNE KAZIK ATAMAYACAK BÝLE, DÝÐER KÝÞÝDEKÝ PAYLAR OLMADAN DA, ZATEN HÝÇ KÝMSE DÝÐERLERÝNÝ ALMAZ, ÇÜNKÜ BÖLÜNEN A GRUBU PAY BÝ BOKA YARAMAZ, ZATEN HEPÝMÝZ DAVA ARKADAÞI OLDUÐUNA GÖRE BÝR SORUN OLMAZ HERALDE "..........
çaðrý zorunluluðu olacak þekilde çok öten arkadaþlar, serve kýrtasiye nin a grubu pay devrine baksýn..kap açýklamasýna......çaðrý zorunluluðu olmadýðýndan, çaðrý yapmayacaðýz, demiþler.......
BÝR BÝLENE SORMUÞ, ARKADAÞLAR.....ONDAN BÝ TAVSÝYE ALMIÞLAR....
PEKÝ BEN BU A GRUBU PAYLARI MÜJDAT TAN ALMAYI NEDEN ÇOK ÝSTÝYORDUM......ELÝMDE YÜZDE 30 A YAKINDA B GRUBU PAY VARDI.......HERHALDE SATMAK ÝÇÝN ÝSTEMÝYORDUM....
Yer Ýmleri