iflas iþlemlerinin ifasý sýrasýnda öncelikle Þirket'in borçlarý ödenmekte olup, alacaklýlara sýra ve pay cetveline uygun olarak yapýlacak daðýtým sonrasýnda, tasfiye bakiyesinin kalmasý halinde bu bakiye þirket hissedarlarýna paylarý oranýnda ödenmektedir. Bu kapsamda, iflas iþlemlerinin yürütülmesinden sorumlu olan iligli iflas müdürlüðüne baþvurarak detaylý bilgi edinilmesi ve varsa payýnýza düþen tasfiye bakiyesinin talep edilmesi mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Bundan sonraki süreç bu þekilde devam ediyor
Gençler yokmu ölmüþ hisselerini son kulvarda deðerlendirmek isteyen? Hisselerimi %1 e tamamlamak için söz verdiðim 66.000Lota kadar 0,10 dan alým yapacam ilgilenen arkadaþlar 24.11.2017 saat 12:00 ye kadar benimle irtibata geçebilir. 0506 864 3002
hamza bey genel kurul için 0,15 olmadý 0,18 için alým teklif ettim biliyorsun bana bu fiyatlardan vermeyen size 0,10 kuruþtan veriller mi allah aþkýna sabah sabah kafaný bu iþlere yorma satmazlar mezara götürüller ama yinede satmazlar saygýlý olmak gerekli kimsenin malý zorla alýnamaz ancak yatýrýmcýda þunu bilmeli parça hisse kimsenin iþine yaramaz. Günaydýn diliyorum..
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
0,18 - 0,20 arasý biraz alým yapa bilirim... Satýcý varsa, iletiþim kurabilir.
Murat doðan
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 23-11-2017 saat: 11:19. Sebep: imla
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
0.40 kuruþ tan 5000 lot almak isteyen olursa mesaj atsýn
Yer Ýmleri