Sayfa 199/469 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    pia ya yaptığın kiyagi bana yap beni mutlu et. Hee mesele kadın erkek farkı ise, eşin duymasın. Oyar seni. Yetede
    sayın ünal sen bu oyunda her zaman olacaksın seni oyun dışında bırakmak isteseydim sen 0,18 satmak istediğinde alırdım.. Yada 0,20 yada 0,30 fark etmez ancak seninle bir hayalimiz var sensiz bir yolculuk düşünmüyorum.. Sayın mesut sana 0,35 fiyat vermesi benim sayemde ancak tavsiyem şu şekildedir herkesin hissesi 0,30, 0,40 ede bilir.. Bence sizin hisseler daha kıymetli ben fiyat biçemiyorum neden mi müjdatı yıkacağım bazı yerlerde size ihtiyacım var ... Sen mutluluğu hak ediyorsun ancak size çifte mutluluk yaşatacağım.. Saygılarla prf. Nuri ünal
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

2. Pia değil. Deepimpect...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    pia değil. Deepimpect...

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mesud değil kripto uzmanı .. Bilmem anlata bildim mi

Bu arada başka merak ettiğiniz neler var herkes yazsın 1 tanesini gerçekleştiriyim.. Pazar kıyağı olsun

5. Genel Kurul toplantısı ne zaman?

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mesud Yazıyı Oku
    genel kurul toplantısı ne zaman?

Lg-d855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    güzel soru ... Başka

ünal Guest
    Decimpet de mi bayan. La bekarlık gözüme vurdu. Tek bayan pia sanıyorum. Muratta filan hanım deyince pia sandım. Varol mesut. Bu muco beni iki karimdan da ettiği ve beni bekar bıraktığı için.. Bizim köyde bir laf var. "Avrat yok akıl yok". İşte öyle. Mesut sen tercüme et olanı biteni. Murat, benim mokunda boncuk olan senedin her biri kaç lira? Şişman a satacağım da. YeTeDe

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    decimpet de mi bayan. La bekarlık gözüme vurdu. Tek bayan pia sanıyorum. Muratta filan hanım deyince pia sandım. Varol mesut. Bu muco beni iki karimdan da ettiği ve beni bekar bıraktığı için.. Bizim köyde bir laf var. "avrat yok akıl yok". Işte öyle. Mesut sen tercüme et olanı biteni. Murat, benim mokunda boncuk olan senedin her biri kaç lira? şişman a satacağım da. Yetede
    dedim ya senin hisseler çeyrek altın gibi senin hisseleriyin satılması demek benim santraç tahtamda bir atımın piyon tarafından yenmesi demek ... Satma sen onu şişkoya satacaksan senin hisse bana yakışır hak eden benim ...

Sayfa 199/469 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •