Sayfa 255/470 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    sevgili kardeşim Müjdat;

bana bedduaya başlamış ortakların....

katrilyonlar, milyarlar havada uçuşuyo......bunlar geçen senede senin tırıvırıdan genpower jeneratör fabrikana, 1 milyar 250 milyon fiyat biçip, yarısını 400 milyon dolara japonlarla, çinlilere satıyolardı. inanmıyosan, aç " eski forumu" oku....ben dün gece okudum. sayfa 400 den 589 a kadar. kimler neler çevirmiş, bilsen şaşarsın....

rumuz değişip, değişip tekrardan yazanlar

beraber iş tutup, birbirlerini tanımıyomuş ayağına yatanlar

maliyetim 6 lira 4 lira diyenler

ekim 2016 manüpilasyonu sırasında sattığını "itiraf" edenler ( ki bu arkadaşlar bana ALIP SATMADIKLARINI beyan etmişlerdi)

mesut kemal abime " tahtaya yalancıktan tavanın bi kademe altına , 150 bin alış gir" diyerekten, piyasa bozucu eyleme teşebbüs edenler ( Mesut abimide Allah korumuş, bunların gazına , emri yazıp tuvalete gitse dönse, döndüğünde 70 kuruştan 150 bin lotu olacakmış

satmıyacağını beyan edip, 3 gün sonra satanlar( yorum yaptığınız hisseleri 5 gün boyunca tutmak zorunda olduğunu bilmeyenler)

NELER VAR NELER......ŞAŞARSIN.

DALLAS bok yemiş, sizin şirketin yanında....( bende hisse olmadığı için, ortak değiliz)..

canın sıkılıyosa al şu linkten gir oku http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=149477

yengeye selam ederim, çocukların gözlerinden öperim...kardeşin DENİZ.......
    666 Rumuzluya hem özelden hem genelden beddua ettim. 666 benim. İşi 66 ya bağladım mı diyorsun Deniz? Nedir konu? Bedduadan korkuyor, Allah'tan hafif tırsıyorsun gibi geldi bana. Ben senin Allah'tan da korkmadığını sanıyordum. Yanıldım. İtiraf ediyorum. Bu senedi al sat yapıp 1 lira cebine koyan zatı adına namussuzdur. Tabana satış gelmediği bir günde senedin yarısını serbeste satıp 44 kuruşa verip, aynı gün 57 kuruşa geri alarak 10 bin lot zararlı mal edindiğim doğrudur. Maniplasyon yapanların adını bu forumda yazdım. Bir altın gitti yerini hemen kartanesi doldurdu. Her ikisine de bire bir özel mesajda yaptıklarının yanlış olduğunu en ağır şekilde hatırlattım. Sana burada hesap vermeye zorunlu kimse yok. Sen ve 666 tek lot senedi olmadan ahkam kesip, haşa burası mahkemeyi kübra sizde Tanrı, yargıya başlayıp, hırsızdan yana olup, malını mülkünü sağlığını ailesini kaybeden insanların yarasına tuz oluyorsunuz. Allah bunların h esabını bu dünyada da öbür dünyada da sorar. Bu şekilde hırsıza taraf olup, mağdurunun yarasını azdıranlara; Aynen tekrar ediyorum, Cenab-ı Hak katrilyon katını versin. Bizim evlatlarımızın yaşadığı zulmü evlatlarınıza versin. Oldu mu? Canın beddua çekti. Tatmin oldun mu?

2.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Benim teklifim ciddi satmak isteyen varsa 0.05 den alıcıyım 10 bin lot
    Bu fiyattan satan olmayacağını bildiğinden salla gitsin... burada gerçek satıcı var fiyatlar belli... gerçek alıcı olmayanlar da olmayacak fiyat yazıp sözde almak istedikde satan olmadı diyorlar...

3. Den(s)iz,
    Şerefsizlikte kimse eline su dökemez, bunu daha önce tescillemiştin. Yeni mesajlar yazarak hatırlatmana gerek yok. Bu sayfadaki en ******** kim diye sorsalar seni gösterirler merak etme. Kibr ve ucbda zirvedesin...
    Elinde hisse olmadığını söyleyip milleti tokatlamaya çalışan ahlaksızın tekisin.
    Sana acıyorum yine de, zavallı birisin.

GT-I9295 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
    İlk satın alım tarihim 21 Ocak 2015. Fiyat 6.88 törkiş Lira. Miktar 10.000. İkinci satın alma tarihim. İkinci satın alma tarihim 3 şubat 2015 fiyat 3,95 miktar 10.000. 3. Satın alma tarihim 30 Nisan 2015 fiyat 2.5 miktar 8.000. Dördüncü satın alma tarihim 25 mayıs 2015 fiyat 1.74 miktar 8.000. Toplam 36.000 ile haziran 2015 lot ile SPK ya ilk şikayetim. Sonrasında gelen haberler ile. Özellikle AMOR, KARTANESİ, zartt zurtt herif. O haberlerle 20 bin 30 bin 40 bin alışlarım var. Merak edene duyurulur. Mayıs 2015 e kadar 145 bin net, bu arada ihtiyaçtan kredi kartı borcu için satış, para bulunca alışlarımla ettiğim zararlar ile ilk etapta gömdüğüm 180 bin. Akabinde 90 kuruş, 76 kuruş, 65 kuruş, en son 47 kuruş maliyetlerle mal aldım. Hiç malsız kalmadım. Hiç bir gün 38.000 altına düşmedim. Bilgisine; hesap sorucu patron yandaşlarının..

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    İlk satın alım tarihim 21 Ocak 2015. Fiyat 6.88 törkiş Lira. Miktar 10.000. İkinci satın alma tarihim. İkinci satın alma tarihim 3 şubat 2015 fiyat 3,95 miktar 10.000. 3. Satın alma tarihim 30 Nisan 2015 fiyat 2.5 miktar 8.000. Dördüncü satın alma tarihim 25 mayıs 2015 fiyat 1.74 miktar 8.000. Toplam 36.000 ile haziran 2015 lot ile SPK ya ilk şikayetim. Sonrasında gelen haberler ile. Özellikle AMOR, KARTANESİ, zartt zurtt herif. O haberlerle 20 bin 30 bin 40 bin alışlarım var. Merak edene duyurulur. Mayıs 2015 e kadar 145 bin net, bu arada ihtiyaçtan kredi kartı borcu için satış, para bulunca alışlarımla ettiğim zararlar ile ilk etapta gömdüğüm 180 bin. Akabinde 90 kuruş, 76 kuruş, 65 kuruş, en son 47 kuruş maliyetlerle mal aldım. Hiç malsız kalmadım. Hiç bir gün 38.000 altına düşmedim. Bilgisine; hesap sorucu patron yandaşlarının..
    Hikaye yazmana gerek yok. Bunlarin hepsi forumda var zaten. Cenen dusuk.

Ama kötü beklentilerin hepsini satın aldım ben. 175.000 liram, 19000 liraya indi.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    666 Rumuzluya hem özelden hem genelden beddua ettim.

hırsızdan yana olup, malını mülkünü sağlığını ailesini kaybeden insanların yarasına tuz oluyorsunuz. Allah bunların h esabını bu dünyada da öbür dünyada da sorar. Bu şekilde hırsıza taraf olup, mağdurunun yarasını azdıranlara; Aynen tekrar ediyorum, Cenab-ı Hak katrilyon katını versin. Bizim evlatlarımızın yaşadığı zulmü evlatlarınıza versin. Oldu mu? Canın beddua çekti. Tatmin oldun mu?
    Adama "fisli sahtekar" diyorum, sayfalarca verdim veristirdim. Bana "hirsizdan yana" diyorsun.

Bana Deniz diyorsun. Biz Denizle burda sayfalarca kavga ettik (senin MKU'n yuzunden). Yani bu duruma gelmen biraz da arastirma, anlama kabilietin olmamasindan.

Benim isim, sahtekarlarla, manipulatorlerle, insanlari yaniltanlarla. Sen de az yapmamissin bunu vaktinde yok "Enver Cevik aradi, 100 bin lotu 0.90'dan satacaksin Meksa'dan yoksa 0.30'a cekerim" hikayeleri yazarak (Adam zararla 0.79'dan sattim dedikten sonra 0.39'a inmis hisse, realite ile bir alakasi yok yani). Adamla beraber 6 ay KAP'a aciklama gondertip insanlarin kanina girmissin.

Benim hicbir sekilde hicbir seyden cikarim olmadigi halde bana boyle beddua ediyorsun da...

Din konusunda kuvvetli olan bir arkadasimiz aciklasin. Bu sekilde edilen beddualarin durumu nedir? Edene doner mi?

7. Dini ve siyaseti foruma alet etmek yasak. Kendi aranızda çözün bu meseleleri.

GT-I9295 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hikaye yazmana gerek yok. Bunlarin hepsi forumda var zaten. Cenen dusuk.
    Ekürin bizim bu maliyetle mal almadığımızı iddia ediyor. Sana olan bedduayı üstüne alınıp, Müjdat kardeşine ağlıyor ya. Bilsin. Hani onunla da bayağı sıkı bir telefon iletişimimiz oldu. Sayemizde emeğini paraya da dönüştürdü. Bonusları da 2-3 paket sigarayla duman etti. Bilsin. Çenem düşük değil sinirlerim düşük. Artık kimsenin en ufak imasını kaldıracak bir dayanıklılığım kalmadı. Umarım bam telimin kırılması haketmeyen birine rast gelmez.

Sayfa 255/470 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •