Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 355/470 ÝlkÝlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,833 - 2,840 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1. Ýlgide kayýtlý dilekçenizde özetle,*Genpower Holding A.Þ.'nin (Þirket) iflasla ilgili açýklama yapmadýðý belirtilerek Þirket'in Borsada iþlem görüp göremeyeceðine iliþkin bilgi talep edilmektedir.
    Þirket'in Kurulumuzun II-15.2 sayýlý Paylarý Borsada Ýþlem Görmeyen Ortaklýklara Ýliþkin Özel Durumlar Tebliði uyarýnca Kurulumuz internet sitesinde yapmýþ olduðu açýklamada; 25.10.2017 tarihinde Ankara Batý Asliye Ticaret Mahkemesi'nin E.2016/306 sayýlý ilamýyla Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Genpower Jeneratör)'nin iflasýna karar verilmiþ olduðu kamuya duyurulmuþtur. Diðer taraftan, Þirket'in iflas ettiðine iliþkin Kurulumuza ulaþan bir bilgi bulunmamaktadýr.
    Son olarak, halka açýk ortaklýklarýn paylarýnýn Borsa Ýstanbul A.Þ. (Borsa)'nin hangi pazarýnda iþlem göreceðine karar verilmesi ve bu paylarýn borsa kotundan çýkarýlmasýna iliþkin takdir yetkisi Kotasyon Yönergesi uyarýnca Borsa Yönetim Kuruluna aittir. Dolayýsýyla, iþlem sýrasý kapatýlan paylarla ilgili bilgi edinmek amacýyla Borsa'ya baþvuruda bulunulmasý gerekmektedir

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Günaydýn,son bir ay yazýlanlarý dikkatli þekilde okudum, bimer, cimer baþ vurularýndan bahsedilmiþ, sermaye kurulu, bist ten dem vurulmuþ....Buralardan bir sonuç þu aþamada çýkmaz.GÖrüþüm,yargýtay mahkeme kararýný red edeceðini, var sayarak, sonrasýnýn eylem planý üzerinde mütala yapýlmalýdýr. Mahkeme kararýnýn çýkmasý beklenmeden, genel kurulun toplanmasýný, saðlamak gerekir... Bu tür iþlerdeki prosedür nasýl iþler bilmediðimden, bir görüþüm yok... Ancak bu konuda bilgili olabileceðini düþündüðüm Ünal bey ve %5 üzerinde hisse sahibi olan yatýrýmcý arkadaþlar ile ortak çalýþýlabilir... Yargýtay kararý çýkmadan gen yatýrým genel kurulu nun toplanmasý saðlanmalýdýr.Ýnsiyatif alýnamazsa, genpower iflastan kurtulsa, katakulli bir genel kurulla, Uslu malý uçurabilir.. Sayýn Ünal, Sn Ulu , diðer sayýn (%5 den fazla olan arkadaþ ismini bilemedim) arkadaþ, genel kurulun toplanmasý adamlarýna baþlamalýlar.... Slmlar

3.  Alýntý Originally Posted by hasanbey Yazýyý Oku
    Ýlgide kayýtlý dilekçenizde özetle,*Genpower Holding A.Þ.'nin (Þirket) iflasla ilgili açýklama yapmadýðý belirtilerek Þirket'in Borsada iþlem görüp göremeyeceðine iliþkin bilgi talep edilmektedir.
    Þirket'in Kurulumuzun II-15.2 sayýlý Paylarý Borsada Ýþlem Görmeyen Ortaklýklara Ýliþkin Özel Durumlar Tebliði uyarýnca Kurulumuz internet sitesinde yapmýþ olduðu açýklamada; 25.10.2017 tarihinde Ankara Batý Asliye Ticaret Mahkemesi'nin E.2016/306 sayýlý ilamýyla Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Genpower Jeneratör)'nin iflasýna karar verilmiþ olduðu kamuya duyurulmuþtur. Diðer taraftan, Þirket'in iflas ettiðine iliþkin Kurulumuza ulaþan bir bilgi bulunmamaktadýr.
    Son olarak, halka açýk ortaklýklarýn paylarýnýn Borsa Ýstanbul A.Þ. (Borsa)'nin hangi pazarýnda iþlem göreceðine karar verilmesi ve bu paylarýn borsa kotundan çýkarýlmasýna iliþkin takdir yetkisi Kotasyon Yönergesi uyarýnca Borsa Yönetim Kuruluna aittir. Dolayýsýyla, iþlem sýrasý kapatýlan paylarla ilgili bilgi edinmek amacýyla Borsa'ya baþvuruda bulunulmasý gerekmektedir

Geçen gün SPK ya yaptýðým baþvuru sonucunda bana bunu göndermiþler

4.  Alýntý Originally Posted by hasanbey Yazýyý Oku
    Geçen gün SPK ya yaptýðým baþvuru sonucunda bana bunu göndermiþler

Ben Ýstanbul borsasýna dilekçemi yazdým Gönderdim

5. insanlarýn bende dahil sabrýmýz tükendi artýk. Ýnsanlar inanarak güvenerek yatýrým yapýp yarý yolda býrakýlmasý zoruna gidiyor. Bu süreçte þirket sahibi ne yaptý. Koca bir þirketi iflas eþiðine neden getirdi. Saðlýklý bir bilgi akýþý zaten yok. Bakýn mensa sürekli bilgilendirerek uðraþarak en sonunda kote oldu. Ama bizler bunu bu þirkette göremedik. Þu anda yatýrýmcýlar olarak elbette yargýtay kararýný beklemekten baþka çaremiz yok. Ancak bizler de haklý olarak cvplar bekliyoruz. Sorularýmýzý da maalesef cevaplayacak olan patrondan ses çýkmýyorsa bende elimden geldiðince deðiþik mecralardan bilgi almaya çalýþýyorum. SPK cimer artýk ne kadar kurum kuruluþ varsa.

6.  Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    insanlarýn bende dahil sabrýmýz tükendi artýk. Ýnsanlar inanarak güvenerek yatýrým yapýp yarý yolda býrakýlmasý zoruna gidiyor. Bu süreçte þirket sahibi ne yaptý. Koca bir þirketi iflas eþiðine neden getirdi. Saðlýklý bir bilgi akýþý zaten yok. Bakýn mensa sürekli bilgilendirerek uðraþarak en sonunda kote oldu. Ama bizler bunu bu þirkette göremedik. Þu anda yatýrýmcýlar olarak elbette yargýtay kararýný beklemekten baþka çaremiz yok. Ancak bizler de haklý olarak cvplar bekliyoruz. Sorularýmýzý da maalesef cevaplayacak olan patrondan ses çýkmýyorsa bende elimden geldiðince deðiþik mecralardan bilgi almaya çalýþýyorum. SPK cimer artýk ne kadar kurum kuruluþ varsa.
    Bugün gen yatýrýmýn en son spknýn sitesinde Haziranda ilan ettiði bilançoyu tekrar inceledim. Söz konusu bilançonun öz kaynaklar kaleminde ödenmiþ sermaye kalemi 323000000 tl olarak gösterilmiþ. Halbuki genyh in ödenmiþ sermayesi 10000000 tl. Burada gösterilen ödenmiþ sermayenin toplamý ise genpower jeneratör, izpol, pýrýl makine, gen yatýrým ve gen gayrimenkulün toplam ödenmiþ sermayesi. Geçmiþ yýllar kar ve zararlarý ile dönem karýný da genpower jeneratörün olduðunu farz etsek bile gen yatýrýmýn jeneratör hariç deðeri 15000000 tl civarý eder. Bu da defter deðerini jeneratör hariç 1,5 tl eder. Ha þunu da belirteyim. Müjdat Uslu'nun genel kurul haricinde jeneratörü genyh bünyesinden çýkarmasý imkansýzdýr. Sermaye piyasasý mevzuatýna göre jeneratörü genyh bünyesinden çýkarmasý faaliyete iliþkin önemli iþlem olduðundan ayrýlma hakký doðurduðundan genel kurul onayýna sunulmasý gerekir. Genyh ana sözleþmesine göre Müjdat Uslu bu kararý alabilir. Çünkü elindeki 20 tl nominal bedelli hisse %99 oy hakkýna sahiptir. Yani B grubu hissedarlarýn 9999000 adet hissesi ret oyu bile verse Müjdat Uslunun dediði olur. Ancak genel kurula katýlýp muhalif oy kullanan yatýrýmcýlar ayrýlma hakkýna sahip olur. Ayrýlma bedeli de spk mevzuatýna göre jeneratör dahil baðýmsýz deðerleme þirketi raporuna göre olur. Bu deðerleme de binalarýn, arazilerin, marka deðerinin de bilanço deðerine eklenmesi ile olur. En son açýklanan bilançoda bile þirketimiz 400000000 tl civarýnda bir öz kaynaða sahiptir. Bu da hisse deðerini birim baþý minimum 40 tl yapar. Buradan Müjdat Uslu için en çýkar yol mensa gibi çalýþarak þirketi borsa kotuna döndürülmesidir. Ytd.

Alýntý Originally Posted by mahulli Yazýyý Oku
    anlaþýlan önemli dezenformasyon yaþanmakta,genpower üretim yapýyormu,yapmýyormu;bir görüþ üretim çok kýsýtlý,yönetim giderlerinin karþýlanacaðý kadar,diðer görüþ ise peynir ekmek gibi satýþlarýn yapýldýðý.hangisi doðrudur,þirket kap bildirimi veya basýnda bir yayýn olmadýðýndan bilgi sahibi olmak imkansýz.
    Bence önümüzde gerçek olan.iflas davasýnýn henüz yargýtayda olmasýdýr.yargýtay kararý henüz sonuçlanmadýðýndan,genpower jeneratör henüz iflas etmemiþtir.(iflasa konu olan gen yatýrým holding deðil).
    Yargýtay 1.derece mahkemenin kararýný bozarsa(kanatim büyük ihtimalle bozacaktýr) iþte o zaman bizim için esas sorun baþlayacak.acaba sn.uslu genpower jeneratörü ,genyatýrým holding bünyesinde tutmaya devam edecekmidir, bence eðer genyatýrým holding b tipi hisselerinde ki kontrolü önemli miktar üzerinde deðilse,gen yatýrým bünyesinde genpoweri tutmaz,tutmasý þahsi ekonomik menfatlerine uygun olmaz.
    Gen yatýrým holdingin bünyesinde genpower jeneratör olmazsa,genyatýrým holdingin çöp kadar deðeri kalmaz.mahkemenin kaararý somut olacaktýr,onay veya iade,bu aaþama daha çok patronu ilgilendirir.ama kararýn iadesinden sonraki süreç bizim açýmýzdan heyecanlý olacaktýr.
    Tahtanýn açýlmasýna çok takýlmayýnýz,jeneratör kurtulsun ve genyatýrým holding bünyesinde kalsýn borçlarý önemli oranda azalsýn,tahta açýlmasýn,babanýzýn oðluna 20.00 dan satarsýnýz.tahtanýn kapalý olmasý sýkýntý oluþturmaz.
    Yatýrýmcýnýn yapacaðý bir þey þu aþamada gözükmemektedir.bekleyip göreceðiz ve yaþayacaðýz....
    Genpower jeneratör iflas etmiþtir. bamA temize gidilmiþtir. Ýflas gerekçeleri ve itiraz uygun görülmemiþ olup iflas tarihi deðiþtirilerek iflas onaylanmýþtýr. Þirket ve ben karara itiraz ederek süresi içerisinde üst mahkemede iflasa itiraz edilmiþ iflasýn durdurulmasý ve yeniden mahkemeye iadesi talep edilmiþtir. Ancak üst mahkeme kararý vermediði için iflasýn onanmasý yada retti uzun zaman almaktadýr mahulli bey asliye ticaret mahkemesi ve bam ÝFLAS DEMÝÞTÝR DOLAR KURU 1,70 ÝKEN O RAKAMLAR ÜZERÝNDEN TEMÝZE GÝDÝLMÝÞTÝR KURU 4 KATI ARTMIÞTIR BORÇLARDA 4 KAT ARTMIÞTIR BU KAPSAMDA YARGITAYDA ÝFLAS DÝYE BÝLÝR. YADA MÜJDAT 5 YIL DAHA FABRÝKAYI KULLANIYIM 5 YIL SONRA MÜJDATTA MENDÝL ATABÝLÝR.. BUNLARI ZAMAN GÖSTERECEK... ÝYÝ AKÞAMLAR
    Son düzenleme : Murat DOÐAN; 15-01-2019 saat: 22:41. Sebep: ÝMLA
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by hasanbey Yazýyý Oku
    Ben Ýstanbul borsasýna dilekçemi yazdým Gönderdim

Zekan kýt, aklýn hiç yok. Ama buralarda ahkam kesiyorsun. Senin genyh yatýrýmcýsý olmadýðýn ve bir baþka ismin çakmasý olduðunu söylediðim konularýnda haklýyým. Lan genpower holding aþ yatýrýmcýsý; Genpower Jeneratör ile genpower kýytýrýk holdingin arasýnda 1 tl lik bað var mý da spk ya soruyorsun. O spk adýna cevap veren adama da yazýk. Sana þöyle bir cevap yazmalý idi;
    Sayýn MAL;
    Genpower ismi üzerinden sorduðunuz Genpower Holding A.Þ. ile, Genpower Jeneratör A.Þ. arasýnda 1 kuruþluk bile ilinti bulunmamaktadýr. Sorduðunuz soru saçma ve zeka eserine rastlanmayan türdendir. Neyin cevabýný istiyorsun? Ýyi günler. DEMELÝYDÝ

Sayfa 355/470 ÝlkÝlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •