Originally Posted by
ünal
666 Rumuzluya hem özelden hem genelden beddua ettim. 666 benim. Ýþi 66 ya baðladým mý diyorsun Deniz? Nedir konu? Bedduadan korkuyor, Allah'tan hafif týrsýyorsun gibi geldi bana. Ben senin Allah'tan da korkmadýðýný sanýyordum. Yanýldým. Ýtiraf ediyorum. Bu senedi al sat yapýp 1 lira cebine koyan zatý adýna namussuzdur. Tabana satýþ gelmediði bir günde senedin yarýsýný serbeste satýp 44 kuruþa verip, ayný gün 57 kuruþa geri alarak 10 bin lot zararlý mal edindiðim doðrudur. Maniplasyon yapanlarýn adýný bu forumda yazdým. Bir altýn gitti yerini hemen kartanesi doldurdu. Her ikisine de bire bir özel mesajda yaptýklarýnýn yanlýþ olduðunu en aðýr þekilde hatýrlattým. Sana burada hesap vermeye zorunlu kimse yok. Sen ve 666 tek lot senedi olmadan ahkam kesip, haþa burasý mahkemeyi kübra sizde Tanrý, yargýya baþlayýp, hýrsýzdan yana olup, malýný mülkünü saðlýðýný ailesini kaybeden insanlarýn yarasýna tuz oluyorsunuz. Allah bunlarýn h esabýný bu dünyada da öbür dünyada da sorar. Bu þekilde hýrsýza taraf olup, maðdurunun yarasýný azdýranlara; Aynen tekrar ediyorum, Cenab-ý Hak katrilyon katýný versin. Bizim evlatlarýmýzýn yaþadýðý zulmü evlatlarýnýza versin. Oldu mu? Canýn beddua çekti. Tatmin oldun mu?
Yer Ýmleri