swap tekrar geri mi döndü yoksa ne? eskiden bolca yaptıydık sonra talimatla yasaklanmıştı.
gerçi o tl mevduata alternatifti.
Printable View
Hep cok onemli ve can alıcı noktalardan gundem aciyor, ben saniyorumki bu forumun yasi kucuk ilk 10-20 sindeyimdir, dudu beyde son 10-20 de :) soylemek istedigim şu ki bilgi ve zeka her yasta insanin istemesiyle olacak bisey fakat insanlarin psikolojisini yonlendirecek ve karsindaki insanin hissedemeyecegi bu psikolojik savaş tekniği achievement'ı anca +45 de basliyor :)
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakıfın ümüğünü sıktım bugün ama 4,25 i geçemedim, ozzy 350k dolara euro swap ile vakıf özel bankacılıktan 4,35 almış. Zilli ortalığı karıştırıyor beş yazmış vakıf için. Ben dötleriyle gülmesinler diye 5 i telaffuz bile edemedim. Devletin 4 faizle tahvil sattığı ülkede devlet bankası 5 faiz verebilir mi? Ama vakıf güzelliğini tl'den dolara geçerken kurda yaptı. Ona tav oldum.
50k Usd
Ziraat 32 gün %3.50
Halk 32 gün %4.25
Yapı Kredi 32 gün %3.70
250k TL
Halkbank 32 gün %20.25
anladığım kadarıyla kiracının vadesiz hesabına kmh limiti tanımlanıyor ve o hesaptan sizin hesabınıza otomatik havale talimatı veriyor her ayın şu günü şeklinde.Kiracı otomatik ödeme(havale) talimatını istediği an iptal ederse veya kmh yı iptal ettirirse ne olacak? yaptırım gücünüz bu durumda nedir ihtar ve avukat faslından başka?
Sekerpareeee...kiz sekerpareee
Sacin nerde kiz senin.....
Ben bu benjonun ejdadini yakalarsam...
Kontrat olmadığına göre bir olasılık ''evim yabancılar tarafından işgal edilmiş'' diyerek karakola başvurursunuz polis eşliğinde kapı açılır içeridekileri kulağından tutar atar ve de işgalle ilgili soruşturma açılır.Kontrat olmadığı için elektrik ve su kestirilebilir sorun olacağını düşünmüyorum.Yine de bir avukata bu anlattığımı danışın herhangi bir eksiklik kalmasın.
Deniz 21 olan hoşgeldin faizini 20.50 yapmış.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Ankara'da yapracik bolgesi var sehrin uydusu konumunda arkadasimin dairesi sifir bitmisken birkac boskuktan sonra merkezi sistem apartmanda kira almadan aidat odemesi sartiyla evi kiralamisti :)))
Oradan ev alin cok degerlenecek diyorlardi zamaninda, iyi terste kaldilar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muhalifim ama senin önermen hem kerizlik hem vatana ihanet. Faiz 4 bile olsa sonuçta hatırı sayılı bir gelir elde ediyorum. Kasada tutmanın risklerini saymıyorum bile. İkincisi kriz halinde işini ve işyerini ilk kaybedenler muhalifler olacak, bunu unutma.
Akşam üstü meşguldüm yazamadım ameliyattan çıkan hastam vardı o yüzden detaylı yazamadım .
Avrupa tipi opsiyon sadece vade sonunda dönüyor 5.10 a olursa Londra saatinde vade süresi 5 hafta civarı diyebiliriz
Kur 5.21 gibi idi işlem okeylediğimde o yüzden az çıkmış olabilir prim değişiyor anlık
Miktar 1000 den biraz eksik .
Durum kısaca özetlersek bu şekilde .
Oran opsiyonla beraber 25 oldu özetle bu şekilde
Zaten oran pek paylaşılmıyor sürekli konular farklı yerlere gidiyor nedense
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm halka bak doların cıkacagını tahmin ediyor...Hey yavrum hey herkes herşeyi biliyor...2019da 5'i gecemicek nasıl ters köşe yaptırcaklar izleyin...
Elektrik, su, gaz vb abonelikler kiracı tarafından üzerine alınmadığı takdirde zaten ilgili birimler tespit edince kesiyor. Üstelik doğal gaz tesisatı için yeni düzenlemelere uygun hale getirilmesi şartı da aranıyor.
İlgili idarelere mevcut kiracının aboneliği üzerine almadığını, sözkonusu hizmetler nedeniyle ödenmeyen ve ödenmeyecek borçlardan herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğinizi, gerekli tedbirin idare tarafından acele alınması hususlarını yazılı bildirir ve kayıt tarih ve sayısını içeren dilekçenizin örneğini gerektiğinde ispat için saklarsanız sorununuz çözülür.