-

Originally Posted by
ozzy
4.35 Vakıf Özel temdit bağlandı.
Mevduat oranı 4.25
euro swapı yapıyorlarmış
0.10 ilave de oradan geldi.
swap tekrar geri mi döndü yoksa ne? eskiden bolca yaptıydık sonra talimatla yasaklanmıştı.
gerçi o tl mevduata alternatifti.
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Kabul etmeyene bye bye...
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
memlekette tüm gayrimülkler etiler, nişantaşında değil, aylarca kiracı bekleyen var..
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
HSBC 25 verdi .
Doğru yanlış mı yaptık bilmiyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu nasıl mesajdır böyle
-

Originally Posted by
Mavideniz35
1M+ Akbank % 21
TEB % 21,25
FiBa % 21,50 Temdit bağlandı
Fiba dan çıkış yapma durumunu konuştunuz mu? Çünkü mobilde 150k üzeri yapmıyor biliyorum
-

Originally Posted by
memorex
Fibabank ta kiraz hesap kullanmış ve üstünden uzun süre geçmiş olanlara tekrar kiraz hesap hoşgeldin oranı veriyorlar mı?
Hsbc yi 16:20 civarı aradım dcd oranları sordum dönüp bilgi vereceklerdi ama geri dönüş yapan olmadı.Hem dcd yapan müşteri ararlar hem de geri dönüş dahi yapmazlar ,bu banka acayip uyuz !!!! Mevduat oranlarının 32-45 gün arası için 21.50 olduğunu söylediler sadece.
Odea 36-59 gün arası 21.50 imiş.91 günlük banka bonosu mevduat karşılığı 22.60 olacakmış bu hafta perşembe günü satacaklarmış.
Hoşgeldin memorex forumda daha sık görmek istiyoruz.
-

Originally Posted by
Dudu
Almanya'da oturup de TR'de ev kiralamak da cesaret isi gercekten.
Syg,
Dudu byük adamsın vesselam. Bir kira konusu açtın sayfalar dolusu mesaj yazıldı. Yiğidi öldür hakkını yeme gündem belirlemede üstüne yok.
-

Originally Posted by
realities
memlekette tüm gayrimülkler etiler, nişantaşında değil, aylarca kiracı bekleyen var..
Ismin gibi bir reelden bahsettinde benim mulklerim kucuk bir sehirde ana caddedeydi, oyle bir derdim yoktu tabi 
-

Originally Posted by
Tbey35
Dudu byük adamsın vesselam. Bir kira konusu açtın sayfalar dolusu mesaj yazıldı. Yiğidi öldür hakkını yeme gündem belirlemede üstüne yok.
Hep cok onemli ve can alıcı noktalardan gundem aciyor, ben saniyorumki bu forumun yasi kucuk ilk 10-20 sindeyimdir, dudu beyde son 10-20 de
soylemek istedigim şu ki bilgi ve zeka her yasta insanin istemesiyle olacak bisey fakat insanlarin psikolojisini yonlendirecek ve karsindaki insanin hissedemeyecegi bu psikolojik savaş tekniği achievement'ı anca +45 de basliyor 
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri