Sayfa 261/999 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ozzy Yazıyı Oku
    4.35 Vakıf Özel temdit bağlandı.
    Mevduat oranı 4.25
    euro swapı yapıyorlarmış
    0.10 ilave de oradan geldi.
    swap tekrar geri mi döndü yoksa ne? eskiden bolca yaptıydık sonra talimatla yasaklanmıştı.

gerçi o tl mevduata alternatifti.

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Kabul etmeyene bye bye...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    memlekette tüm gayrimülkler etiler, nişantaşında değil, aylarca kiracı bekleyen var..

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    HSBC 25 verdi .

Doğru yanlış mı yaptık bilmiyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu nasıl mesajdır böyle

4.  Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    1M+ Akbank % 21

TEB % 21,25

FiBa % 21,50 Temdit bağlandı
    Fiba dan çıkış yapma durumunu konuştunuz mu? Çünkü mobilde 150k üzeri yapmıyor biliyorum

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Fibabank ta kiraz hesap kullanmış ve üstünden uzun süre geçmiş olanlara tekrar kiraz hesap hoşgeldin oranı veriyorlar mı?

Hsbc yi 16:20 civarı aradım dcd oranları sordum dönüp bilgi vereceklerdi ama geri dönüş yapan olmadı.Hem dcd yapan müşteri ararlar hem de geri dönüş dahi yapmazlar ,bu banka acayip uyuz !!!! Mevduat oranlarının 32-45 gün arası için 21.50 olduğunu söylediler sadece.
    Odea 36-59 gün arası 21.50 imiş.91 günlük banka bonosu mevduat karşılığı 22.60 olacakmış bu hafta perşembe günü satacaklarmış.
    Hoşgeldin memorex forumda daha sık görmek istiyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Almanya'da oturup de TR'de ev kiralamak da cesaret isi gercekten.

Syg,
    Dudu byük adamsın vesselam. Bir kira konusu açtın sayfalar dolusu mesaj yazıldı. Yiğidi öldür hakkını yeme gündem belirlemede üstüne yok.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    memlekette tüm gayrimülkler etiler, nişantaşında değil, aylarca kiracı bekleyen var..
    Ismin gibi bir reelden bahsettinde benim mulklerim kucuk bir sehirde ana caddedeydi, oyle bir derdim yoktu tabi

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu byük adamsın vesselam. Bir kira konusu açtın sayfalar dolusu mesaj yazıldı. Yiğidi öldür hakkını yeme gündem belirlemede üstüne yok.
    Hep cok onemli ve can alıcı noktalardan gundem aciyor, ben saniyorumki bu forumun yasi kucuk ilk 10-20 sindeyimdir, dudu beyde son 10-20 de soylemek istedigim şu ki bilgi ve zeka her yasta insanin istemesiyle olacak bisey fakat insanlarin psikolojisini yonlendirecek ve karsindaki insanin hissedemeyecegi bu psikolojik savaş tekniği achievement'ı anca +45 de basliyor

Sayfa 261/999 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •