Sayfa 264/999 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Sekerpareeee...kiz sekerpareee
    Sacin nerde kiz senin.....

Ben bu benjonun ejdadini yakalarsam...

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    kira kontratınız bitene kadar elinde fesih sözleşmesi olmadan iptal edemez, kiraları tam ve eksiksiz olarak tarihinde ibanınıza vakıfbank üzerinden ödemezse kmh limitinden para size otomatik havale oluyor.
    fesih sözleşmesi bankayı bağlamaz ki müşteri istediği gün gider kmh yı iptal eder ve banka hayır olmaz diyemez

3.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    2 ay once İstnbukda evı kıraya verdim ydısunda olduğundan kontrat yapamadık.ama pez.....,k evı günlük kiraya verıyormus.ne gb Haklarım var...Nasıl çıkarabilirim...acil yardım
    Kontrat olmadığına göre bir olasılık ''evim yabancılar tarafından işgal edilmiş'' diyerek karakola başvurursunuz polis eşliğinde kapı açılır içeridekileri kulağından tutar atar ve de işgalle ilgili soruşturma açılır.Kontrat olmadığı için elektrik ve su kestirilebilir sorun olacağını düşünmüyorum.Yine de bir avukata bu anlattığımı danışın herhangi bir eksiklik kalmasın.

4. Deniz 21 olan hoşgeldin faizini 20.50 yapmış.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    memlekette tüm gayrimülkler etiler, nişantaşında değil, aylarca kiracı bekleyen var..
    Ankara'da yapracik bolgesi var sehrin uydusu konumunda arkadasimin dairesi sifir bitmisken birkac boskuktan sonra merkezi sistem apartmanda kira almadan aidat odemesi sartiyla evi kiralamisti ))

Oradan ev alin cok degerlenecek diyorlardi zamaninda, iyi terste kaldilar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu byük adamsın vesselam. Bir kira konusu açtın sayfalar dolusu mesaj yazıldı. Yiğidi öldür hakkını yeme gündem belirlemede üstüne yok.
    Dudu bey saraya cv yollasaniz ya gundem degistirme danismani olarak olmami??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    allah bereket versin komik çocuk

yalnız zinnur hanımın oranlarından bir kıllanmadım değil bugün ben de..

odea'da hatrı sayılacak bir dolar meblağı var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.

burgan'da da aynı.. ilk söylenen 4, pazarlık, tehdit falan alabildiğim 4.25.

garanti için de 4.5 denmiş. garanti özeli aradım.. 4.5 u duyunca sağlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuşuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.

ha zinnur hanımın oranlar doğruysa gani gani helal olsun o ayrı. ama dedim ya kıllanmadım değil.

bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlıksız. 100k+
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bu dolarları neden kasada saklamaz Türk insanı hiç anlamam ezelden beri.. Abd de faizler 2,5.. 4 ten bağlamak nedir.. Koy kasaya gitsin
    Muhalifim ama senin önermen hem kerizlik hem vatana ihanet. Faiz 4 bile olsa sonuçta hatırı sayılı bir gelir elde ediyorum. Kasada tutmanın risklerini saymıyorum bile. İkincisi kriz halinde işini ve işyerini ilk kaybedenler muhalifler olacak, bunu unutma.

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Kontrat olmadığına göre bir olasılık ''evim yabancılar tarafından işgal edilmiş'' diyerek karakola başvurursunuz polis eşliğinde kapı açılır içeridekileri kulağından tutar atar ve de işgalle ilgili soruşturma açılır.Kontrat olmadığı için elektrik ve su kestirilebilir sorun olacağını düşünmüyorum.Yine de bir avukata bu anlattığımı danışın herhangi bir eksiklik kalmasın.
    sizin tarafınızdan adama anahtar teslim edildiğine dair şahitler varsa, hele ki sitede kamera sistemi varsa
    kiracının bir kaç aydır yatırdığı kirayı bankadan çekiyorsanız
    site yönetiminin kiralamadan haberi varsa vs., dediğiniz hiç olmaz suçlu çıkarsınız

Sayfa 264/999 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •