Bir kısmını iç kaynaklardan, bir kısmını kredi alarak, az bir kısmını da zannetmiyorum ama bedelli ile yapabilir. Bence sorun değil.
Printable View
Değerlemelerden kaynaklı 3.134.438.390 liralık geçmiş yıl karlarını öncelikle sermayeye ilave etmeleri yani bedelsiz artırım yapmaları lazım.
Bence de halka arz veya nakdi olan yerli veya yabancı bir ortak bulmaları gerekir, bu yatırıma karar veren yönetim kaynağını da düşünmüştür mutlaka.
Gencer holding ne yapacak bakalım.
Malının mülkünün hesabını yapamadığımız şirketin durumu bu işte, her gün daha da aşağı, ne oluyor bu şirkete, yatırımcının ahı çıkacak bir yerden.
Ek 30291
Nemrut körfezindeki iskeleler.
Batıçim, Batı Liman iskelesinin halka arzı için Aralık 2023 tarihinde SPK'ya başvurdu. Başvuru henüz sonuçlanmadı.
Eğer SPK bu başvuruyu onaylar ve Batı Liman halka arz edlirse, Ege Gübre o zaman yatırımcı ilgisini çeker. Ben bu hissede tahtacı olmadığına inananlardanım. Ama eğer tahtacı bu halka arza oynuyor ve yaklaşık 1,5 yıldır ölü taklidi yapıyorsa bilemem.
Resimden Ege gübre ile diğer iskeleleri ve gerisindeki depolama alanlarını kıyaslayabilirsiniz.
Şu liman büyütmeye kazmayı vursalar yine ivmelenir ama uzattıkça uzattıyorlar, değerine değer katacak.
ii) Liman tesislerimizdeki 1 ve 2 no’lu iskelelerimizin 100’er metre uzatılması kapsamındahazırladığımız uygulama projesi ve ekleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Altyapı YatırımlarıGenel Müdürlüğü tarafından 30.05.2024 tarihinde onaylanmıştır. Yaklaşık olarak 24 milyonUsd tutarındaki söz konusu yatırımımız ile ilgili olarak teklif alma ve ihale çalışmalarımıztamamlandığında projemizin başlama ve tamamlanma tarihlerine ilişkin bilgiler Kapaçıklamarımızla sayın yatırımcılarımızın bilgisine sunulacaktır.
Portföyün yüzde 6 küsürü bunda. Bedavaya mal vermem. Eğer başka çıkıp sattıklarım olursa ilave ederim. Halka Arz olur liman inşaatı başlar vs. Gübre işinde güzel şeyler olur ila ki hareket edecek
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi