Gencer lere güven olmadığı aşikardır.
Buna rağmen yatırım yapmaya devam ediyoruz.
Bizden başka kimse güvenmiyor herhalde
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
O dedenin lafına güven olmaz bildiği tek laf küçük sermayeli yavrular yani bölünür eeee çıkar vs.. En son sanica ya dedi kağıt bölündü perişan oldu. Önceden vardı kağıt elimde demesi ile almadım fakat kesinlikle kimseyi dinlememek lazım
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne analizi, hisse tavan olur dediler mi en büyük analizci olurlar, hepsi forvet oyuncu:) topunun...
Eggub'de temel olarak herkes biliyor zaten, en iyi varlıklara sahip, son bilançoda ertelenmiş vergiyi yatırınca zarar yazdı, teknik desen hisse son 1 senenin dibinde.
Arkadaşlar biz borsa da tarihe geçecek bir hisse üzerindeyiz bakın şu anda yaşadığımız ekonomi bilimi hatta fizik biliminin de dışında olacak iş değil bakın fiziken bir liman var ortada yanl gerçek hayatta yazın Google a öyle amatör bir analizle bile Eggub limanına değer binebilecek veriler var işye meslela Kocaeli de satılık llman 1 milyar dolar ne diyeyim hemen yüzme mesafesi Socar terminal 1 milyar dolar goldman sachs değeri biçen ve inşaat halinde iken ve blr malı değerini en iyi sahibi bilir en az Alsancak limanından daha değerli dedi yanl 2007 yılı 1.275 milyar dolara kiralık ihalede gördüğü fiyat ama bu süreçte limanlar çok değerli daha da değerli hale geldi Çinliler abu Dabi Katar atmaca gibi liman peşinde ve Eggub limanı doğdu büyüdü kapasite arttı bölge gelişti şimdi kapasite daha da artacak dev eşi benzeri olmayan blr llman olma yolunda ama bunlar gerçek hayatta böyle sürekli değer yaratan kazanan bir liman var ama borsada bu liman sanki hiç yok gibi hiç yaşamıyor gelişmiyor gibi yok gibi liman hiç yok fiyatlaması düşünsenize an itibari piyasa değeri daha liman temelleri dahi atılmamış iken ki piyasa değeri ne düştü 2008 yılının piyasa değeri ama o zaman liman yoktu yani borsada kimse böyle bir liman var görmüyor görmezden geliyor analiz edemiyor patronun en az Alsancak limanından daha değerli dediği yeee göre 10-15 kat aşağıda yız Çinliler hayran olduğu böyle bir değeri yok farzeden bir ilizyon var bu ancak sihirbazlık gösteri de olur ve piyasa katılımcı yeni rekor kırarken firma değerleri çılgın seviyede iken piyasa bu kadar bonkör iken böyle Eggub e gelince bakın 1 sene önce 68-70 imiş yaklaşık tarih 1 yıl gibi şimdi her şeye zam geldi tuvalet parası bile iğneden ipliğe ama böyle enflasyon a tabi lşman var biz adeta indirim yaptık Limanı yok fiyatına çektik yani şu anda Eggub alana liman yanında bedava fiyatlaması bu akil tutulması ben firmayı defalarca aradım mail attım randevu talep ettim heyet olarak ziyaret istedim bunun çözümü arsa yı güncellemek patron genel kurulda dedi arsa çok kıymetli biz bunu biliyoruz ama şimdi güncelleme yapsak siz bir de bedelsiz istersiniz diyor ya onu ikna etmek lazım yoksa cahil piyasa böyle llman hiç yok fiyatında sürünüyor olacak ve kendi dedi liman çok değerli arsa değerli madem öyle Sasa patronu gibş buyback yapsa bu basiretli bir tacir gibi davranıyor olsa gerçek fiyata gider ama nedense ağır kalıyorlar sanki hisse senedi aldık düşman mışız gibi davranıyorlar dostane. Değil arsayı patron biliyor kıymetli ama niye hisse fiyatı böyle iken saklıyor veya biliyorsa buyback yapsa borsa değeri firma sahibinin gururu onuru liyakatı vicdanı temsil ediyor gereken basiretli adımları atıp en az Alsancak limanından. Daha değerli olsada gurur duymak niye istemiyor sormak lazım
Patrona firma yönetimi ne soruyorum an itibari ile
Eggub alana Tcege Limanı bedava ya
Gibi borsa fiyatlaması değeri var bundan rahatsız oluyor lar mı basiretli kararlar yolda mı
Arsayı niye ısrarla güncellemiyorsunuz
Diğer borsa şirketleri hep buyback yaptı ama siz neden yapmıyorsunuz
Bakın borsada an itibari ile Eggub liman hiç yokmuş fiyatlaması bu bilimsel değil siz gerekenleri yapmanız gerektiğini biliyorsunuz vicdani olarak ve kul hakkı olarak ortaklara sorumlusunuz
Emsali milyar dolar olan llmanınız borsada basiretli kararlar almadığınız nedeniyle sanki böyle bir liman hiç yok fiyatı
Lafontenden masallar,
Genel kurula katıldım deyip katılmayanlar burda makale yazıyor.
Bende bu hisse var düşmesini isterim çoğaltmak için hissemi.
Maalesef yatırımcıya mesafeli olan bir patron ve yönetim var.
Borsa sabır ve psikoloji güçlü olanın bulunmasi gereken bir yatırım alanıdır,tabiki düzgün hissede.
24 yılllik borsa yatırımcisi olarak yazıyorum.
Bu hisse ile ilgim 1,5 sene ya olmuş ya olmamıştır.
Maliyetim 47 civarı ama sorun etmiyorum ergec eserini bulur,
Fazla hissesi olan düşünsün.
Bir gözaltı şirketi vardı 0.44 kuruştan sattım 175 bin lotu
Şu anda 10 lira civarında
3 sene olmamıştir satali.
Her hissenin bir dönemi elbet olacaktır.
Yt.tv.olmayip şahsi kanatim ve tecrübe sonucu yazdım.
Sağlıklar
Tek bir gerçek var an itibari ile borsa değerinde liman yok yani düşünsenize koskoca bir liman var altyapı üstyapı arsa arazi üstelik enflasyon var her şeye zam geliyor her gün zam zam gelen kalemlere Eggub te sahip hisse senedinin basıldığı kâğıt bile zam görüyor ama Eggub iborsadq indirim yani enflasyon gidiyor Mersin’e Eggub gidiyor tersine bunun en büyük sebebi finansal okur yazar olmayan piyasa patron diyor arsa çok kıymetli biz biliyoruz diyor liman çok değerli en az Alsancak limanından daha değerli diyor ama onlar biliyor ama cahil piyasa bilmiyor o cahiller burda içinde bedava liman olan 2008 yılı dolar bazında fiyata düşmüş olanı analiz edemiyorlar pahalı halka arzlara koşuyorlar böyle bonkör piyasa da böyle enflasyon var ve bu hisse sürünüyor en azından enflasyonu fiyatlamaları gerekiyor bu eşyanın tabiatına aykırı sayın Egeli üstadım bu konuda yorumlarınızı bekliyorum böyle bir şey tez konusu incelemeye alınmalı nero finans ile borsada ilizyon var olan bir liman borsada o lşman sanki hiç yokmuş fiyatlaması ve böyle bir iskontolu analiz edemeyen aracı kurumlar spekülatörler yatırmcılar işte böyle bir şey yok nasıl olurda kimse keşfedemez görünen köy kılavuz istemez çok net an itibari Eggub liman hiç fiyatı şimdi kazı kazan lar var içi çoğu boş bu içi dolu boş yok her bir hisse piyango gibi herkes bir zenginliğin üstünde oturuyor ama farkında değil hisse sahipleri 2008 değeri ne alıyorsun ama içi boş değil dolu 16 sene emeğin gelişen büyüyen liman çıkıyor şimdi kazı kazan alsanız içi dolu olduğunu bile bile satarmıydınız veya evinizi satacaksınız ne yaparsınız emsaller e bakarsanız dimi bunun emsalleri milyar dolar dan başlıyor ama an itibari bu enflasyon ortamında 116 milyon dolar bu borsa tarihinde görülmemiş bir tablo inş firma sahipleri gereken adımları atar işte arsa güncellemesi en önemlisi vs diğer basiretli adımları atmaları lazım bu kabul edilemez piyasa değeri firma sahipleri nin itibarı prestij i gururu onuru öyle küçük yatırımcı katliamımı izleyip adım atmamak vicdani değil acil arsası güncellenmesi için burdan yetkililere sesleniyorum