trak yukarıda cevapladım okusana
Printable View
Hakikaten sen ne içiyordun rumen Aydın Boysan'ın dediği gibi.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
demekki sizin anladığınız manada fesih yetkisi mevcut anayasada varmış yeni anayasada yokmuş
yukarıda geniş yazdım tekrar tekrar okuyon varsa itirazınız şu kelime yanlış dediğiniz bir husus
söyleyin açıklayayım
Yooo öyle hemen başka konuya. Ne yazıyor ne söyleniyor. Eskiden cehapenin ve diğer partilerin yalanlarını görüyorduk şimdi bu. Doktor lazımsa gönderelim. Ücretini ben vereyim.
Arkadaşım neden anlamıyorsun. Cuhurbaşkanı öyle bir yetki yok diyor. Sen kitapçığa yazılana çizilene bakmıyorun. Videoyuda mı izlemedin. Ha onları bitim kadar sevmem. O ayrı birşey. Ortada bir yalan var diyor video. Yani yazılan mı söylenen mi doğru..
evet demek demek için hiç bir sebeb yok arkadaşlar
asgeri mahkemeleri ortadan kaldırıp yargıyı sadece sivil mahkemelere bırakmak demek nedir?
zamanında özel yetkili mahkemeleri çıkartanda bugunkü iktidardir birazcık beyninizi zorlayın sizce ergenekon balyoz gibi kumpas davaları binlerce günahsız vatan sever askerin görevden alınmasına sebeb olan bu davalar sivil mahkemelerde görülmesindense olması gereken asgeri mahkemelerde görülseydi 15 temmuz gibi bir darbe yaşanırmıydı bu fetöcü itler asgeriye sızabilirlermiydi?
terör bitecek diyolar kendimiz için değil ülkenin geleceği için istiyoruz diyorlar.
Yahu kardeşim demezlermi adama 16 yıldır iktidardasın bir kere koalisyon yüzü görmeden tek başına iktidara geldin hükümet 15 yıldır sende 15 yıldır başbakan sende 10 yıldır cumhurbaşkanı sende terörü bitiremek istedinde tek sıkıntı başkanlık sisteminin olamamasımıydı? onuda geçtim farzı misal referandumdan evet çıktı diyelim 2019a kadar geçerli olacak şey
cumhurbaşkanının partisine üye olması yani c.b partisine üye olunca mı terör bitecek? geçelim bu ayakları
bu ülkede herkes sistemin değişmesini istiyor ama bu tarz denetimin olmadığı bir sisteme aklı olan kimsenin evet demesini anlamak güç. adama soruyorlar bu sistemin emniyet sibopu nedir diye millettir diyor yani kardeşim bu sistemin denetimi yok baştaki kişi bu milletin hayrına iş yapmadığında dur diyecek adam yok anca görev süresi bitecek tekrar seçimler olacak ondan sonra millet bu kişiye oy vermeyecek ve başkanlığı düşmüş olacak tabi buda seçimlerden önce ohal ilan edip seçimleri engellemezse.
bugun hdp iktidarda olduğunu farz edelim meclistede çoğunlukta olsunlar deselerki güney doğuda özerk devlet kuruyoruz bunu ne meclisten geçirebilirler ne referandumdan geçirebilirler nede bunu duyan anayasa mahkemesini durdurabilirler. ama bu gelen yeni sistemin 124 maddesi ile bunun önü resmen açılıyor. ha şunu diyebilirsiniz erdoğan yapmaz bunu orasını Allah bilir ama erdoğanda bir fani birgün ölecek o koltuğa geçen kişinin bir fetöcü olmayacağı yada bir pkk lı olmayacağının garantisi yok hiçbir zamanda olmayacak neden olmayacak fetö bile yıllardır iktidarı kandırmışsa öyle diyolar bugün fetö gider yarın çeto gelir bu milleti kandırır iktidara gelir sonra ayıkla pirincin taşını.
sürekli koalisyonları örnek gösterip evet denilmesi gerektiğini söylüyorlar.
yahu kardeşim Allah için hakkınız var bu ülkeye koalisyon yaramıyor sizde madem bundan şikayetçisiniz yapacağınız şey 2 maddelik değişiklik en çok oyu alan parti tek başına iktidara gelir, en çok oyu alan parti hem cumhurbaskanını hemde basbakanı seçer. 2 maddelik şu değişikliği yap al sana koalisyondan tamamen kurtulmuş bir ülke haline geliriz ve buna bende evet derim.
Alparslan türkeş evet diyormuş, muhsin yazıcıoğlu evet diyormuş.
düne kadar milliyetçilere hayvan diyen kan emici vampirler diyen bunlar fatihayı bile bilmezler diyen zihniyet bugün bize yıllardır davasına inandığımız insanların söylediklerini kendi lerine göre çevirip bize satar oldular bizim davamına okadar uzaksınız ki başbuğun ve reisin bunları hangi tarihlerde söylediklerini bilmeden konuşuyorsunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=f6ziljcVRsk
https://www.youtube.com/watch?v=Nx7Rd-vZA2c
Bu ülkenin ihtiyacı olan güçlü bir parlementer sistemdir sen yönetemiyorsun bu şekilde ülkeyi diye bütün devleti 2 kişinin istediğine göre tasarlanmaz başbakanı ortadan kaldırıp, asgeri mahkemeleri ortadan kaldırıp , tüm yargıyı adalet bakanına adalet bakanınıda cumhurbaşkanına bağlayıp kimse güçler ayrılığından bahsetmesin.
bugün sabırlıyım borsada günüm iyi geçti :)
tekrar anlatayım 5,kez
cumhurbaşkanı doğru söylüyor çünkü yeni anayasada bizim anladığımız manada bir fesih olayı yok tam tersi mevcut anayasada var
çünkü fesih tek taraflı bir eylemdir
video kitapçık ben anlamam
yeni anayasa
eski anayasa
karşılaştırdım ve izah ettim
daha ne yapayım
Kılıçdaroğlu nun yaymaya çalıştığı "cumhurbaşkanı canı istediğinde tek taraflı Meclisi feshedecek," algısını Tayyip Erdoğan mubalagali bir çıkışla bertaraf etmiştir.
Cumhurbaşkanının Meclisi (tek taraflı) fesih yetkisi yoktur.
Cumhurbaşkanının Meclisi (kendisi de görevini birakirsa) fesih yetkisi vardır.
mülk Allah'a aittir
Evetçiler Cumhuriyetçileri ikna etmek için bence Hayır bölümüne gitsinler.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Amma hareketli bir başlık oldu.. gece gündüz her daim hareket var :kahkah:
Tüm gece düşündüm… Seçilen cumhurbaşkanı damadını, gelinini, oğlunu, kızını halka sormadan, hiç kimsenin onayını almadan rahatlıkla cumhurbaşkanı yardımcısı ve bakan olarak atayabilecek ve her istediğini bankamatik bakanı yapabilecek mi_ Yapabilecek. Düşündüm cevabını bulamadım. Onun için #HAYIR diyorum. Beni ikna edecek cevabı olan varsa LÜTFEN iletsin.
DOLANDIRILAN ÜLKE
Geçen yıl Emniyet verilerine göre,
Vatandaşlarımız, son bir yılda,
55 milyon TL tutarında dolandırılmış.
Bu polise intikal eden rakam.
++
Tüketiciler Birliği ise bu buz dağının,
Gözüken kısmı, diye açıklamış.
Dolandırılanlar, bırak polise gitmeyi,
En yakınlarına bile söylemiyorlarmış.
Tahmin edilen rakam çok çok yüksek.
Şaşıran var mı?
++
Türk insanı saf mı?
Çabuk mu kanıyor?
Vatan, millet, din kitap deyince,
Bir de makarna verince yelkenler iniyor.
Niye, diyen soran yok.
Hem inanıyorlar.
Yetmiyor,
Bir de alkışlıyorlar.
Bu adamı sevdim bir kere?
++
Dünyada üç büyük rating kuruluşu var.
Bu kurumlar, çeşitli ülke ekonomilerini değerlendiriyorlar.
Adamların işi gerçeği açıklamak.
Dünya kabul ettiğine göre, yamuk yok.
Üç şirkette ayrı ayrı dönemde notlarımızı indirdiler.
Bu demektir ki:
‘’Bu ülke verilen kredileri kötü kullanmış.
Şeffaflık yok.
Yolsuzluk çok.’’
Dibin dibi.
Ülkeyi bu noktayı getiren iktidar.
İşin farkında.
Bir de kılıf bulmuşlar.
''Dünya bizim dik durmamızı istemiyor.''
Dün istiyordu da bugün niye istemesin?
Açıkça yalan.
Bunu da millet yiyor.
Batmışsın borunun içindesin.
Neyini kıskanacaklar.
Egosu yüksek salaklık.
++
Medyayı ellerine almışlar.
Büyük ekonomik güçleri var.
Devleti ele geçirmişler.
Bunu rağmen yalana devam.
Geçen gün Malum dedi ki:
‘’BİZ GELMEDEN EVVEL,
MEMURLAR 8 AY MAAŞ ALMIYORLARDI.’’
Bu lafı dinleyenler alkışlıyor.
Ulan, neyi alkışlıyorsun?
Artık YALAN sınırları uçuyor.
Yalanın dozu kaçtı.
++
Bu kadar da salak olma.
Neyi alkışlıyorsun?
Bir sor, NİYE?
Adam maaş almıyor diye alkışlanır mı?
Bizim millet intihar etmek isteyene de,
Atla diye tempo tutar.
Soran yok.
Alkış manyağı olmuşlar.
Ailende memur yok mu?
Çevrende memur yok mu?
Git sor.
Sen 8 ay maaş almayınca,
NE YEDİN?
Eğer maaş aldılarsa, ne olacak?
Kendi salaklığını alkışlamış olacaksın.
Bu salaklığa da alkış yakışır.
T.A.
Almanyada 500.000 çifte vatandaşlığı olan Türk var, sayenizde Almanya bunları tercihe zorluyor, almanya yada türk vatandaşlığını seç diye, Bulgaristanda Hak ve Özgürlükler partisi vardı Türklerin ona rakip Dost partisi kurdurdu akp sonuç, Hak ve özgürlükler partisi oyu düştü, dost partisi baraj altı, Türkü böldünüz,işte ispatı...Biz boşuna demiyoruz ne kadar devlet millet ve Türk düşmanı varsa akp de birleşmiş diye...
Helal sana kardeşim. Kalemi sağlam, vatansever...
Okuyun okutun. Cahil gitmeyin.
http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...ettin-1759734/
hocam merhaba,
ben sunu görüyorum.Türk milletine gercekten rahatlik batmis.zaten tarihimiz de hep tekerrürden ibaret.kazanmisiz etmisiz ama onu koruyamamisiz.diger milletler elde ettikleri basariyi korumak icin savasa dahi girerler biz ise bizi refaha kavusturan bi yonetimi silim atma pesideyiz.
yok erdogan ve avrupa anlasmis evet i gecirecekler.yani danisikli dövus mus bunlarin ki.yani insanlar o kadar cahil ki ne istedigini bilmiyor EVET deyecekleri bir konuya dahi kavga dövusle karar veriyorlar.
neyse dahasi var.hele ki avrupadaki Turkler iyice siyirmis.sirf paranoya.demk ki paranoya yada ruh hastaligi genlerimizde var yoksa baska turlusu mumkun degil.
selamlar
Milas Marina'da lüx yatlara 1.95 TL olan mazot Çiftçiye 4.65 TL.
Çiftçi kullandığı mazota vergi üstüne vergi öderken keyif sever yat sahipleri tek kuruş ödemiyor, aynı temel gıda maddelerinden vergi alınırken pırlantadan alınmaması gibi...
Anayasa teklifinde EKONOMİ ile ilgili birşey var mı ?
https://scontent-lht6-1.xx.fbcdn.net...35&oe=595CDCCA
GEÇEN GÜNLER DE BİR TV PROGRAMINA KATILAN CHP GENEL BAŞKANI, "EFENDİM MESELA BU YASAYA GÖRE TEK ADAM SEÇİLDİĞİNDE, CANI SIKILDI DYELİM, İŞİNE GELMEDİ, VEYA HİÇ SEBEP YOKKEN BİR MUHTARI GÖREVDEN ALABİLİR" DEDİ.
HAFİF YANDAŞ! OLAN KARŞISINDA Kİ BİR GAZETECİ ALAYLI BİR GÜLÜŞLE ; "EFENDİM CUMHURBAŞKANI BİR MUHTARLA NEDEN UĞRAŞSIN, NEDEN GÖREVDEN ALSIN, YAPMAYIN" DEDİ... :)
NASSIN YANDAŞ GARDAŞ, EYİ MİSİN..?
BAK GİTTİ MUHTAR...
Erdoğan'ın mitingine katılmayan muhtar görevinden alınarak yerine kayyum atandı
http://www.habererk.com/gundem/erdog...di-h28649.html
İnsanların vefaları sana değil, sana olan ihtiyaçlarınadır.
Sana ihtiyaçları değişince vefaları biter.
Halil Cibran
Nasıl bir tiyatro oynanıyor bu topikte anlamadım.
Hakaret ve aşağılama serbest. Bunu dile getirince yazım siliniyor.. moderator de Hayır destekçisi anlaşılan. Sağlık olsun.
mülk Allah'a aittir
Sn. Rumenige
CB Danışmanı Burhan Kuzuda Fesih yetkisi vardır diyor...
..Önce onun yazdıklarını ve videolu anlatımlarını İnternetten kaldırın .. ondan sonra Reklama devam...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Eyyyy vatandaş olayın farkında değilsin sanırım. Şuan ohalde her şey yapılabilir. Hesap kitap yok. 2019 kasıma kadar da bu ohal sürer. Neden?
Olgunlaştırmak için.
Neyi?
Onu da sizler bulun.
Mülk Allahın.
Neden bu telaşın, mal, mülk edinme hırsın neden. Öbür tarafa götüren var mı?
Sıfırla her şeyi...
[emoji2]
Yürülükteki madde şöyle:
Madde 116 – Bakanlar Kurulunun, 110 uncu maddede belirtilen güvenoyunu alamaması ve 99 uncu veya 111 inci maddeler uyarınca güvensizlik oyuyla düşürülmesi hallerinde; kırkbeş gün içinde yeni Bakanlar Kurulu kurulamadığı veya kurulduğu halde güvenoyu alamadığı takdirde Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanına danışarak, seçimlerin yenilenmesine karar verebilir.
Başbakanın güvensizlik oyu ile düşürülmeden istifa etmesi üzerine kırkbeş gün içinde veya yeni seçilen Türkiye Büyük Millet Meclisinde Başkanlık Divanı seçiminden sonra yine kırkbeş gün içinde Bakanlar Kurulunun kurulamaması hallerinde de Cumhurbaşkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanına danışarak seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Yenilenme kararı Resmi Gazetede yayımlanır ve seçime gidilir.
16 Nisan'da referanduma sunulacak madde şöyle:
Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin yenilenmesi
Madde 116 – Türkiye Büyük Millet Meclisi üye tamsayısının beşte üç çoğunluğu ile seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu halde Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır.
Cumhurbaşkanının seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır,
Cumhurbaşkanının ikinci döneminde Meclis tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi halinde Cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir.
Seçimlerinin birlikte yenilenmesine karar verilen Meclisin ve Cumhurbaşkanının yetki ve görevleri, yeni Meclisin ve Cumhurbaşkanının göreve başlamasına kadar devam eder.
Bu şekilde seçilen Meclis ve Cumhurbaşkanının görev süreleri de beş yıldır
Ayrıca;
CHP nin Milli Şef dönemindeki uygulamalarını yıllarca "haklı olarak" eleştirip; aynı uygulamaları hile yoluyla yapınca Halkı kandırmak artık mümkün değil:
Örnek;
Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim İş sendikası “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Samsun’da yapacağı miting öncesi, YGS ve TEOG değerlendirme toplantısı bahanesiyle okullar yarım gün tatil edilmiştir. Ayrıca öğrencilerin mitinge taşınması için hazırlıkların yapıldığı da ortaya çıkmıştır. Valilikler ve kaymakamlıkları AKP’nin seçim bürosu gibi kullanan siyasi iktidar, çocuklarımızı, gençlerimizi kendi siyasi hesaplarının içine çekmekte, iradeleri üzerinde baskı kurarak, zorla bu tür programlara götürmektedir. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa, Nevşehir ve Manisa’da bunun örnekleri yaşanmış, çocuklarımız “evet” propagandasının yapıldığı toplantılara istekleri dışında götürülmüştür” ifadelerini kullandı.
Nasıl ki Kelime oyunuyla Şu yazıyor Bu yazmıyor gibi çocuksu ifadeler Anayasa Değişikliğini içeren ciddi bir Refarandumda sadece "gerçeği duymak istemeyen sağırlar ile gözü dönmüş fanatikleri" yönlendirebilirsiniz....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
C.Başkanı Tam 2 saat Kemal Kılıçdaroğlu'nun başarısız bir Genelbaşkan olduğunu Anlattı
Sanırsın CHP Genelbaşkanı olmak istiyor..