Sayfa 265/774 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Bild gazetesi yine almanca Türkçe ortak başlık atmış "Atatürk olsaydı hayır derdi" şeklinde
    ya olum batı sanane
    benim referandumum seni mi gerdi
    sananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ister evet deriz ister hayır
    asıl buna ne diyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bunlara neden cevap vermiyor bu ahali. Alloooooo ne vereyim abime...
    Doktor bu ne. Gavurların iç işleimize karışmasına da karşıyım. Zulüm ile elde edilmiş bir refahları var sadece. Lütfen buna bir cevap...

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan 'fesih yetkisi nerede var gösterin' dedi, Seçmen AKP kitapçığından gösterdi

https://www.facebook.com/UmitKocasak...c_ref=NEWSFEED
    Bunu gösterecektim. Neyse fazla mesaj göz çıkartmaz. Buna bir sözün varmı alamanya isimli nickli arkadaş.

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Trakyalı yazının neresini düzeltim tamamı yanlış
    makarna kolileri kömür çuvalı seçimi etkiledi demek millete hakaret oldur
    Yalan mı?
    Makarna, kömür alanları görmedin herhalde.
    Ne diyeyim Allah müstahakınızı versin.
    Bak ata binişiyle, yemek yemesiyle, askerinin başında başkomutanlığı ile Türkiye'nin lideri, Atatürk ne demiş yıllar önce. Oku, anla, dön vakit varken.
    Atatürk ilke ve devrimlerinden ayrılanları kandırırlar. 15 Temmuzda olduğu gibi hangarlarda, tünellerde saklanırsınız...

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarla...meyin-1757479/

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bunu gösterecektim. Neyse fazla mesaj göz çıkartmaz. Buna bir sözün varmı alamanya isimli nickli arkadaş.
    akp seçmen kitapçığına niye bakıyonki aça internette orijinal anayasa metnine bak fesih den anlaşılan şu cumhurbaşkanı meclise derki hadi bakim sizi fesh ettim gidin bir daha seçilin gelin der ve kendisi o makamda olmaya devam eder bu tam bir fesih yetkisidir
    Cumhurbaşkanlarının parlamentoyu fesih yetkisi parlamenter hükûmet sisteminin özellikleri arasında yer alır. Nitekim bu sistemi benimseyen 1982 Anayasasına göre şartlar gerçekleştiğinde Cumhurbaşkanının parlamentoyu feshetme yetkisi bulunmaktadır. Anayasa değişiklik teklifinde ise tek taraflı fesih değildir. Hem Meclis’e hem de Cumhurbaşkanına seçime gitme yetkisi tanınmaktadır. “Giyotin sistemi†adı verilen bu uygulamada, Cumhurbaşkanın veya Meclis’in seçimlerin yenilenmesine karar vermesi durumunda, hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de milletvekili seçimi birlikte yenilecektir.

Cumhurbaşkanı seçimlerin yenilenmesine karar vermesi halinde, görev döneminden feragat etmiş olacaktır. Önerilen sistemde erkler arasındaki ilişki 1982 Anayasasının mevcut halindeki gibi yürütmenin üstünlüğüne dayalı hiyerarşik bir ilişki değildir. Bu nedenle, TBMM’nin de seçimleri yenileme yetkisi vardır. Başka bir ifadeyle, gerek zamanında, gerekse erken seçime gidilmesi halinde, Cumhurbaşkanı ve milletvekilli seçimi birlikte yapılacaktır.

anladın mı mkeles
    yoksa bir daha bir daha oku

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan 'fesih yetkisi nerede var gösterin' dedi, Seçmen AKP kitapçığından gösterdi

https://www.facebook.com/UmitKocasak...c_ref=NEWSFEED
    Rumen bunu gördün mü?
    Bak kitapçık dağıtıyorlar kendileri okumuyor. Bari sen oku...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    anladın mı mkeles
    yoksa bir daha bir daha oku
    Ben anlıyorumda almancı arkadaş sen neden anlamıyorsun onu anlayamıyorum. Aslında anlıyon da işine gelmiyo gibime geliyor. Bak ne yazıyor bak ne söyleniyor.

Sayfa 265/774 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •