Sayfa 269/774 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Yooo öyle hemen başka konuya. Ne yazıyor ne söyleniyor. Eskiden cehapenin ve diğer partilerin yalanlarını görüyorduk şimdi bu. Doktor lazımsa gönderelim. Ücretini ben vereyim.
    hocam merhaba,

ben sunu görüyorum.Türk milletine gercekten rahatlik batmis.zaten tarihimiz de hep tekerrürden ibaret.kazanmisiz etmisiz ama onu koruyamamisiz.diger milletler elde ettikleri basariyi korumak icin savasa dahi girerler biz ise bizi refaha kavusturan bi yonetimi silim atma pesideyiz.
    yok erdogan ve avrupa anlasmis evet i gecirecekler.yani danisikli dövus mus bunlarin ki.yani insanlar o kadar cahil ki ne istedigini bilmiyor EVET deyecekleri bir konuya dahi kavga dövusle karar veriyorlar.
    neyse dahasi var.hele ki avrupadaki Turkler iyice siyirmis.sirf paranoya.demk ki paranoya yada ruh hastaligi genlerimizde var yoksa baska turlusu mumkun degil.

selamlar

2. Milas Marina'da lüx yatlara 1.95 TL olan mazot Çiftçiye 4.65 TL.

Çiftçi kullandığı mazota vergi üstüne vergi öderken keyif sever yat sahipleri tek kuruş ödemiyor, aynı temel gıda maddelerinden vergi alınırken pırlantadan alınmaması gibi...

Anayasa teklifinde EKONOMİ ile ilgili birşey var mı ?

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. GEÇEN GÜNLER DE BİR TV PROGRAMINA KATILAN CHP GENEL BAŞKANI, "EFENDİM MESELA BU YASAYA GÖRE TEK ADAM SEÇİLDİĞİNDE, CANI SIKILDI DYELİM, İŞİNE GELMEDİ, VEYA HİÇ SEBEP YOKKEN BİR MUHTARI GÖREVDEN ALABİLİR" DEDİ.
    HAFİF YANDAŞ! OLAN KARŞISINDA Kİ BİR GAZETECİ ALAYLI BİR GÜLÜŞLE ; "EFENDİM CUMHURBAŞKANI BİR MUHTARLA NEDEN UĞRAŞSIN, NEDEN GÖREVDEN ALSIN, YAPMAYIN" DEDİ...
    NASSIN YANDAŞ GARDAŞ, EYİ MİSİN..?
    BAK GİTTİ MUHTAR...

Erdoğan'ın mitingine katılmayan muhtar görevinden alınarak yerine kayyum atandı

http://www.habererk.com/gundem/erdog...di-h28649.html
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. İnsanların vefaları sana değil, sana olan ihtiyaçlarınadır.
    Sana ihtiyaçları değişince vefaları biter.

Halil Cibran

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

5. Nasıl bir tiyatro oynanıyor bu topikte anlamadım.
    Hakaret ve aşağılama serbest. Bunu dile getirince yazım siliniyor.. moderator de Hayır destekçisi anlaşılan. Sağlık olsun.

mülk Allah'a aittir

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    GEÇEN GÜNLER DE BİR TV PROGRAMINA KATILAN CHP GENEL BAŞKANI, "EFENDİM MESELA BU YASAYA GÖRE TEK ADAM SEÇİLDİĞİNDE, CANI SIKILDI DYELİM, İŞİNE GELMEDİ, VEYA HİÇ SEBEP YOKKEN BİR MUHTARI GÖREVDEN ALABİLİR" DEDİ.
    HAFİF YANDAŞ! OLAN KARŞISINDA Kİ BİR GAZETECİ ALAYLI BİR GÜLÜŞLE ; "EFENDİM CUMHURBAŞKANI BİR MUHTARLA NEDEN UĞRAŞSIN, NEDEN GÖREVDEN ALSIN, YAPMAYIN" DEDİ...
    NASSIN YANDAŞ GARDAŞ, EYİ MİSİN..?
    BAK GİTTİ MUHTAR...

Erdoğan'ın mitingine katılmayan muhtar görevinden alınarak yerine kayyum atandı

http://www.habererk.com/gundem/erdog...di-h28649.html
    Demekki cehape nin genel müdürü mevcut anayasa ile referandum anayasası arasındaki farkı pek algılayamamış olacakki cb yeni anayasaya gerek dahi kalmadan muhtarı görevden alma yetkisi varmış...

7.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Demekki cehape nin genel müdürü mevcut anayasa ile referandum anayasası arasındaki farkı pek algılayamamış olacakki cb yeni anayasaya gerek dahi kalmadan muhtarı görevden alma yetkisi varmış...
    sen konuyu anlamamışın , tartışılan kk değil, cb ...............

kendilerinin beyanı ; '' anayasayı takmıyorum '' ............

8.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    bugün sabırlıyım borsada günüm iyi geçti
    tekrar anlatayım 5,kez
    cumhurbaşkanı doğru söylüyor çünkü yeni anayasada bizim anladığımız manada bir fesih olayı yok tam tersi mevcut anayasada var
    çünkü fesih tek taraflı bir eylemdir
    video kitapçık ben anlamam
    yeni anayasa
    eski anayasa
    karşılaştırdım ve izah ettim
    daha ne yapayım
    Sn. Rumenige
    CB Danışmanı Burhan Kuzuda Fesih yetkisi vardır diyor...
    ..Önce onun yazdıklarını ve videolu anlatımlarını İnternetten kaldırın .. ondan sonra Reklama devam...

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Sayfa 269/774 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •