Yahu bir hastaneyi yönetemiyorsunuz ,, koca ülkeyi nasýl yöneteceksiniz diye sorar Millet
Yahu bir hastaneyi yönetemiyorsunuz ,, koca ülkeyi nasýl yöneteceksiniz diye sorar Millet
Eðer bir yanlýþ yapacaksan bari onu yanlýþ yap
Atatürk sað olsaydý kýnalý sopayla kovalardý hepinizi ,, partiyi ne hale çevirdiniz diye ,, Atatürk ilke ve inkýlaplarý bir oku sonra git evet e mühürü bas
Sn Julyen 80 milyar dolarlýk özelleþtirme yapýldý. Cumhuriyet döneminde yapýlan ve para eden ne var ne yoksa çoðu da deðerinin altýnda fiyatlarla satýldýðý halde bu kadar tuttu. . Ha devletin bir çivisi bile artýk kalmadý derseniz ona bir þey diyemem.
Hani yüz yerde yüzlerce defa söylendi ya , IMF nin 25 milyar dolar borcunu ödedik, duble yollar yaptýk. Bunlarýn toplamý 40 milyar dolar ediyor. 2.5 milyar dolar da Marmaray. 42.5 milyar dolar. Gerisi ne oldu ben bilmiyorum.
Atatürk sað olsaydý Recep tayyip Erdoðan la efe oynardý efe ,,, Kýlýnçdaroðlunu ne yapardý daha önce yazmýþtým)
Hükümet koalisyonun enkazýný temizlemiþtir o parayla ,, bilmem hatýrlar mýsýn 2000 yýllarýndan önce hastanelerini ,, ben týp öðrencisiydim iyi bilirim ,,,
chp nin zihniyetini bu millet unutmaz affetmez ,,, bir gün sýnýftayýz anatomi dersi ,, baþörtülü sýnýf arkadaþlarýmýzý zorla sýnýftan çýkardýlar
Bu zihniyet Türk milletine bunu yaptý ,, kasten kötülük yaptý
CHP neden oy alamýyor ,, Milleti karþýsýna alýyor
Yer Ýmleri