kötü kiracıdan dili yanmak başka, hukuku bilmeden atarım tutarım demek başka
aralarında sözlü anlaşma yaparak birbirinin mülkünü kullanan binlerce insan var memlekette..
Printable View
Konut ile işyeri kiraları farklı konu. Konuta girip kiracının eşyalarını atmak hukuken büyük sıkıntı.
Kiracı ile yüzyüze gelmek hatalı. Avukat yada emlakçı işi halletmeli.
En başta kiracı seçimi önemli, içine sinmez ise kiraya vermeyeceksin. İnsan oğlu çiğ süt emmiş. Herşey beklenir.
Arkadaşlar ne olur sivrisineklerle uğraşmayalım....
Bataklığı kurutalım....(burada sistem-bataklık metaforu kullanılmıştır...)
saygılar/başarılar
Üstad sen askerlik yaptın mı ? Halkla hiç temas kurmadın diye bir izlenimim var.
Halkın büyük kısmına göre halkın bir bölümü gavur, düşman...Bu halkı neden düşünüyorsun ki :)
Adamlar bizi düşman gavur olarak görüyor :ok:
Doktor canını kurtarsın, yine gavur olarak görmeye devam eder..Böyle bir zihniyet var...
Dudu Abi
Bakın size "abi" diyorum
Asla ve asla amacım sizi üzmek/kırmak değil...
Sizinle asla kişisel bir sorunum olmaz/o-la-maz
Ben bundan sonra size olan tavrımda daha yumuşak,daha nazik,kısacası daha usturuplu olmaya çalışacağım
Ama ltf sizde sözlerinizle toplumun belirli bir kesimini (nedense hep garibanlar/ezilenler oluyor) rencide etmekten vazgeçin....
Bu şekilde aramızda sulh sağlanabilir
Hassasiyetiniz için şimdiden/peşinen tşk ler
saygılar/başarılar
Bir ülke hayal ediyorum ve o ülke de herkes ev sahibi...(çok büyük çoğunluk)
Böyle de sorunlar (kiracı-evsahibi) olmuyor..
Biz de forumlarda bunları tartışmakla vakit kaybetmeyeceğiz...
İnşallah biz iktidara geldiğimizde bunu göreceksiniz...
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR....
saygılar/başarılar
Anlamadın galiba ,o evi kerhaneye çeviriyor ve sıkıntı olmuyorsa ben de onu malı gasp etmekle suçlar anasını ağlatırım.Sonuçta onun yaptığına karşı anahtar vermedim nasıl girdiyse mülkümü ele geçirmiş dersin dinsizin hakkından gelirsin.Sanki onun yaptığı içtihatlara uygun da benim ki uygun değil.Şimdi jetonun düştü mü?
YOLDAŞLARIM
YALVARIYORUM SİZLERE şu konuyu kapatalım
Konu nerelere geldi Allah Aşkına...?
"kiracı-ev-kerhane-evsahibi-gasp-kapıyı kırmak-kiracıların kıçı kırıktır vs vs"
Başlıkta herkes birbirini kırmaya başladı...
Aramıza nifak tohumları ekilmesine izin vermeyelim...
"ÇÜNKÜ GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR"
saygılar/başarılar
haklısınız ben yanlış anlamışım, 2 saattir milletin anlamadığı
kiralanan daireye izinsiz girip kilit değiştirmek suç değil de içeride tecavüz eylemi olursa suç oluyor
yahu ikisi de ayrı suç, evde yapılan gayri kanuni eylem senin yaptığın hukuksuzluğu meşru kılmaz..!!
Evinizi günlük kiralık kullanan birinin evine girmek bence mantıklı olanı...
Günlük ev kiralayan birinin sizi mahkemeye verme ihtimali milyonda bir ihtimal...
Risk milyonda birse, mahkeme yolunu secmek cok akıllıca olmaz.
ilaçlarını aksatma.
Hocam siz bunu bir de yeni topiğe yazın bu devirde ev alınır mı? Vallahi gayrimenkulden soğudum ya :vk: bu devirde gayrimenkul kiralama amacıyla alınmaz sonucuna vardım, oturmak için en fazla ya da kiracılık böyle güçlü bir şeyse mantıklı duruyor da ben takamam öyle borç harç :28:
Tahvil son dün % yüksek düşük
TR 2 yıllık tahvil 18,40 18,40 0,00 0,00 0,00
TR 5 yıllık tahvil 15,83 15,83 0,00 0,00 0,00
TR 10 yıllık tahvil 14,31 14,31 0,00 0,00 0,00
05.02.2019 tarihli TURKEY CDS 298.68...
300 ün altına gelmiş en sonunda bu da...
FİYATLARA AYAR ÇEKİLECEK
-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü konuşmasında gündeme getirdiği bir konu da “gıda maddeleri fiyatlarına ayar çekme kararı aldıklarını†söylemesi oldu. Erdoğan şunları kaydetti: “Üreticiden tüketiciye kadar, arada bu komisyoncular var ya, vurgunu bunlar vuruyor. Herkes karını alıyor. Bu işte farklı adımlar atmak suretiyle üreticiden çıkıp tüketiciye gelen süreci sağlamak gayreti içinde olacağız.â€
-Son 10 yılda da durum farklı değil. Yani gıda fiyatlarında meydana gelen artışların öyle bir ayla, karla, fırtınayla ilgisi var ama uzun vadede durum değişmiyor. Yani sorun yapısal bir sorun. TÜİK verilerine göre son 10 yılda gıda ürünlerindeki fiyat artışları üreticide yüzde 120, perakende de yüzde 181 arttı. Tüketicinin artan faturasının 61 puanlık kısmı ticaret kesimine ait. Bu kesimin karı ve komisyonu aynı kaysaydı, üreticiden aldıklarını aynı marjlarla satabilselerdi, gıda fiyatları Tarım Üretici Fiyatları kadar, yani yüzde 120 artacaktı. Aynı süredeki manşet enflasyonun yüzde 145 arttığını da hatırlatalım.
https://www.haberturk.com/tasima-suy...345179-ekonomi
Taze tl oran var mı
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Ben 5 altı olası diye düşnyorum bakalım hayırlısı
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla