SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni değil. Yaklaşık yedi sekiz yıl önce idi. Evi kiraya verirken tahliye taahhütnamesi almıştık. Kiracı problem yaratınca Avukata verdik. Yaklaşık bir iki duruşmada tahliye kararı alınmıştı.
Vakıfın ümüğünü sıktım bugün ama 4,25 i geçemedim, ozzy 350k dolara euro swap ile vakıf özel bankacılıktan 4,35 almış. Zilli ortalığı karıştırıyor beş yazmış vakıf için. Ben dötleriyle gülmesinler diye 5 i telaffuz bile edemedim. Devletin 4 faizle tahvil sattığı ülkede devlet bankası 5 faiz verebilir mi? Ama vakıf güzelliğini tl'den dolara geçerken kurda yaptı. Ona tav oldum.
Genelde bankalarda dolar alış satış makası 4-5 kuruş oluyor. Anladığım kadarı ile siz tl den dolara geçtiniz. makas ne kadar idi?
Şubeden 20 tl ye eft yaparız demişlerdi bana ,normalde eft için ücret ödemem ama sağladığı faiz kazancının yanında devede kulak bile olmayınca kabul ettim.Vade dönüşünde göreceğiz ama konuşma telefonuma kayıtlı olduğu için hiç dert etmiyorum.
Teşekkürler. vade dönüşünde diğerlerine göre yüksek oran vermeyeceğini düşünüyorsunuz galiba. Bir arkadaş yazmıştı. Temdit de 21.50 almıştı.
Yer İmleri