En son oran aldığımda oradan kavga çıkmıştı şube ile o yüzden minimum işlem yapıyorum .
Telefon bankacılığından arıyorum niye bilgi mesajı gelmiyor diye siz yasaklı listesiniz sizi arayamayız Bilgi veremeyiz telefonda diyor .
İsmimin yanına ne yazdılar merak ediyorum şahsen
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
20 yıldır kiracılarla muhatabım ,çeşit çeşit kazık yedik mesela en son kira borcu da takarak kaçıp giden kiracıya ait 17 aylık su faturası bize kaldı.Neden kesmediniz dediğimde borç 1000.00 tl yi geçmediği sürece dokunmayın diye emir gelmiş amq.Utanmadan bunu söyleyebiliyor ******** İzsu çalışanı.Devlet çanak tutuyor bu adiliğe.Artık kiracı elektrik ve su aboneliğini kendi üzerine yapmadan dükkana adımını atamaz ama giren girdi icrayla uğraş dur.
gayrimeşru iş yapılınca kiradaki evinizin kilidini değiştirme hakkınız mı var sanıyorsunuz.?
evli bir kiracı sizin kiraladığınız evde kumasını oturtuyor sonuçta gayrimeşru bir ilişkisi var
kapıyı açar kilidi değiştiririm diye bir iddianız varsa tanıdık bir avukata sorun derim
Kiracı haneye tecavüz konusu nedir bilmiyorum ama bir akrabamın üstüne yürüdü kirayı vermeyen kiracı merdivenlerden yuvarlayacaktı ev sahibini .
Hem suçlu hem güçlü .
Üstlerine hiçbir yoktu 2 sene bedava oturdular mahkeme kararıyla boşalttılar sonra tahliye kararı sonrası üstüne tonla avukat parası vs ödendi.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aynen yaptığınız gibi bir çilingir ve bir tanık eşliğinde ve gm nin boş olduğuna dair ya da içeride ne varsa dökümü yapılarak imzalı tutanak tutarak kapı açılır ve kilit değiştirilir yeni kiracıya verilir.İlave olarak cep telefonu ile kilidin açılıp içeriye giriş ve içerisinin durumu videoya çekilirse daha iyi olur.
Tl den dolara hangi koşulda geçtiniz?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri