Sayfa 267/999 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bahsettiginiz guzelligi nasil yapiyorlar makasi mi daraltiyor mt nin elinde mi yoksa sube muduruyke mi gorusmek gerekiyor oran alirken mi teklif edebiliriz??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Benim tl mevduatım vardı vakıfta., mt'ye bunu dolara çevirip mevduat yapacağım ama uygun kur verirseniz yoksa başka bankaya geçeceğim dedim. Yetkiyi o şekilde isteyince beni bile şaşırtan bir kur geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sizin tarafınızdan adama anahtar teslim edildiğine dair şahitler varsa, hele ki sitede kamera sistemi varsa
    kiracının bir kaç aydır yatırdığı kirayı bankadan çekiyorsanız
    site yönetiminin kiralamadan haberi varsa vs., dediğiniz hiç olmaz suçlu çıkarsınız
    Bahcesehir'de ikamet ederken arasira bir emlakciya takiliyordum.
    Orada bir adamla tanismistim tam da bu gayrimenkul furyasinin baslarinda.
    Adam hep 1+1 daireleri kovaliyordu projelerden ve bir surusune vadeli olarak girmisti.
    Kira geliri ile dairelerin kredi borclarini oduyordu.
    Neden boyle bir sey yaptigini sordugumda 1+1 lerin fiyatlarinin dusuk ama kira getirisinin gorece yuksek ve kolay kiralanabilir olmasi nedeni ile tercih ettigini ve tabii ki en onemlisi de bizim milletin uckuruna duskun oldugunu, daireleri hep bu tiplerin kiraladigini soylemisti.
    Peki bu tipler kirayi duzenli oduyorlar mi? genelde sorun cikar bu tip kiracilarda diye sordugumda, isterse odemesin hemen bir cilingir ile gidip kilidi degistiriyorum ve sirada bekleyen bir sonrakine veriyorum demisti.

Kirayi odemeyen birisine, hem de dahasi evi gayri mesru islerde de kullaniyorsa, bence en guzeli bu yontemi uygulamaktir, diyorum ve artik kira konusunun daha fazla bu topigi mesgul etmemesini rica ediyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    hiç karşı karşıya gelmemişler ki ! gelebilseler kontrat yaparlardı
    hiç başınızdan kiracı sorunu geçmediği belli
    karşı karşıya gelmesi şart değil, sonuçta kiracıya birileri anahtar teslim ediyor
    kiracı eve kapıyı kırıp girmediğne göre yetkilendirilmiş biri evi teslim etmiş..

4. Eve girdiniz diyelim, kiracı evimde bi külce altın vardı diyebilir..Bu tarz sıkıntılar cıkabilir.. En iyi çözüm noterdan ihtar sonra mahkeme...Üzerinde bişey var mı yok mu onu ögrenin..Eger üzerine bişey varsa para pul ev vs. O zmn geri adım atar...Onu nasıl ögrenirim derseniz, bi bankacı ya da maliyeci tanıdık lazım...

5.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bugün Fiba'da 1m için dcd 35 gün
    dolar spot 5.195 iken 5.15 e mk 27.40
    5.10 a mk 24.86
    5.05 e mk 23.00 verilmiş ,hepsinde mevduat oranı 21.00 üstü ise prim imiş.
    Bunlar gerçek mi? Dolar tahminleri gerçekten 5 altı 35gun.. 90 gün oranları var mı? Ben mi yanlış anlıyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Fibabank ta kiraz hesap kullanmış ve üstünden uzun süre geçmiş olanlara tekrar kiraz hesap hoşgeldin oranı veriyorlar mı?

Hsbc yi 16:20 civarı aradım dcd oranları sordum dönüp bilgi vereceklerdi ama geri dönüş yapan olmadı.Hem dcd yapan müşteri ararlar hem de geri dönüş dahi yapmazlar ,bu banka acayip uyuz !!!! Mevduat oranlarının 32-45 gün arası için 21.50 olduğunu söylediler sadece.
    Odea 36-59 gün arası 21.50 imiş.91 günlük banka bonosu mevduat karşılığı 22.60 olacakmış bu hafta perşembe günü satacaklarmış.
    Hcbc şu şekilde çözüyorum mt ve şube müdürünün whatsappı var oradan yazıyorum o şekilde ulaşabiliyorum yazdıktan sonra ulaşıyorum .

Şubeye telefonla ulaşamıyorsun red listesinde sanırım belki de çalmıyordur bile

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Bunlar gerçek mi? Dolar tahminleri gerçekten 5 altı 35gun.. 90 gün oranları var mı? Ben mi yanlış anlıyorum...
    Bunlar opsiyonlu fiyatlar...

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Akşam üstü meşguldüm yazamadım ameliyattan çıkan hastam vardı o yüzden detaylı yazamadım .

Avrupa tipi opsiyon sadece vade sonunda dönüyor 5.10 a olursa Londra saatinde vade süresi 5 hafta civarı diyebiliriz

Kur 5.21 gibi idi işlem okeylediğimde o yüzden az çıkmış olabilir prim değişiyor anlık

Miktar 1000 den biraz eksik .

Durum kısaca özetlersek bu şekilde .

Oran opsiyonla beraber 25 oldu özetle bu şekilde

Zaten oran pek paylaşılmıyor sürekli konular farklı yerlere gidiyor nedense

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    finansbank ta opsiyon islerinde rekabetci oran verir aklinizda bulunsun derim .ben yaparken aktif odea finanstan oran alirdim en iyi primi finans verirdi

Sayfa 267/999 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •