Keko yeni bir hisse keşfetmiş.:bravo: Elindeki mevcut hisselerde hareket olmayınca, heyecan için yeni bir macera arayışı sonuç vermiş sanırım.:kmk:
Printable View
Keko yeni bir hisse keşfetmiş.:bravo: Elindeki mevcut hisselerde hareket olmayınca, heyecan için yeni bir macera arayışı sonuç vermiş sanırım.:kmk:
buranın da tadını kaçıracaklar .başka işiniz yok mu sizin Allah aşkına ..çocuk ca hareketler hayret birşey kafa ütülemekten başka işiniz yok mu ..yararlı bilginiz var sa paylaşın istifade edelim .boş boş konuşupta sayfayı kirletmeyin lütfen ..zaten berkosan sayfasına bakmıyorum sayenizde hissem olduğu halde .burada aylar öncesiden burdyım .maliyet 48,40 dan aldım bekliyoruz
İlk yılda 4 milyar dolar ihracat sonrasında bu rakam giderek artacak
https://m.sabah.com.tr/yazarlar/dona...nisaya-geliyor
Güzel bilgiler dostum...makaledeki bu satırlar bence çok değerli...
Seferberlik
Enver Ünlü... Toplantı üstüne toplantı yapıyor... Bütün ilgilileri çağırıyor.
Doğalgaz idaresi... Devlet Su İşleri... Karayolları... Çevre, Şehircilik... Elektrik idaresi... Turizm... Tarım, Orman... Diğer il müdürlükleri.
Devletimiz ve Büyükşehir Belediyemiz bizden olumluluk görüşü istedi... "Amasız, fakatsız" anında imzalayıp, verdik.
bu bilgilerden devletin de kurumları ile bir seferberlik başlattığını ve yatırımın hemen yapılabilmesi için hızlıca kolaylıklar sağlandığını anlıyoruz...
egegübrenin limanının iskelelerinin 100 er metre uzatma kararının verilmesi ,ardından limanın 700 dönümlük arka sahasının hızlıca 1.derece sit alanında çıkarılarak yatırım yapılabilir duruma getirilmesi bence bu seferberliğin bir sonucudur...ege gübrede tüm olumlu şeylerin aynı vakte rastlaması bana göre de tesadüf değildir...bu konuda maharaj dostum ile aynı fikirdeyim...hoş bir beklenti sunuyor...insanı heyecanlandırıyor...bakalım neler olacak ??
egegübrenin beklentilerini yıllar öncesinden biliyorduk..ama doğrusunu söylemek gerekirse gelişmelerden haberdar değildim...haberdar olsaydım çok önceden bu hissede pozisyon alırdım...burada beni haberdar eden maharaj dostuma bir teşekür borcum var...:yes: bazen çok bilmek de kazanmaya yetmiyor...kısmet de çok önemli...yıllarca bekleyip hiç kazanmadan satan yatırımcılar da olmuştur...yeni duyup almış olan ve kazanan da olmuştur..bu işler biraz da kısmettir diyorum...tüm ortaklara başarılar diliyorum..
49.28 altında kaldığı sürece,ilk önce dövecekler sonra sevecekler.. ama hangi bölgede ne yapacaklar izleyip göreceğiz..
kavga bitince leylak renk içinde turkuaz indikatör çıkıp yol gösterecek..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/czj0irn.png
RECEP GENCERadamı öper..beni kaç kere merkeze götürüp hem kendi öpmüş idi..hemde herkese öptürmüştü...sıra sizde..sıradaki..:)) bu adam ölmeden bağfaşdaki borçluluk meselesi hallolmadan öpülürsünüz...ahahahhahahahahahahh
üstadım öpmeye başladı san ki...:))