24 hazirandan sonra faizin şekli ve oranı değişecek ne demek?
Printable View
24 hazirandan sonra faizin şekli ve oranı değişecek ne demek?
yardımcı olabilecek fikir beyan edebilecek varsa sevinirim bir yakınımın internet bankacılığı hacklendi yaklaşık 100k zarar şuan büyük ihtimal banka parayı karşılayacak ama mahkeme sonrası ben çok tedirgin oldum ve internet bankacılığını kapattım ama anlık işlem yapamıyorum ve para kaybediyorum fikir ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim
İşin ilginci hiç dediğiniz gibi bir izlenim vermediler.aylık ortalama 300k çek, tahsilat vs işlemi olan birisiyim hiç önemsemiyolar mevduat olayını.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secim sonrasimi secim oncesimi baglasak? .
7 hazirandan sonra yapilan artis hemen yansirmi ..fed 12.13 haziran... bilanco vs derken ay sonu daha makul geldi bana ama bu aciklama neyin nesi sekli orani değişecek kafa karıştırıyor.
bence tüm işlemlerinizi oradan alıp başka bir banka ile çalışmanız daha doğru olur.
mevduat müşterisi olarak size birkaç soru ;
- eft & havale masrafı alıyorlar mı (şube veya internet şubesi olabilir)
- takasa verdiğiniz çeklerden masraf alıyorlar mı
- rutin olarak hesap işletim ücreti alıyorlar mı
- kredi kartınızdan masraf alıyorlar mı
teşekkürler.
ytd.
syg,
Teb de konut faizini indirdi acaba herkes indirecek mi ? Herkes indirirse mevduat faizinin durumu nasıl olur ? İndirenler daha çok kredi vereceği için daha rekabetçi mevduat oranı verebilir mi ? İndirmeyenler hoşgeldin yerine gülegüle faiz oranı mı verecek ? Sorular sorular sorular ????
bugün hazinenin yaptığı açıklamaya bakarsak abidik gubidik işlerin asla olmayacağını dünyaya açık ekonominin korunacağını hatta daha da liberal hale geleceği vurgusu yapıldı ! eğer bu ülkede yaşıyorsak yetkili kurumların sözlerine itibar etmek zorundayız ! yani dolar faiz enflasyon kendi doğal akışında yön bulmaya devam edecek benim bu açıklamadan anladığım bu ! dolayısıyla faizi arttırmadan enflasyonu indirmek istiyorsak bize döviz akması yatırım lazım ! bu olmayacaksa ve üstüne faiz inecekse dolar yükselecek ! yükselen dolar enflasyonu besleyecek ! bu döngünün hangisini bizi yönetenler tercih edecekse veya hangi senaryo gerçekleşecekse yatırımcı nerede mevzi almışsa kaderine razı olacak ! eğer yüksek kur düşük faiz yüksek büyüme yüksek enflasyon tercih sebebi ise biz tl de kalanlar sucuk oluruz ! söylediklerim tamamen kendi düşüncemdir yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz !
bankalardan tl için oran alan var mı son zamanlarda?
https://ahvalnews2.com/tr/bankalar/i...anka-sikintida
Bu linkteki yazıyı okuyunca insanın uykusu kaçıyor. Neden bazı bankaların açık ara diğerlerinden yüksek faiz verdiğini de böylece anlamış olduk. Demek ki , her zaman çok getirimi , devamlı ve garanti getiri mi diye düşünmek lazımmış.
Şekerbank a yeni yatırdım hoşgeldin %15 günlük 2.000tl vadesizde bırakıyorlar
İş 1200K 32 gün max 14,50 dedi
Miktar 600k tl icin 32 gunluk aldigim oranlar
Yapi kredi 14.0
Akbank 14.20
Vakifbank 14
Finansbank 14.65
Teb 15.25 (yeni paraya)
Halkbank 14.8 (yeni paraya)
Burganbank 14.9 (yeni paraya)
Parayi gunluk vadeli hesapta tutmaya karar verdim oranlarin yukselmesini umit ediyorum
Tebde ve garanti bankasinin ilk hosgeldin gunluk hesab acilislari 15 veriliyor 90 gune kadar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şekerbank hoşgeldinleri 0.50 artırmış 15 yapmış
https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...uat/gecegunduz
fibadan oran alan var mı bu aralar?
Bugüne kadar yöneticilerimiz ne dediyse tersi çıkmıştır ekonomik konularda..
Dolar alanın eli yanar dediler almayan zarar etti....
Kendileri bir gün önceden TL den Dövize geçtiler..sonra devaluasyon yaptılar...
vs..vs neler gördük bu güne kadar...
Hiç bir kurumun ve şahsın ekonomi konusunda söylediklerine inanmıyorum..
Beni gerçekler ilgilendiriyor sadece...
bir insan, bu ülkede yaşıyorsak yetkili kurumların sözlerine itibar etmek zorudayız diyorsa..!!
geçmişte yetkili kurum ve kişilerin neler açıklayıp daha sonra neler olduğunu bir daha incelemelidir
4.94 den alınan euro lar cuma günü 5.14 den satıldı fakat yerine konamadı.
Acilen merkez bankası 3 puan faiz arttırlmalıdır.
Ucuzdan euro alacaz bekliyoruz...
Syg yöneticiler ytd.