Sayfa 276/1006 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 24 hazirandan sonra faizin şekli ve oranı değişecek ne demek?

2. yardımcı olabilecek fikir beyan edebilecek varsa sevinirim bir yakınımın internet bankacılığı hacklendi yaklaşık 100k zarar şuan büyük ihtimal banka parayı karşılayacak ama mahkeme sonrası ben çok tedirgin oldum ve internet bankacılığını kapattım ama anlık işlem yapamıyorum ve para kaybediyorum fikir ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim

3.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    ellerine sağlık, sonuna kadar arkandayız.. yonca arar şimdi yapma etme diye yalvarır, şubeye çağırır kahve ısmarlar pis bardakları ile..

asla kanma, hatta 14 bile verse durma, gerekirse nakit iste,

gerçek yüzlerini gör..

ytd.

syg,
    İşin ilginci hiç dediğiniz gibi bir izlenim vermediler.aylık ortalama 300k çek, tahsilat vs işlemi olan birisiyim hiç önemsemiyolar mevduat olayını.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    İşin ilginci hiç dediğiniz gibi bir izlenim vermediler.aylık ortalama 300k çek, tahsilat vs işlemi olan birisiyim hiç önemsemiyolar mevduat olayını.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    size değer vermeyen bir banka ile neden çalışıyorsunuz ?

5.  Alıntı Originally Posted by alikfor Yazıyı Oku
    yardımcı olabilecek fikir beyan edebilecek varsa sevinirim bir yakınımın internet bankacılığı hacklendi yaklaşık 100k zarar şuan büyük ihtimal banka parayı karşılayacak ama mahkeme sonrası ben çok tedirgin oldum ve internet bankacılığını kapattım ama anlık işlem yapamıyorum ve para kaybediyorum fikir ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim
    hangi banka ? buraya yazmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin.

6.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    24 hazirandan sonra faizin şekli ve oranı değişecek ne demek?
    dolar 2.5 iken erdoğan faiz düşecek demişti, o zamanlar 7-8 olan faiz şimdi 14.

şimdi yine aynı şeyi diyor

Secim sonrasimi secim oncesimi baglasak? .
    7 hazirandan sonra yapilan artis hemen yansirmi ..fed 12.13 haziran... bilanco vs derken ay sonu daha makul geldi bana ama bu aciklama neyin nesi sekli orani değişecek kafa karıştırıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Secim sonrasimi secim oncesimi baglasak? .
    7 hazirandan sonra yapilan artis hemen yansirmi ..fed 12.13 haziran... bilanco vs derken ay sonu daha makul geldi bana ama bu aciklama neyin nesi sekli orani değişecek kafa karıştırıyor.
    ne derse tersi çıkıyor onun için fazla takılmıyorum ben

Sayfa 276/1006 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •