Sayfa 275/1006 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. finansal sistemin çöktüğü falan yok...kafa bulandırmayın lütfen...

2. bence öyle değil...

eninde sonunda faizleri arttırmak zorunda kalacakalr...

göreceksiniz...

dediydi dersiniz...

tasarrufa devam...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bence mevduat, tasarruf isi bitti tamamen.
    En guzeli en dogrusu parayi harcamak.
    Harcamadiginiz surece gelecekte o para ile daha az sey satin alabileceksiniz.
    Syg,

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Anadolubank 15.25 veriyor 100k ya
    Dostum,bizdeki Anadolu şübesi vezneden yatırılan paraya 1 gün valor uyguluyor...
    Sizin şübede böyle uygulama varmı?.
    Ögrenip cevaplarmısınız size zahmet..
    Diger dostlarda cevap verebilirler..
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

4. Teb i aradim marifetli hesap varmis 3 ay gunluk % 15 veriyorum dedi.Birazdan oraya gidecegim.Bu banka ve oran iyidir sanirim ?

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Teb i aradim marifetli hesap varmis 3 ay gunluk % 15 veriyorum dedi.Birazdan oraya gidecegim.Bu banka ve oran iyidir sanirim ?
    ellerine sağlık, sonuna kadar arkandayız.. yonca arar şimdi yapma etme diye yalvarır, şubeye çağırır kahve ısmarlar pis bardakları ile..

asla kanma, hatta 14 bile verse durma, gerekirse nakit iste,

gerçek yüzlerini gör..

ytd.

syg,

6.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Dostum,bizdeki Anadolu şübesi vezneden yatırılan paraya 1 gün valor uyguluyor...
    Sizin şübede böyle uygulama varmı?.
    Ögrenip cevaplarmısınız size zahmet..
    Diger dostlarda cevap verebilirler..
    Anadolubank (bana yakın şube) elden yatırılan paraya valör uyguluyor. Ama sadece elden yatırılan paraya. Eft ile gelirse aynı gün başlatıyor.Bu tür küçük bankalarda baknot taşıma aracı tasarruf gerekçesi ile şubeleri 2 günde bir ziyaret ediyor olabilir. Bu da ellerindeki nakitten kurtulmak için daha fazla uğraş vermeleri demek. Hele bir de şube sinek avlıyorsa o nakit banknotlar ellerini yakar.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Anadolubank (bana yakın şube) elden yatırılan paraya valör uyguluyor. Ama sadece elden yatırılan paraya. Eft ile gelirse aynı gün başlatıyor.Bu tür küçük bankalarda baknot taşıma aracı tasarruf gerekçesi ile şubeleri 2 günde bir ziyaret ediyor olabilir. Bu da ellerindeki nakitten kurtulmak için daha fazla uğraş vermeleri demek. Hele bir de şube sinek avlıyorsa o nakit banknotlar ellerini yakar.
    Peki vadesiz hesaba hemen geçmiyor mu nakit yatırılan para?
    Onda da ertesi gün mü kullanabilirsiniz diyorlar?

Önce başka bir bankaya eft yapıp, tekrar geri göndererek aşılabilir belki

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Peki vadesiz hesaba hemen geçmiyor mu nakit yatırılan para?
    Onda da ertesi gün mü kullanabilirsiniz diyorlar?

Önce başka bir bankaya eft yapıp, tekrar geri göndererek aşılabilir belki
    Sanırım elden yatırıp başka bir bankaya EFT yapacaksanız problem olmayabilir. Veya başka bir bankaya (kasa derinliği ve banknot aracını gün içi daha sık kullanan büyük ölçekli bir bankaya) parayı yatırıp aynı gün içinde oradan elden yatırma için valör uygulayan bankaya EFT yaparsanız da bence sorun olmayacaktır. Para muhasebesel olarak elektronik sisteme kaydedildikten/entegre edildikten sonra valör pek uygulamazlar. Sorun bazı küçük bankaların operasyonel ölçeğinin yüklü banknotların muhasebeleştirilmesini kaldıramamasında.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 275/1006 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •