Sayfa 277/1006 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    size değer vermeyen bir banka ile neden çalışıyorsunuz ?
    evin hemen bitisiginde yillardir.Ancak dediginiz dogru.Ben milyonlarca lira is hacmi olarak 100 k paraya 13.50 oran veren bir banka ile calismam yanlis..

parami tasiyacagimdan eft limitimi artirmak icin gittim demin 2 dk da artirdilar en ufak soru sormadan.

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    evin hemen bitisiginde yillardir.Ancak dediginiz dogru.Ben milyonlarca lira is hacmi olarak 100 k paraya 13.50 oran veren bir banka ile calismam yanlis..

parami tasiyacagimdan eft limitimi artirmak icin gittim demin 2 dk da artirdilar en ufak soru sormadan.
    bence tüm işlemlerinizi oradan alıp başka bir banka ile çalışmanız daha doğru olur.

mevduat müşterisi olarak size birkaç soru ;

- eft & havale masrafı alıyorlar mı (şube veya internet şubesi olabilir)
    - takasa verdiğiniz çeklerden masraf alıyorlar mı
    - rutin olarak hesap işletim ücreti alıyorlar mı
    - kredi kartınızdan masraf alıyorlar mı

teşekkürler.

ytd.

syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku

Çantada keklik olmadığımızı göstermemiz lazım bazen

4. Banka adı olmasa bile, nasıl hacklendiğini söylerseniz benzer durumla karşılaşmamak açısından faydalı olur

Alıntı Originally Posted by alikfor Yazıyı Oku
    yardımcı olabilecek fikir beyan edebilecek varsa sevinirim bir yakınımın internet bankacılığı hacklendi yaklaşık 100k zarar şuan büyük ihtimal banka parayı karşılayacak ama mahkeme sonrası ben çok tedirgin oldum ve internet bankacılığını kapattım ama anlık işlem yapamıyorum ve para kaybediyorum fikir ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    hangi banka ? buraya yazmak istemiyorsan özelden de yazabilirsin.

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Çantada keklik olmadığımızı göstermemiz lazım bazen
    bazen ?

bence her zaman.

ozellikle (ç)akbank ve yoncabank a..

asla ytd.

syg,

6. Teb de konut faizini indirdi acaba herkes indirecek mi ? Herkes indirirse mevduat faizinin durumu nasıl olur ? İndirenler daha çok kredi vereceği için daha rekabetçi mevduat oranı verebilir mi ? İndirmeyenler hoşgeldin yerine gülegüle faiz oranı mı verecek ? Sorular sorular sorular ????

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Teb de konut faizini indirdi acaba herkes indirecek mi ? Herkes indirirse mevduat faizinin durumu nasıl olur ? İndirenler daha çok kredi vereceği için daha rekabetçi mevduat oranı verebilir mi ? İndirmeyenler hoşgeldin yerine gülegüle faiz oranı mı verecek ? Sorular sorular sorular ????
    yıllık %12 ile kredi verirse daha ucuz kaynak bulması lazım bankanın.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by alikfor Yazıyı Oku
    yardımcı olabilecek fikir beyan edebilecek varsa sevinirim bir yakınımın internet bankacılığı hacklendi yaklaşık 100k zarar şuan büyük ihtimal banka parayı karşılayacak ama mahkeme sonrası ben çok tedirgin oldum ve internet bankacılığını kapattım ama anlık işlem yapamıyorum ve para kaybediyorum fikir ve düşüncelerinizi öğrenmek isterim
    İnternet bankacılığını iptal etmek yerine günlük havale ve eft limitlerinizi sıfıra düşürün, ihtiyacınız oldu zamanlarda telefon ile müşteri temsilcisine bağlanıp bu limitleri tekrar arttırabilirsiniz. Biraz uğraştırsa da en güvenli yol budur.

Sayfa 277/1006 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •