aynen bravo islama kim ne kadar zarar veriyor uyanın hey millet ..
Printable View
Alışveriş iyice kesildi. Bugun 3 kere alıp sattım biraz kar ettim ama 4 uncu almasaydım keşke alıcı bile gelmemeye başladı hiçbir açıklama hiç ses seda yok . Sanki okyanusda ıssız bir adaya atılmış gibiyiz.
Arkadaşlar dün de söyledim hiçbir zaman dini ve politik görüşler
değişmez. Boşuna birbirinizi yemeyin hiç gerek yok. TIP oynayın :)
Sinirler gergin boşuna ceza yiyip forumdan uzaklaşmak zorunda
kalırsınız. Bugün birçok arkadaşımız battı veya zararda sinirler üst
seviyede.Derin bir nefes alın....
bende hisse yok..2 aydır tek hisse yok..garantiyi 10 dan sattım..diğerleri de çok yukarıdan.
perşembe 1640 lardan shorttum..cuma gece seansı kapanışta kapandım..işlemler önceki mesajlarda var.beni iyi takip et..kazançlı çıkarsın.
İSLAM BİR DİNDİR.BU TOPLUMUN %80 NİNİN.
TAMLAMA OLARAK SÜREKLİ İSLAMI tezyif eden bir kelimeyle kullanmak SUBLİMİNAL MESAJDIR.
SÖZELİMDE GAYET İYİ..CİDDİYİM.PARAGRAF SORULARI-DİL BİLGİSİ VS.
Millet kapatti ekrani gitti sanirim. Yaprak kimildamiyor
Kalan 3 5 kurus yarin bi taban daha yaparsa 0 olur, (eksi olmaz inşaallah) hem Viop hem borsayi kapatmis olurum anaparayi sifirlayarak.....
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
BUNA KATILIRIM..İSLAMA ; MÜSRİF,BENCİL,HAK YİYEN HIRSIZLAR çok zarar veriyor...
ama bu islamın anayasasına o kadar muhalif ki...
son zamanların en yüksek katılımı var
bir umut arayanlar
bir ışık bekleyenler var
durum parlak değil arkadaşlar
böyle kaparsak
geçe bir taban daha var mühtemel
yarın MC saatine kadar
bu piyasada iflah olmaz gibi duruyor şuan
yemekci, *Bozkurt, 6.sense, ABKA, abrek14, act, adergah, agha, alex123, alikkkk, alpaykaptan, alpertunga, alıkun, Ariakas, aristokrat, armagedon, avcı, Ayasofya 2005, bby, berkimcans, Bistcoin, boNecloNe, BONO, borsavizyon, breakeven, Cautionary, cml, dalgacı, demir61, Dentex Dentex, Der Lehrer, Desperado, devletmemuru, Dolares, el turco, erich fromm, evren77, eygul, Gardaş01, guerra, HASANERIS, huzeyfe, kamil79, Karatay, Karax, katırcı_bedri, keremalkm, kimyacı hasan, KNUCK, KPL, kurmay, Lambent, Leo2050, LeoTR, loto, makengineer, manif, marv, Master_Kamaji, mavimaviş, maydost, mde, mearic, medyom11, mertus, metalurjist_88, metin68, mitli, Mood, msgs, muhteberu, mustican, nosfecagri, Orko78, Platones, rohirrim67, Ronin, savasC, serina1, sindoma53, stonhand, Subjective, Tarila, tarkank, tiko, TK23, TOKATYILDIZI470, tospa, traderfx, TÜRKOĞLU, ugolnili, ukc, utku2023, Valfranc, value, Verge, viopva, İnternational, zonkar, şahit
Yer İmleri
2 aydır hisseyle işim yok..
yaza kadar bıst100 eğer 1100 altına inerse ne var ne yok endeks hissesi alırım..
ama inmezse yazın başka plan dahilinde alıcı gözüyle bakarım...
dolayısıyla yaza kadar 1100 altına inmezse hisse alımı yok..sadece vob var.
kendimce belli dayanaklarım var..
endekste dip 1.25-1.31 centtir...
Samimiyetle çok sevindim elinde hisse olmamasına. Kimsenin diniyle dindardığıyla derdim olmadı. Hassasiyetini de samimi buluyorum ama gereksiz alınıyorsun. İslam'a en çok zarar verenler, benim dinimi kötü gösterenlere din tüccarı, islamcı diyorum. Hayatımdaki tüm kazıkları ağzından Allah, din, kitap düşürmeyenlerden yedim. Hayatın gerçeği de bu. Malesef din tüccarlığı yapanları tarif edecek başka bir sıfat da yok.
Din kişi ile tanrı arasındadır. İnanana da inanmayana da saygım sonsuz. Maalesef bu tamlamaları bize kurdurdular. Bize bu tamlamayı söyletenler utansın derdim utanmaları olsaydı.
Bağlaç -de eki ayrı olacak. Dalgınlığına veriyorum. Latifeydi. :one:
Dolar 7.80 altına doğru kayacak gibi, ama pala da tık yok 7.83 idi ama şimdi geri 7.85
hadi bakalım koç tabanı bozdu,inşallah devamı gelir de piyasayı hareketlendirir
o zaman stock hocayı kenara alıyoruz...piyasada kimler yanılmadı ki..
bence stock hocanın hedefi 9-10 ay geç gerçekleşecek.
Swap %100 geciti diyor, swaptwn mi vurmaya calisiyorlar gene?
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
SocGen: Politika yapmadaki köklü değişimi ve önümüzdeki olası finansal kargaşayı göz önünde bulundurarak, Türk varlıklarındaki herhangi bir uzun pozisyondan çıkmanızı tavsiye ediyoruz. Kısa EUR-TRY ticaretimiz zarar durdurdu ve kapattık
https://twitter.com/zerohedge/status...294841862?s=20
elhamdulıllah .ıslam ın yuce dın oldugunu bılırız.maalesef dındar ıslamcı gozuken ıktıdar yaptıkları ıle cok ters denklem içinde oldu en son lar bıtmıyor.sevıyelı olmalı burda hrıstıyan yagudı vs gayrımuslımlerde var kendınce dındar olabılır.ama ıslam dıyerek burda asalama olmamalı ve konu borsa ıse ekonomık bugran yasarken konumuzla ılgılemsek mı?
VALLAHİ KAFAYI yiyeceğim...
yahu kardeş NACİ BAŞKANI ÇAGIRSAN,beklentilerini söylesen zaten EMİR ELİ gibi kimse gık diyemez.
ama neden böyle..bu şekilden daha kötü bir ortam olamaz.
faiz artırma desen 200 puan olacak mıydı?
Aynen. Banka hisseleri bugünle sınırlı kalmayacak...
https://twitter.com/e507/status/1373...148459524?s=20
--------------------------
bu adam kelimenin tam anlamıyla üsdattır dikkat edin viopçular
kesinlikle başka birşeyler çıkacak konunun altından. hiçbir alllahın kulu konuşmuyor. ekonomi köşe yazarında vs.
bi daha yazayım ;
2 milyar dolar ödeme var dış borç nisan ayında..
dth lar başka türlü çözülmezdi..
benim esas merak ettiğim şu :
cuma günü 7.20 den kim ne kadar dolar aldı..?
çıksın bddk açıklasın bunu..
BABACAN; 'Naci Ağbal 130 milyar doları sorduğu için görevden alındı’
https://twitter.com/ahval_tr/status/1373984074608566273
en sevmediğim profil, kendinden aşırı emin konuşan, ya olacak ya olacak tarzı yazan kişilerdir...adam belki benim bildiğimin çeyreğini bilmiyor, ama görsen sanki atamu parçalamış..bazen formda olursun, üst üste beklentilerin gerçekleşir...işte o zaman havaya girmeyeceksin, haddini bileceksin.
İslam dinimiz kutsaldır insanların hassasiyeti var İslam kelimesini kullanmamak gerekli zaten islamdada bu tipler için sıfat olarak münafık fasık zındık gibi sıfatlar kullanılmış onlar ile sifatlama yapılmalı.Bir müsrikten daha tehlikeli ve zaralidir munafik.
Kimseyi eleştiriyorum zaten gergin ortam sükuneti korumak lazım.
veya ;
bir fon giriş yapmak istemiştir , şu noktadan diye..
başka izahı yok bunun..
yabancı da bi yere kaçamaz , tiri vırı hareketler bunlar..
viop harici spotta istediği kadar bassın , en fazla 6 ay bekletir..
viopcular dikkat edin ama siz , çoğu arkadaş bugün batmıştır, dikkatli olun..ytd
2009 yılında viop endeksin tavan olduğunu görmüştüm ve akşama kadar tavan çözmemişti bu tarihte bir ilkti ...
yıllar sonra yıl 2021 viop endeksi tabanda gördüm buda tarihte bir ilk
ve garandaki taban kademesindeki satış ordinosu bu da tarihte ilk
bugün ülkleri yaşamaya devam
[IMG]https://i.hizliresim.com/NH1HiN.jpg[/IMG]
burda yazıldı mı bilmiyorum ama bu fıstıkçı şahap halkbank g müdür yrd imiş bu reza olayları esnasında..
tabi şu da var :
piyasa ıle inatlaşma , en büyük ders bu..
bugünlük..
BOzgurt stok hoca patlar dedım benım sısteme bekleycem dedın......şimdı ne dıoon.....