Sayfa 277/1001 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Viop XXXII

1. son zamanların en yüksek katılımı var
    bir umut arayanlar
    bir ışık bekleyenler var

durum parlak değil arkadaşlar
    böyle kaparsak
    geçe bir taban daha var mühtemel
    yarın MC saatine kadar
    bu piyasada iflah olmaz gibi duruyor şuan

yemekci, *Bozkurt, 6.sense, ABKA, abrek14, act, adergah, agha, alex123, alikkkk, alpaykaptan, alpertunga, alıkun, Ariakas, aristokrat, armagedon, avcı, Ayasofya 2005, bby, berkimcans, Bistcoin, boNecloNe, BONO, borsavizyon, breakeven, Cautionary, cml, dalgacı, demir61, Dentex Dentex, Der Lehrer, Desperado, devletmemuru, Dolares, el turco, erich fromm, evren77, eygul, Gardaş01, guerra, HASANERIS, huzeyfe, kamil79, Karatay, Karax, katırcı_bedri, keremalkm, kimyacı hasan, KNUCK, KPL, kurmay, Lambent, Leo2050, LeoTR, loto, makengineer, manif, marv, Master_Kamaji, mavimaviş, maydost, mde, mearic, medyom11, mertus, metalurjist_88, metin68, mitli, Mood, msgs, muhteberu, mustican, nosfecagri, Orko78, Platones, rohirrim67, Ronin, savasC, serina1, sindoma53, stonhand, Subjective, Tarila, tarkank, tiko, TK23, TOKATYILDIZI470, tospa, traderfx, TÜRKOĞLU, ugolnili, ukc, utku2023, Valfranc, value, Verge, viopva, İnternational, zonkar, şahit

Yer İmleri

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    çok fazla gühahımız var...dinimizi çok kötü insanlara temsil ettirdik....açıkçası bir şey diyecek halim yok...kerem zaten yaşını başını almış biri...benim hayat felsefem 60 ını geçmiş insanlarla polemiğe girme diyor.
    Maalesef öyle

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    2 aydır hisseyle işim yok..

yaza kadar bıst100 eğer 1100 altına inerse ne var ne yok endeks hissesi alırım..

ama inmezse yazın başka plan dahilinde alıcı gözüyle bakarım...

dolayısıyla yaza kadar 1100 altına inmezse hisse alımı yok..sadece vob var.

kendimce belli dayanaklarım var..

endekste dip 1.25-1.31 centtir...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bende hisse yok..2 aydır tek hisse yok..garantiyi 10 dan sattım..diğerleri de çok yukarıdan.

perşembe 1640 lardan shorttum..cuma gece seansı kapanışta kapandım..işlemler önceki mesajlarda var.beni iyi takip et..kazançlı çıkarsın.

İSLAM BİR DİNDİR.BU TOPLUMUN %80 NİNİN.

TAMLAMA OLARAK SÜREKLİ İSLAMI tezyif eden bir kelimeyle kullanmak SUBLİMİNAL MESAJDIR.

SÖZELİMDE GAYET İYİ..CİDDİYİM.PARAGRAF SORULARI-DİL BİLGİSİ VS.
    Samimiyetle çok sevindim elinde hisse olmamasına. Kimsenin diniyle dindardığıyla derdim olmadı. Hassasiyetini de samimi buluyorum ama gereksiz alınıyorsun. İslam'a en çok zarar verenler, benim dinimi kötü gösterenlere din tüccarı, islamcı diyorum. Hayatımdaki tüm kazıkları ağzından Allah, din, kitap düşürmeyenlerden yedim. Hayatın gerçeği de bu. Malesef din tüccarlığı yapanları tarif edecek başka bir sıfat da yok.

Din kişi ile tanrı arasındadır. İnanana da inanmayana da saygım sonsuz. Maalesef bu tamlamaları bize kurdurdular. Bize bu tamlamayı söyletenler utansın derdim utanmaları olsaydı.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

SÖZELİMDE GAYET İYİ..CİDDİYİM.PARAGRAF SORULARI-DİL BİLGİSİ VS.
    Bağlaç -de eki ayrı olacak. Dalgınlığına veriyorum. Latifeydi.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Dolar 7.80 altına doğru kayacak gibi, ama pala da tık yok 7.83 idi ama şimdi geri 7.85
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. hadi bakalım koç tabanı bozdu,inşallah devamı gelir de piyasayı hareketlendirir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    o zaman stock hocayı kenara alıyoruz...piyasada kimler yanılmadı ki..

bence stock hocanın hedefi 9-10 ay geç gerçekleşecek.

8. Swap %100 geciti diyor, swaptwn mi vurmaya calisiyorlar gene?

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Sayfa 277/1001 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •