Sayfa 274/1001 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    arkadaş dincilerden bahsediyor yani dini kullanıp çıkar sağlayanlar dindarlar başımızın taçı bizde dindarız..

polemik büyümesin diye arkadaşa yazmadım
    yani nefreti İslam dini için ise susması bence de gerekli

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    arkadaş dincilerden bahsediyor yani dini kullanıp çıkar sağlayanlar dindarlar başımızın taçı bizde dindarız..
    evet...ben de kendimce dindar sayılırım..hiç alınmıyorum bu laflardan, inancıma karşı bir laf olarak da görmüyorum...zaten memlekette %1 dinci tayfa var, dinden geçinen, menfaat sağlayan..siyasetçisi, sahte hocası vs...dindar diyebileceğimiz kesim de %30-40 dır...laflar o %1 lik kesime..zaten dinimize en büyük kötülüğü de o %1 yapıyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    evet...ben de kendimce dindar sayılırım..hiç alınmıyorum bu laflardan, inancıma karşı bir laf olarak da görmüyorum...zaten memlekette %1 dinci tayfa var, dinden geçinen, menfaat sağlayan..siyasetçisi, sahte hocası vs...dindar diyebileceğimiz kesim de +30-40 dır...laflar o %1 lik kesime..zaten dinimize en büyük kötülüğü de o %1 yapıyor.
    yüzde 1 mı..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

İslamcı ile islam dinine mensup kişi kavramını bir türlü öğrenemedi sayın Abka. Dini kendi tekelinde görüyor; islamcı dersen sen müslüman olmuyorsun sanıyor. Biz de müslümanız. Kimsenin islam diniyle derdi yok. İslamı kullanarak her türlü ahlaksızlığı kendine hak gören din tüccarlarıyla derdimiz ama sözel yönü gelişmediği için anlayamıyor. Matematiği iyidir bak. Bankalar elinde patladı öfkeli çok üstüne gitmeyin.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

seans bitti gibi. hepsi tabana oturdu. biz neyi izliyoruz ekrandan

geçen hafta tavan tavan giden fordun tabandan vadelisine yazdım, gelmiyor.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    evet...ben de kendimce dindar sayılırım..hiç alınmıyorum bu laflardan, inancıma karşı bir laf olarak da görmüyorum...zaten memlekette %1 dinci tayfa var, dinden geçinen, menfaat sağlayan..siyasetçisi, sahte hocası vs...dindar diyebileceğimiz kesim de %30-40 dır...laflar o %1 lik kesime..zaten dinimize en büyük kötülüğü de o %1 yapıyor.
    Bende üzerime almıyorum
    ama açıkcası her seferinde
    islamci yazması da iyi bir şey değil

her seferinde bir polemik
    ne gerek var
    kime dediği belli
    direk dese
    genel bir tabir kullanmasa daha doğru olmaz mı

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    seans bitti gibi. hepsi tabana oturdu. biz neyi izliyoruz ekrandan

geçen hafta tavan tavan giden fordun tabandan vadelisine yazdım, gelmiyor.
    hani bi yerde kazı olur bi iş makinası gelir millet seyreder ya, işte ordaki millet biz oluyoruz..

ahajahaha
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. Dolar ha saldım...
    Ha salcam der gibi...
    SAL ULA SAAALLLLL....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayfa 274/1001 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •