Sayfa 83/1001 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 657 - 664 arası.

Konu: Viop XXXII

Yalnız dün gece bankalarda satış 7.35 civarı imiş azilden sonra 7.60 lara vurmuş
    bir halt olacağı yok.

2. hayır piyasa verilen faize red mi edilecek,..yada reisisi sayılmaz deyip oranı gerimi alacak,
    piyasa değişiklikleri haber alabilirse önceden veya alamaz ise sonrasında takip eder,..

burada yanlış hatırlamıyor isem çarşamba günü bu işin kokusu yazıldı,..linkler verildi, MB den bir gün önce,..MB perşembe idi
    MB karar açıkladığında USD buna kokuya rağmen sert düştü,...
    ben çarşamba Global piyasalara dikkat çekmiştim USD konusunda(bir önceki topikte kaldı bunlar),..Globalde Rusya haricinde hepsi tepelerinden satışta, bunlar PZT toparlar ise burasıda tepki verir, diğer türlü dün benim verdiğim alt bantı rahatlıkla görür

kendim USD konusunda USD ye karşı samsung ve LG nin ülkesi olan kore Wonu nu düşünce versin diye takip ederim
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Para çıkışı devam ediyor

Yenisi naci ile kavgalı damadın has adamı. Naci 2. Dönem vekil yaptırmamış bunu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ne kadar fiyatlanıp ne kadar fiyatlanacağı ile ilgili ama faiz kararının üzerinden 3 gün geçmeden gelen karar nasıl olumlu yorumlanabilir bilemedim. Yani geçen hafta görevden alınsa daha olumlu mu olur ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben olumlu, olumsuz, bir şey yazmadım. adamların ne yapacaklarını bu günden kimse bilemez diyorum. sanki ilk defamı yaşıyoruz böyle panikletici olayları..

6. başkan değişmesi sıkı politakadan vazgeçilecek demektir...

parayı dolara parketmek en faydalısı...

7. Faiz arttı sorumlusu Naci oldu ve o defteri kapattılar şimdi gelen indiremez bunun meyvesini yemek ister bu değişikliği bilenler son iki gün sattılar zaten bence bu olsa olsa faizde son duraktir msj olur ki zaten daha fazlası üretim için yatırım için sıkıntılı olurdu şimdi reformları hayata geçirme zamanı zaten elde başkada bir şey kalmadı Dünya ile ılımlı barışma siyaseti gudmeliler buda yeni gelenin misyonu Naci reise rağmen arttırdı faizi algısı tamamdır.

8. Kardeş faizi indirip parasal genişleme yapsalar ne olacak 8 liradan dolar mı alacak insanlar kimse almaz dayı..

Dayı dolar çıkmıyor.. Amerikan çöp parası zaten iflas etmiş.. raat olun..

Sayfa 83/1001 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •