Yalnız dün gece bankalarda satış 7.35 civarı imiş azilden sonra 7.60 lara vurmuş
Yalnız dün gece bankalarda satış 7.35 civarı imiş azilden sonra 7.60 lara vurmuş
bir halt olacağı yok.
hayır piyasa verilen faize red mi edilecek,..yada reisisi sayılmaz deyip oranı gerimi alacak,
piyasa değişiklikleri haber alabilirse önceden veya alamaz ise sonrasında takip eder,..
burada yanlış hatırlamıyor isem çarşamba günü bu işin kokusu yazıldı,..linkler verildi, MB den bir gün önce,..MB perşembe idi
MB karar açıkladığında USD buna kokuya rağmen sert düştü,...
ben çarşamba Global piyasalara dikkat çekmiştim USD konusunda(bir önceki topikte kaldı bunlar),..Globalde Rusya haricinde hepsi tepelerinden satışta, bunlar PZT toparlar ise burasıda tepki verir, diğer türlü dün benim verdiğim alt bantı rahatlıkla görür
kendim USD konusunda USD ye karşı samsung ve LG nin ülkesi olan kore Wonu nu düşünce versin diye takip ederim
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yenisi naci ile kavgalı damadın has adamı. Naci 2. Dönem vekil yaptırmamış bunu
bir halt olacağı yok.
başkan değişmesi sıkı politakadan vazgeçilecek demektir...
parayı dolara parketmek en faydalısı...
Faiz arttı sorumlusu Naci oldu ve o defteri kapattılar şimdi gelen indiremez bunun meyvesini yemek ister bu değişikliği bilenler son iki gün sattılar zaten bence bu olsa olsa faizde son duraktir msj olur ki zaten daha fazlası üretim için yatırım için sıkıntılı olurdu şimdi reformları hayata geçirme zamanı zaten elde başkada bir şey kalmadı Dünya ile ılımlı barışma siyaseti gudmeliler buda yeni gelenin misyonu Naci reise rağmen arttırdı faizi algısı tamamdır.
Kardeş faizi indirip parasal genişleme yapsalar ne olacak 8 liradan dolar mı alacak insanlar kimse almaz dayı..
Dayı dolar çıkmıyor.. Amerikan çöp parası zaten iflas etmiş.. raat olun..
Yer İmleri