Ustad öncelikle Anadolu ve Marbaşın kim olduğunu bilmeden yorum yaptım kusura bakmayın. Artık kimseye kızmıyorum hisselerimi çıkıp gidiyorum tek kızdığım kişi kendimim.Herkese bol şans
Printable View
Ustad öncelikle Anadolu ve Marbaşın kim olduğunu bilmeden yorum yaptım kusura bakmayın. Artık kimseye kızmıyorum hisselerimi çıkıp gidiyorum tek kızdığım kişi kendimim.Herkese bol şans
bosuna ugrasmayın bosuna yorum da yapmayın degmez cunku hissede bir spek olamyınca kagıt ta patronun umrunda olmayınca fiyatta buralarda oluyor borsa rekora giderken yerinde sayıyor borsa dususe gectinmi onden borsadan fazla dusuyor ..simdi konkardato ilan etmis ici boş olan eminis anbalaj ile fiyatı aynı seviyede ise suc kimde ? patrondan baska ..1 yıldır fazladır tek bir haber gonderilmedi hisse bosverilmis alıcı da olmayınca bıkan satıyor fiyat hep asagıya bu durumda ...yani kısaca yoruma degmez .bitik kagıt .
Helal sana baldayı. 2 gündür alıyoz. Kademeleri dolduruyoz. Kimseye yaranamiyoz. Bizde almadak napcaklar acaba.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,55 e geleceğini söylemiştim şimdi sürpriz yaparsa yukarı gidebilir ümidi kaybetmeyin ama gözü yine aşagıda
Yalıtım sektöründe de işler iyi gitmiyor demek yoksa şimdiye kadar bu seviyelerde kalmazdı.
Elimde kalan berkosanları 1.54 e satış yazdım %40 zarar ile lanet kağıtla maceram sona erdi
kim o hareket ettiren
ben satıp kurtuldum sizlere bol kazançlar dilerim..
5 sene önceki fiyatlarda geziyor hisse.....sıra ne zaman gelecek diyoruz ama o zaman bir türlü gelmiyor....şirketin borsada hisseleri olduğunu hatırlatmak lazım unuttular galiba.....
Ne zaman batmış olucaz tamamen
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayıs ayından beri hep diken battı meyvesi için bekleyelim elbet 45 lerin altına sarkmazsa tabi....
bu hisse spekülatif yükselme potansiyeli olan bir hisse.....hiç unutmuyorum 1,2 civarı flap konuşurken ufak tefek hesaplar yaparken sattı arkadaş bakmadık bir müddet sonrasında 24 tl olmuştu....brksn ondan farkı yok 24 tl olacak da demiyorum ama 15 tl den düşmüş bir hisse herşey mümkün.....bu hisseyi takip ederek birşey kazanamazsın bence....
Takip etmeyi bıraktım zaten aldım duruyor uzun sürede duracak arada moral motivasyon arıyorum böyle
Arkadaşlar,3. çeyrek bilanço ne zaman gelecek? Son gönderme tarihi ve yorumlarınızı paylaşırmısınız? selam ve saygılar..
9 u son gün bilançoda.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baldayı mal almaktan yorulmadınmı ustad bu kadar güveniyormusun bilançoya
millet satarken alacaksın alırken satacaksın :)
Bende uzun vadede iyi olacağını düşünüyorum ispanya da fabrika faaliyete gecti. Şu an düşüşler cok hacimsiz. Cıkışı cok hızlı olacaktır. Alımlara devam...
bdayım sizin beyanınız değil doğrudur ama 3 lira olması demek bu hissenin 2 katına çıkması demek
şirketten hiçbir açıklama gelmezken sipariş haberleri falan hiç gelmiyor nasıl olur da hisse 3 liraya çıkar düşünmek lazım o bakımdan dedim.yoksa tabiki yatırım tavsiyesi değil isteyen istediği kadar alabilir