Sayfa 276/882 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Ustad öncelikle Anadolu ve Marbaşın kim olduğunu bilmeden yorum yaptım kusura bakmayın. Artık kimseye kızmıyorum hisselerimi çıkıp gidiyorum tek kızdığım kişi kendimim.Herkese bol şans

2. bosuna ugrasmayın bosuna yorum da yapmayın degmez cunku hissede bir spek olamyınca kagıt ta patronun umrunda olmayınca fiyatta buralarda oluyor borsa rekora giderken yerinde sayıyor borsa dususe gectinmi onden borsadan fazla dusuyor ..simdi konkardato ilan etmis ici boş olan eminis anbalaj ile fiyatı aynı seviyede ise suc kimde ? patrondan baska ..1 yıldır fazladır tek bir haber gonderilmedi hisse bosverilmis alıcı da olmayınca bıkan satıyor fiyat hep asagıya bu durumda ...yani kısaca yoruma degmez .bitik kagıt .
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

3.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Ustad öncelikle Anadolu ve Marbaşın kim olduğunu bilmeden yorum yaptım kusura bakmayın. Artık kimseye kızmıyorum hisselerimi çıkıp gidiyorum tek kızdığım kişi kendimim.Herkese bol şans

satan ak yoksa oda senmisin

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    satan ak yoksa oda senmisin
    Okadar param olsa borsada işim ne usdat

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    kötü pıyasada alanlar marbaş ve anadolu

satan akyatırım sayın hook sen kime kızılacak bilmıyorsun

ençok işlem yapan bugünde akyatırım an itibariyle
    Helal sana baldayı. 2 gündür alıyoz. Kademeleri dolduruyoz. Kimseye yaranamiyoz. Bizde almadak napcaklar acaba.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Helal sana baldayı. 2 gündür alıyoz. Kademeleri dolduruyoz. Kimseye yaranamiyoz. Bizde almadak napcaklar acaba.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Karızma kardeş ben akyatırımı taktım kafaya onun üstüne oynayacağım hedefim para kazanmak değil bu saatten sonra

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    Karızma kardeş ben akyatırımı taktım kafaya onun üstüne oynayacağım hedefim para kazanmak değil bu saatten sonra
    Baldayı sen de saldın mı aşağı?

8.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Baldayı sen de saldın mı aşağı?
    karızma saldı ben salmam buralardan hatta alıcıyım bekliyorum

Sayfa 276/882 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz