Sayfa 279/882 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    batacak bir durum yok şirket yatırımlarını yapıyor büyüyor elbet meyveside olacak hep dikeni batacak değil....
    Mayıs ayından beri hep diken battı meyvesi için bekleyelim elbet 45 lerin altına sarkmazsa tabi....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by meyyyyy Yazıyı Oku
    Mayıs ayından beri hep diken battı meyvesi için bekleyelim elbet 45 lerin altına sarkmazsa tabi....

bu hisse spekülatif yükselme potansiyeli olan bir hisse.....hiç unutmuyorum 1,2 civarı flap konuşurken ufak tefek hesaplar yaparken sattı arkadaş bakmadık bir müddet sonrasında 24 tl olmuştu....brksn ondan farkı yok 24 tl olacak da demiyorum ama 15 tl den düşmüş bir hisse herşey mümkün.....bu hisseyi takip ederek birşey kazanamazsın bence....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu hisse spekülatif yükselme potansiyeli olan bir hisse.....hiç unutmuyorum 1,2 civarı flap konuşurken ufak tefek hesaplar yaparken sattı arkadaş bakmadık bir müddet sonrasında 24 tl olmuştu....brksn ondan farkı yok 24 tl olacak da demiyorum ama 15 tl den düşmüş bir hisse herşey mümkün.....bu hisseyi takip ederek birşey kazanamazsın bence....
    Takip etmeyi bıraktım zaten aldım duruyor uzun sürede duracak arada moral motivasyon arıyorum böyle

4. Arkadaşlar,3. çeyrek bilanço ne zaman gelecek? Son gönderme tarihi ve yorumlarınızı paylaşırmısınız? selam ve saygılar..

5.  Alıntı Originally Posted by kingboy Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,3. çeyrek bilanço ne zaman gelecek? Son gönderme tarihi ve yorumlarınızı paylaşırmısınız? selam ve saygılar..

vergi dairesine bugün bildirecek

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    vergi dairesine bugün bildirecek
    Sn:Bdayım,dün vergi dairesine bilanço bildirimi yapilmadımı?

7.  Alıntı Originally Posted by kingboy Yazıyı Oku
    Sn:Bdayım,dün vergi dairesine bilanço bildirimi yapilmadımı?
    dün son gündü diye biliyorum bugün yaparlar zannedersem

8. 9 u son gün bilançoda.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 279/882 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •