Sayfa 280/882 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    9 u son gün bilançoda.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

konsolide olmayan bilançonun son günü dündü maliyeye bildirim karızma kardeş

2. Baldayı mal almaktan yorulmadınmı ustad bu kadar güveniyormusun bilançoya

3.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Baldayı mal almaktan yorulmadınmı ustad bu kadar güveniyormusun bilançoya

sayın hook bilançoya güvendiğim için almıyorum yurtdışında devreye gıren şirketler beni uzun vadeli yatırımcı yapabılır berkosanda doviz geliri olacak bundan sonra hem 3 lıra 5 lıra olacak diyenler var bende topluyorum işte bedavadan

4. millet satarken alacaksın alırken satacaksın

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın hook bilançoya güvendiğim için almıyorum yurtdışında devreye gıren şirketler beni uzun vadeli yatırımcı yapabılır berkosanda doviz geliri olacak bundan sonra hem 3 lıra 5 lıra olacak diyenler var bende topluyorum işte bedavadan
    3 lira olacak diyenler ile 5 lira olacak diyenler siz misiniz yoksa
    bedavanın da ucuzu olabilir dikkatli olmak gerek

6.  Alıntı Originally Posted by İSTANBUL YAKLAŞIMI Yazıyı Oku
    3 lira olacak diyenler ile 5 lira olacak diyenler siz misiniz yoksa
    bedavanın da ucuzu olabilir dikkatli olmak gerek

benim öyle bır beyanım olmadı ayrıca nereden alıp nereden satacağımı sana soracak değilim aklını kendine sakla

7. Bende uzun vadede iyi olacağını düşünüyorum ispanya da fabrika faaliyete gecti. Şu an düşüşler cok hacimsiz. Cıkışı cok hızlı olacaktır. Alımlara devam...

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    benim öyle bır beyanım olmadı ayrıca nereden alıp nereden satacağımı sana soracak değilim aklını kendine sakla
    bdayım sizin beyanınız değil doğrudur ama 3 lira olması demek bu hissenin 2 katına çıkması demek
    şirketten hiçbir açıklama gelmezken sipariş haberleri falan hiç gelmiyor nasıl olur da hisse 3 liraya çıkar düşünmek lazım o bakımdan dedim.yoksa tabiki yatırım tavsiyesi değil isteyen istediği kadar alabilir

Sayfa 280/882 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •