Para eaw de, o alır
Yeter ki müdüre söylesin
Printable View
TCD FONU İÇİN; Geçen ay ki sunumdan
Portföye Alımlarda ve portföyden Satımlarda Ödenen Komisyonlar; 54,479.34 tl tacirlere komisyon ödenmiş.
Fon Toplam Değeri ; 20,281,745.39
şu anki büyüklük yeni girişler sayesinde ; 30.193.756,49
diğer fonlara şöyle bir baktığımda ,bu kadar büyük komisyonlar hisse fonlarda bile yok bu fonun yoğun bir şekilde daytrader lik yaptığı çok belli iken, hala geçen ayki bültene bakıp fikir yürütmek işe yaramayacaktır.hisselerin çoğunu hareket ettirmek kolay olmamalı bu kadar büyük fonlar için genel bir bakış sunsa da ,
ons bugün + yazdığında fonun PUT OPSİYONU OLUP ters pozisyonda kaldığını bilemeyeceğimiz gibi ,veya türev ürünü taşıyıp taşımadığını da bilemeyiz. Elinde tuttuğunu varsaydığımız hisselerin gün içi - yazdığında TCD nin genelinde - eksi yazmasını beklememeliyiz.
gün içi çok güzel daytrader lik yapıp genel portföyü + yazdırma şansları da var. Yani ne kadar profesyonel oldukları ile alakalı.
çok profesyonel olduklarını düşünmüyorum tabiki. sadece portföy büyüdükçe stoplossları daha aşağıda olacaktır genel anlamda.
hepsinin bağlı oldukları üst yönetime hesap verdiklerini düşündüğümüzde temkinli zararlar yansıyacaktır.
Yarin dolar icin kara cuma bence...
Parite toparliyor
Onsun heryyeri oynamaya basladi
Kar satisi yapan borsaci yarin geri giris yapacak ve borsa 105k ya dayanacak
Iyiki bugun alis emri verdim...yarin aksam yuzde 3 atsin bana yeter
Taceddin fonu diye reklamını yapıyor. 30 m portföy yaptı .Tacirlerle ortak çalışıyor :))SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Algoritmaların çalışması , alt yapılarının çok hızlı olması günü karlı bitirecekleri anlamına gelmediği gibi profesyonelliği yapılan işlem sayının, kaç tanesinin yüzdesel + yazdığı belirler.
bu algoritmaları da yazan insan olduğundan gün içi yapılan işlemlerin zarar keslerini önceden belirlemişlerdir. Bir komisyon yaratma adına işlem yaptıklarını da unutmamak gerekir.
ayrıca manuel ve acemi kelimelerini kullanmadığımı belirtirim.
Bok atmayin ustadim 😃
Ben iyi niyetliyimdir saf cinsinden
Ya bakiyorum mevduat basligina millet yuzde 15 lere sukrediyor
Herkes kazansin diye gittim yazdim durdum ama dediginiz gibi cok buyudu. Fakat bu foruma uye olmayip takip eden kisi sayisini hayal dahi edemezsiniz
Bizleri okuyup girende cok olmustur
Diğer fonlarda bu hafta içi yüzde 2.5 artı yaptı bu hafta şuan eksiden yeni artıya geçti 2 gün yüzde 1-1 eksi yaptı bunu da unutmayalım Borsa bozulmasında iyi olsun
Webster usta borsa fena kapatmadı 2 seans bakalım yarın ne olacak bi aksilik olmazsa yukarıda kapaması lazım bugün iyi satış geldi 2 seans 103 ten 101750 lere kadar
Onun için fazla konuşmamak lazım genelde hep böyledir bişey konuşuldu mu suyu çıkar genelde ülkemizde webster usta bide gidip başka yerlerde mi yazdın alın diye ya sakat olsa dediğim gibi portföy fazla büyürse bıstte göze batar rahat hareket edemez fazla iyi niyetli davranmışınız
GPG'de tuhaflaştı yanlız dikkat etmek lazım
Borsanın yükseldiği bir günde %4 hisse oranı ile zarar etmek büyük başarı.
Yahu fonun %95'i zaten repo mevduat filan.
Nasıl becerdiler zarar etmeyi anlayan beri gelsin.
Fazla şişmeye başladı bence artık dönmüyor olabilir.
Estağfurullah hocam ben de okuyup girenlerdenim. Bizimkisi espiri olsun diye yazdım. Bugün hisseler çok iyi gitti aslında ama ağırlık olan hisseler getiriyi azalttı. MK rekor kırması içten bile değildi. SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kesinlikle fon hakkında olumsuz bir düşüncem yok.
hatta sizin girdiğiniz portföy kadar bende alım yaptım.ve arkasından davranışsal finans devreye girdi geçen gün tamamını çıkarttım. Toplantıyı görmek istedim.
şu anda güzel bir araştırma yapıp fon sepeti oluşturma cabası içerisindeyim. yani izlemedeyim sizin gibi.