Sayfa 283/1000 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Doğru diyor Ortağım.

Zenci çocuk daha uygun düşüyordu
    Ortagim tskr ederim

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yapay zeka calisiyor diye biliyorum
    Gun icinde manuel acemice davrandiklarini dusunuyorum demissiniz ama bana soylenen su
    Tum al satlar programla yapiliyor ve program saniyede reflesh atiyor...yazilimcilariyla tanismak isterdim...

Algoritmaların çalışması , alt yapılarının çok hızlı olması günü karlı bitirecekleri anlamına gelmediği gibi profesyonelliği yapılan işlem sayının, kaç tanesinin yüzdesel + yazdığı belirler.
    bu algoritmaları da yazan insan olduğundan gün içi yapılan işlemlerin zarar keslerini önceden belirlemişlerdir. Bir komisyon yaratma adına işlem yaptıklarını da unutmamak gerekir.

ayrıca manuel ve acemi kelimelerini kullanmadığımı belirtirim.

Alıntı Originally Posted by mornek Yazıyı Oku
    Taceddin fonu diye reklamını yapıyor. 30 m portföy yaptı .Tacirlerle ortak çalışıyor )

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bok atmayin ustadim 😃
    Ben iyi niyetliyimdir saf cinsinden
    Ya bakiyorum mevduat basligina millet yuzde 15 lere sukrediyor
    Herkes kazansin diye gittim yazdim durdum ama dediginiz gibi cok buyudu. Fakat bu foruma uye olmayip takip eden kisi sayisini hayal dahi edemezsiniz
    Bizleri okuyup girende cok olmustur

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    30m parayla gecelik yuzde 2.5 kar yazdirmak profesyonellik degil midir?
    Ay ortalamalari da 100 uzerinde hatta 150 ye yakin mk var...yigidi oldurup hakkini verelim
    Diğer fonlarda bu hafta içi yüzde 2.5 artı yaptı bu hafta şuan eksiden yeni artıya geçti 2 gün yüzde 1-1 eksi yaptı bunu da unutmayalım Borsa bozulmasında iyi olsun

Webster usta borsa fena kapatmadı 2 seans bakalım yarın ne olacak bi aksilik olmazsa yukarıda kapaması lazım bugün iyi satış geldi 2 seans 103 ten 101750 lere kadar

Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    Algoritmaların çalışması , alt yapılarının çok hızlı olması günü karlı bitirecekleri anlamına gelmediği gibi profesyonelliği yapılan işlem sayının, kaç tanesinin yüzdesel + yazdığı belirler.
    bu algoritmaları da yazan insan olduğundan gün içi yapılan işlemlerin zarar keslerini önceden belirlemişlerdir. Bir komisyon yaratma adına işlem yaptıklarını da unutmamak gerekir.

ayrıca manuel ve acemi kelimelerini kullanmadığımı belirtirim.
    Syn Sternee hakli olabilirsiniz ama beb aylik ortalamaya bakinca daha iyi getiri saglayan fon goremiyorum????

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bok atmayin ustadim ��
    Herkes kazansin diye gittim yazdim durdum ama dediginiz gibi cok buyudu. Fakat bu foruma uye olmayip takip eden kisi sayisini hayal dahi edemezsiniz
    Şu avatarınızı değiştirin eskiye dönün biz sizi öyle tanıdık ve bildik
    devamlı başka birisi sanıyorum sizi, bu hiç olmamış.

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Diğer fonlarda bu hafta içi yüzde 2.5 artı yaptı bu hafta şuan eksiden yeni artıya geçti 2 gün yüzde 1-1 eksi yaptı bunu da unutmayalım Borsa bozulmasında iyi olsun

Webster usta borsa fena kapatmadı 2 seans bakalım yarın ne olacak bi aksilik olmazsa yukarıda kapaması lazım bugün iyi satış geldi 2 seans 103 ten 101750 lere kadar
    Yukarida belirttim ustadim
    Dolardan son umut bekleyenlerde bugun umudunu kesti
    Belki yarin olmayabilir ama p.tesi bist cosacaktir...ins yarin cosarda 3 gun sakalimizi aliriz

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bok atmayin ustadim ��
    Onun için fazla konuşmamak lazım genelde hep böyledir bişey konuşuldu mu suyu çıkar genelde ülkemizde webster usta bide gidip başka yerlerde mi yazdın alın diye ya sakat olsa dediğim gibi portföy fazla büyürse bıstte göze batar rahat hareket edemez fazla iyi niyetli davranmışınız

Sayfa 283/1000 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •