Sayfa 281/1000 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Maho Ağa, mesajı görmezden gelme. Şuna abone ol da bi inceleyek. Sende para gani nasıl olsa
     Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    Ben full nakite geçtim an itibari ile saat 2 den sonra izlemedeyim fırsatlar bitmez����♂����
    Para eaw de, o alır
    Yeter ki müdüre söylesin

2. TCD FONU İÇİN; Geçen ay ki sunumdan

Portföye Alımlarda ve portföyden Satımlarda Ödenen Komisyonlar; 54,479.34 tl tacirlere komisyon ödenmiş.
    Fon Toplam Değeri ; 20,281,745.39
    şu anki büyüklük yeni girişler sayesinde ; 30.193.756,49

diğer fonlara şöyle bir baktığımda ,bu kadar büyük komisyonlar hisse fonlarda bile yok bu fonun yoğun bir şekilde daytrader lik yaptığı çok belli iken, hala geçen ayki bültene bakıp fikir yürütmek işe yaramayacaktır.hisselerin çoğunu hareket ettirmek kolay olmamalı bu kadar büyük fonlar için genel bir bakış sunsa da ,
    ons bugün + yazdığında fonun PUT OPSİYONU OLUP ters pozisyonda kaldığını bilemeyeceğimiz gibi ,veya türev ürünü taşıyıp taşımadığını da bilemeyiz. Elinde tuttuğunu varsaydığımız hisselerin gün içi - yazdığında TCD nin genelinde - eksi yazmasını beklememeliyiz.
    gün içi çok güzel daytrader lik yapıp genel portföyü + yazdırma şansları da var. Yani ne kadar profesyonel oldukları ile alakalı.
    çok profesyonel olduklarını düşünmüyorum tabiki. sadece portföy büyüdükçe stoplossları daha aşağıda olacaktır genel anlamda.
    hepsinin bağlı oldukları üst yönetime hesap verdiklerini düşündüğümüzde temkinli zararlar yansıyacaktır.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fonbul güzel ve TEFAS'taki verilere daha derli toplu ulaşıyorsunuz ama o kadar para vermeye değecek birşey sunuyor mu orası tartışılır Fonda teknik analiz denemek için belki alınabilir ama fon grafiğinde teknik analiz ne kadar çalışır bilemeyeceğim.
    Bankaci hic pas vermiyorsun
    Ayni otelde ayni ayrani ictik diyemi ayri dustuk ustad

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bankaci hic pas vermiyorsun
    Ayni otelde ayni ayrani ictik diyemi ayri dustuk ustad
    Şu zenci çocuk size daha yakışıyordu

Alıntı Originally Posted by sternee Yazıyı Oku
    TCD FONU İÇİN; Geçen ay ki sunumdan

Portföye Alımlarda ve portföyden Satımlarda Ödenen Komisyonlar; 54,479.34 tl tacirlere komisyon ödenmiş.
    Fon Toplam Değeri ; 20,281,745.39
    şu anki büyüklük yeni girişler sayesinde ; 30.193.756,49

diğer fonlara şöyle bir baktığımda ,bu kadar büyük komisyonlar hisse fonlarda bile yok bu fonun yoğun bir şekilde daytrader lik yaptığı çok belli iken, hala geçen ayki bültene bakıp fikir yürütmek işe yaramayacaktır.hisselerin çoğunu hareket ettirmek kolay olmamalı bu kadar büyük fonlar için genel bir bakış sunsa da ,
    ons bugün + yazdığında fonun PUT OPSİYONU OLUP ters pozisyonda kaldığını bilemeyeceğimiz gibi ,veya türev ürünü taşıyıp taşımadığını da bilemeyiz. Elinde tuttuğunu varsaydığımız hisselerin gün içi - yazdığında TCD nin genelinde - eksi yazmasını beklememeliyiz.
    gün içi çok güzel daytrader lik yapıp genel portföyü + yazdırma şansları da var. Yani ne kadar profesyonel oldukları ile alakalı.
    çok profesyonel olduklarını düşünmüyorum tabiki. sadece portföy büyüdükçe stoplossları daha aşağıda olacaktır genel anlamda.
    hepsinin bağlı oldukları üst yönetime hesap verdiklerini düşündüğümüzde temkinli zararlar yansıyacaktır.
    Yapay zeka calisiyor diye biliyorum
    Gun icinde manuel acemice davrandiklarini dusunuyorum demissiniz ama bana soylenen su
    Tum al satlar programla yapiliyor ve program saniyede reflesh atiyor...yazilimcilariyla tanismak isterdim...

6.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    TCD 5 gun ardindan kâr yazmaya basladi. nazar degmesin.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Dikkatli olmak lazım hisse vb işlerinde anlamıyorsanız tüm kazancın fazlasını bi anda masada bırakılabilir,
    1 hafta sonra kar yazdı fon herkese geçmiş olsun inş geri basmaz ters düz işlemlerden geçen hafta gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    önümüzdeki günlerde GPG almayı planlıyorum. getiri ve dağılım enflasyonun çok üzerinde. Yatırımcılarla buluşma bile olacakmış yakın zamanda.

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GPG

https://twitter.com/gpg_info

http://pusulaninotesi.com/gpgyatirimfonu/
    Konumuzun ikinci popüler fonu Eral'inki diye tanıdık sonra

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Para eaw de, o alır
    Eaw de para var ama vadelide
    O parayida zor ceker 😃😃😃

Sayfa 281/1000 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları