Algoritmalarýn çalýþmasý , alt yapýlarýnýn çok hýzlý olmasý günü karlý bitirecekleri anlamýna gelmediði gibi profesyonelliði yapýlan iþlem sayýnýn, kaç tanesinin yüzdesel + yazdýðý belirler.
bu algoritmalarý da yazan insan olduðundan gün içi yapýlan iþlemlerin zarar keslerini önceden belirlemiþlerdir. Bir komisyon yaratma adýna iþlem yaptýklarýný da unutmamak gerekir.
ayrýca manuel ve acemi kelimelerini kullanmadýðýmý belirtirim.
Bok atmayin ustadim 😃
Ben iyi niyetliyimdir saf cinsinden
Ya bakiyorum mevduat basligina millet yuzde 15 lere sukrediyor
Herkes kazansin diye gittim yazdim durdum ama dediginiz gibi cok buyudu. Fakat bu foruma uye olmayip takip eden kisi sayisini hayal dahi edemezsiniz
Bizleri okuyup girende cok olmustur
Diðer fonlarda bu hafta içi yüzde 2.5 artý yaptý bu hafta þuan eksiden yeni artýya geçti 2 gün yüzde 1-1 eksi yaptý bunu da unutmayalým Borsa bozulmasýnda iyi olsun
Webster usta borsa fena kapatmadý 2 seans bakalým yarýn ne olacak bi aksilik olmazsa yukarýda kapamasý lazým bugün iyi satýþ geldi 2 seans 103 ten 101750 lere kadar
Onun için fazla konuþmamak lazým genelde hep böyledir biþey konuþuldu mu suyu çýkar genelde ülkemizde webster usta bide gidip baþka yerlerde mi yazdýn alýn diye ya sakat olsa dediðim gibi portföy fazla büyürse býstte göze batar rahat hareket edemez fazla iyi niyetli davranmýþýnýz
Yer Ýmleri