tavanımız da hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...
Printable View
tavanımız da hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar...
Allâh razı olsun Keko kardeşim.
Geçmiş yılların verdiği tecrübeyle potansiyel gördüğüm yerde uzun süre beklemeyi tercih ettim.
Yıllar önce al satlarla hep kaybettim.
O yüzden böyle kaldım.
Belli ki yanlış yapmışım.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir hisse eninde sonunda temelinin gösterdiği yere gidiyor dostum..ben çoğu sefer o kadar çok bekleyemiyorum...eğer beklediğimiz gelişmeler egegübrede olursa çok iyi kazanacağına inanıyorum..o vakit de çok iyi bir şey yapmış olursun..burada maliyeti en düşük olanlardan birisindir muhakak...buda bence çok güzel bir şey....umuyorum ki egegübre hakketiği değerlere çıkar....
egegübrede tavanda bekleyen 910 bin lot...bir süre önce bu miktar 1,2 milyon adet idi...bu miktarlar tavanda bekleyen en yüksek rakamlar arkadaşlar...önceleri 300-500 bin lotlar bekliyordu...buda egegübrede iştahın çok yüksek olduğunu gösteriyor...
65,00 civarı çanak hedefi idi ama 63,00 ları görerek bence çanağı tamamlamış idi...satmak isteyenler 65,00 ı beklemediler aynı duygular ile 63,00 civarlarında satış yapmış idiler...dolayısı ile 63,00-65,00 ları geçmek artık bence çok kolaylaştı...bu seviyeleri geçtikten sonra bana göre ilk ana duraklardan birisi 100 tl psikolojik seviyeler olacaktır...ara duraklarda belki gidip gelmeler bir miktar olabilir ama asıl ana hedeflerden birisi bana göre 100 tl lerdir...açıkçası benim beklentim seri tavanlar ile psikolojik dirençlere çıkmasıdır...bakalım piyasa nasıl bir karar verecek ??
korkudan tek bir lot dahi trade etmeden tutuyorum..ilk gün de söylediğim gibi beklentileri beni heyecanlanıdıyor...atap ve gesan benzeri duyguları taşıyorum...umarım piyasa da bizim gibi düşünüyordur...düşünüyorsa ?? evdeki hesap da çarşıya uyacaktır...:kahkah:
Tahminime göre patron ve yatırımcı uyanmaya başladı.
Patron devekuşu rolüne yatıp yatırımcıyı bezdirmeye çalışıyordu.
Sonunda ben ne yapıyorum, şirketi bedavaya kaptıracam korkusuna düştü.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir geriye doğru yorumlara tekrar göz gezdirdim de, ben hep geleceğe dair pozitif yorumlar yaparken; hep olumsuz yazanlar, satacağım lanet olsun diyenler şimdi her gün olumlu yazıyor:) ne yaman çelişki!