Sürdürülebilir kar: Bir defaya mahsus kar yazmaz, dönem karını, esas faaliyet karından elde eder. Sezonluk iş almayıp, yatırımcısına istikrarlı finansal tablolar sunar. (bkz-mevzuat sirküleri)
Printable View
Sürdürülebilir kar: Bir defaya mahsus kar yazmaz, dönem karını, esas faaliyet karından elde eder. Sezonluk iş almayıp, yatırımcısına istikrarlı finansal tablolar sunar. (bkz-mevzuat sirküleri)
kadı kızında da olmayacak şeyi istiyorsunuz..:(
Kar esas faaliyet , sürdürülelirlik , reeferansları ve iş sahası gani katar dan ingiltereye kadar , yabancı yatırımcı fena seviyor kağıdı imkanınız var sa 3 aylık takas dökümüne bakın, yerli yatırımcı pek güvenmiyor , ama ben güveniyorum RIDO DİYORLAR Bu kadar ipucu yeter...
A** E****rik: Jeopolitik riskler taşıyor. Uluslararası yaşanabilecek menfaat çatışmalarında subjektif etkilenebilir. Bu hissenin yatırımcısı; dünyada neler olup bittiğini (abd grip mi oldu, kore mi hapşırdı. Arabistan geçmiş olsun dedi mi) daha fazla yakından takip etmesi gerekiyor.
Söyledim, bir geri yazım da.
Kriterler icerisinde satislarini bir onceki doneme gore %....artirmis olmak yok mu?.. Sayin Izci... Unuttunuz mu yoksa gerek yok mu bu kritere?..
Kriterlerinize uygun, an itibariyle Silvir'a gore daha ucuz ( prim marji daha yuksek), yakin ya da az biraz daha pahali iki elin parmaklari kadar hisse sayilabilir ancak yeri burasi degildir bana gore... Cunku burasi Vodafone Park burdan cikis yok!.. Pardon, pardon!.. Burasi Silver topigi cunku...Saygilar..
Üstadım sizde söyleyin lütfen.
Estahfurullah... Motivasyonunuz, konsantrasyonunuz ve konuyu bolmek istemiyorum... Mesajlarinizin butunlugu (ki bir kismina katilmamakla birlikte dogal olarak), kafa karisikligindan uzak yapici karakterine buyuk haksizlik olur konuyu degistirmek... Topi uzun suredir sizin gibi bir ortagi agirlamadi dogrusu... Kaldi ki mevcut durum burayi daha acil kiliyor. Bu yuzden gerek yok... Mesajlarinizin takipcisiyim, lutfen devam...Selamlar
Not:Duruma ve zamanina gore ozelden isimlerini ya da detaylarini paylasabiliriz... Problem yok...
Arkadaşlar forum çok renkli tüm hissedarlara teşekkür ediyorum. Beni bu yıl heyecanlandıran 3 hisse var. Sırasıyla silver, kront ve karel. Yıllık hisse yarışmasında silvere yüzde 40, diğerlerine 30 oranında pay verdim. Kısaca silver benim de favorim. Yıllardır harcadığı emeğin karşılığını alma zamanı geldi. Hissede olmayanların yakından takip etmesini öneririm.
Kuzey'deki komşunun Süper lige çıkması zor... TFF 1. ligde 14. sırada.. Önüne gelene yeniliyor. :wave::wave:
Ama her an BIST 100'e ve sol şeritten otobana çıkabilir... 2 milyar TL cirosu ve kasadaki nakit paranın faizi bile ciddi net kar üretme potansiyeline sahip.. Ne de olsa Merzifon'a komşu şehirde..
Anel Telekom daki sahtekarlığı kimse daha unutmadı.
Cirosunun yarısı ve daha azı piyasa değeri olup da sermayesinin yarısı ve üstünde kâr eden ve hisse fiyatı 5 TL den az olan sanayii şirketlerine ben ucuz derim.
Silverline, durdo, kaplamin örnek
Silver-can'dan daha iyisini söyleyin arkadaşlar. Arkasındakileri değil. Söylemesi sizden, röntgen, tahlil ve tetkikleri benden.
Sn. Izci yok dostum ondan burdayız. Başka kağıtları da tartışmaya gerek yok. Sadece değerini bulsun yeter
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yeni olduğunuz o kadar belli ki...Ben de yatırım yaptığım şirketi kötülemek istemiyorum...Hatta methiyeler düzmek istiyorum...Ne yazık ki 11 yıl bize yaşatılanların dili olsa vay haline dersiniz...Hele hele taban serisini hatırlamak hiç istemem...Ama maalesef gerçekler acıdır ama gerçektir...Son zamanlardaki forum canlılığı umarım eskinin unutulmasını ve yeni umutların başlangıcı olur ve buradaki yeni ve eski ortaklar kazanılır...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Patronun namını sağır sultan bile duymuştur hisseyele ilgili söyleyebileceğiniz bir şey varsa bilelim , özelden yazın sayfanıza saygısızlık olmasın. Bende özelden yazacaktım yalnız çoğu kişi bakmıyor.
ilgilenmeyen arkadaşlardan peşinen özür diliyorum, kalabalık ettim....
Sn.izci sn.roark da buraların bizler gibi müdavimlerinden bizler geçmişte çok kazık yedik. Bizi çok üzdü silver, sanırım sn.roark bunu uyarmak istedi. Ayrica Bu forum bu kadar kibar ve düzeyli olmadı. Hepiniz var olun. Sn.roark sevgiler
[QUOTE=kitapci0;1539472]Dilerim mutlu sona ulaşırsınız ,malum bıst çok kazandırır, ky neredeyse hiç kazanamaz, cidden gelmeyi düşünüyorum....
TEŞEKKÜRLER..:([/QURİ
RİCALAR...Umarım tüm ortaklar mutlu sona ulaşır...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
ARAM EKİN DURAN
eduran@ekonomist.com.tr
Geçen yılı 286 milyon TL ciro ile kapattıklarını ve 40 milyon dolarlık ihracat yaptıklarını anlatan Silverline Ankastre CEO’su Mustafa Laçin, “Bu yıl 12 milyon TL yatırımla AR-GE merkezimizi açacağız. Hedefimiz 5 yılda 1 milyar TL ciro ve 100 milyon dolar ihracat” diyor
Amasya Merzifon’da 1994 yılında bin metrekarelik bir alanda kurulan Silverline Ankastre, aradan geçen 23 yılda 103 bin metrekarelik üretim alanı, bin 200 kişilik istihdamı ve 70 ülkeye ihracatı ile dünya genelinde havalandırma sistemleri sektörünün önde gelen oyuncularından biri oldu.
Yılda ortalama 1,2 milyon adetlik üretimi ile dünyanın en büyük 10, Avrupa’nın ise en büyük beş üreticisi arasında olan Silverline Ankastre, yeni dönemde ‘nesnelerin interneti’ teknolojisine yatırım yapma kararı aldı.
Yeni yatırım planlarını Ekonomist’e anlatan Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Laçin, “Bir dünya markası haline gelmek için teknolojideki ve tasarımdaki değişime ayak uyduracağız” diyor.
Bu yıl 1-6 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fua-rı’nda (IFA 2017) 200 metrekarelik alanda boy gösteren Silverline Ankastre’nin Almanya, Ürdün, Azerbaycan ve Gürcistan’da yüzde 10, Danimarka, Fas ve Tunus’ta yüzde 15’e yakın pazar payı var. Laçin, “Dünya genelinde ise havalandırma ürünleri pazarında yüzde 4 payımız var” diyor.
HEDEF UZAKDOĞU VE ABD
Yeni dönemde küresel trendlerin de etkisi ile teknoloji ve tasarıma ağırlık vereceklerini anlatan Laçin, eylül ayı içerisinde açılacak ilk AR-GE merkezleri ile kendi alanında dünya çapında bir oyuncu olmayı hedeflediklerini kaydediyor.
Son 3 yıldır Latin Amerika, Uzakdoğu ve ABD pazarlarındaki tüketici eğilimlerini analiz ettiklerini dile getiren Laçin, “Bu yıl 12 milyon TL yatırımla AR-GE merkezimizde geleceğin teknolojilerine odaklanacağız.
Hedefimiz beş yıl içinde ciromuzu 1 milyar TL’ye, ihracatımızı ise 100 milyon TL’ye çıkarmak” diye konuşuyor. Özellikle artık ‘nesnelerin interneti’nin giderek yaygınlaştığına işaret eden Laçin, şunları söylüyor: “Globalleşen dünyada tüketici yeni nesil teknolojilere yöneliyor. Eğer bu yeni teknolojiyi özgün tasarımımızla birleştirmezsek, ihracat yapamayız.”
Şu an YAKIN GEÇMİŞE GÖRE PRİMLİ ,alım fırsatı verirse kaçırılmamalı ,oda şu ortak satışında olur gibi. 5 yılda dedikleri rakamlara ulaşabilirler çok afaki rakam değil , alırsam eğer , hedef 5 yılda İZCİ'nin diyaloğundaki rakamın + - %25'İ dir
YTD
Sn. Kitapci, Hayirlisi olsun. En azindan ilginizi cekti.
Sn.kitapci otomatiğe bagladınız silvr gözleri açtı heralde. Aynı mesajlar geliyor
Insallah herkesin ilgisini çeker. Sizin kağıt benim takibimde sırıtan bir tahta silvr gibi size de bol kazançlar