Söyledim, bir geri yazım da.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Kriterler icerisinde satislarini bir onceki doneme gore %....artirmis olmak yok mu?.. Sayin Izci... Unuttunuz mu yoksa gerek yok mu bu kritere?..
Kriterlerinize uygun, an itibariyle Silvir'a gore daha ucuz ( prim marji daha yuksek), yakin ya da az biraz daha pahali iki elin parmaklari kadar hisse sayilabilir ancak yeri burasi degildir bana gore... Cunku burasi Vodafone Park burdan cikis yok!.. Pardon, pardon!.. Burasi Silver topigi cunku...Saygilar..
Üstadım sizde söyleyin lütfen.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Estahfurullah... Motivasyonunuz, konsantrasyonunuz ve konuyu bolmek istemiyorum... Mesajlarinizin butunlugu (ki bir kismina katilmamakla birlikte dogal olarak), kafa karisikligindan uzak yapici karakterine buyuk haksizlik olur konuyu degistirmek... Topi uzun suredir sizin gibi bir ortagi agirlamadi dogrusu... Kaldi ki mevcut durum burayi daha acil kiliyor. Bu yuzden gerek yok... Mesajlarinizin takipcisiyim, lutfen devam...Selamlar
Not:Duruma ve zamanina gore ozelden isimlerini ya da detaylarini paylasabiliriz... Problem yok...
Yer İmleri