Sayfa 292/948 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sizi bir geçelim. Var mı başka önerisi olan. (Bismillah)
    Niye geçiyoruz ki şimdi fikrinizi dahi söylemediniz daha , böyle havada bırakılırmı hiç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Söyledim, bir geri yazım da.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by anyoranza Yazıyı Oku
    Beklemiyor... Aylardır bekliyor diye ZORENleri sattım geldim buraya, satar satmaz 2 haftada %20 yaptı uyuz eşek ZOREN...
    Hep öyle oluyor zaten ,NASIL BECERİYORLARSA ,( BECERİYORSAM) anelden önce klpyo,karel ve aselsan vardı onları satıp aldım , biliyorsunuz onlar çok önce den gittiler onları bekleyip te alsaydım şuan minimum 2 hatta 3 kat hissem olurdu elimde ,kısmet

4. Kriterler icerisinde satislarini bir onceki doneme gore %....artirmis olmak yok mu?.. Sayin Izci... Unuttunuz mu yoksa gerek yok mu bu kritere?..

5. Kriterlerinize uygun, an itibariyle Silvir'a gore daha ucuz ( prim marji daha yuksek), yakin ya da az biraz daha pahali iki elin parmaklari kadar hisse sayilabilir ancak yeri burasi degildir bana gore... Cunku burasi Vodafone Park burdan cikis yok!.. Pardon, pardon!.. Burasi Silver topigi cunku...Saygilar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Üstadım sizde söyleyin lütfen.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    1-Sanayi şirketi olacak. ÜRETİM: CAN DIR
    2-Sürdürülebilir kar olacak.
    3-Finansal borçları yok denecek kadar az olacak.

Bunlar olmazsa sizle sohbetim sona erer.
    Kuzeydeki komşu şehrin hisseside fena değil, Sn. İzci. Arada şöyle göz ucuyla bakın derim..

1-Sanayi şirketi
    2-Sürdürülebilir karı var. Her dönem artıyor.
    3-Finansal borçları yok denecek kadar az
    4-Özkaynaklar ile büyüyor.

8. Estahfurullah... Motivasyonunuz, konsantrasyonunuz ve konuyu bolmek istemiyorum... Mesajlarinizin butunlugu (ki bir kismina katilmamakla birlikte dogal olarak), kafa karisikligindan uzak yapici karakterine buyuk haksizlik olur konuyu degistirmek... Topi uzun suredir sizin gibi bir ortagi agirlamadi dogrusu... Kaldi ki mevcut durum burayi daha acil kiliyor. Bu yuzden gerek yok... Mesajlarinizin takipcisiyim, lutfen devam...Selamlar
    Not:Duruma ve zamanina gore ozelden isimlerini ya da detaylarini paylasabiliriz... Problem yok...

Sayfa 292/948 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •