Sayfa 290/948 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Silver-can, sizin belirlediğiniz kıstaslara tam manasıyla uygun mu abi.
    CEVAP:
    -Evet, fazlasıyla uygun. Üçü bir arada tamamen bu şirketi tarif ediyor.
    SORU:
    -Risk çok az veya yok mu diyorsunuz abi.
    CEVAP:
    -Elimizdeki doneler; yayınlanmış son finansallara ve şirketin açıklamış olduğu hedeflerine dayanarak belirlenmiş. Risk var tabiiki, gelecekte ne olur Allah bilir. Kendimizin bile riski yok mu.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Arkadaşlar; Sohbet şablonunda geçen abi vs. kelimeler, tamamen sohbeti içten ve samimi kılmak için. Yoksa yukarıdan bakmak, kibir vs. oarak düşünmeyin lütfen.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, insanlar bu hisse satışına şüphe ile bakıyorlar. Negatif düşüncelerini söylüyorlar. Size bakıyorum, tam tersini, hep olumlu düşünüyorsunuz. Şirketi ve yönetimi en ufak bile eleştirmiyorsunuz. Yoksa siz, şirketin kendisi misiniz.
    CEVAP:
    -Öncelikle, yatırım yaptığım hisseyi ve yöneticileri asla kötülemem. Çünkü yatırım yapmışım. Kötülersem saçmalık olur. İnsanlar niye hissesini kötüler anlamış değilim. Madem beğenmiyorsunuz, başka bir hisse alın. Bir diğer konu: 550 tane şirket borsada işlem yapıyor. Bir bakın hisselere, ayrı ayı inceleyin. Objektif, subjektif, öznel, nesnel, nasıl ve ne yönden bakarsanız bakın. 1 tane hem ucuz, hem sağlam, hem de gelecek vizyonu olan, yatırım yapabilecek hisse bulabilecek misiniz. Cevabını söyleyeyim. Ucuz var: Ama bilançosu iyi değil. Sağlam var: Ama çok primli. Gelecek vizyonu var: Ama finansal borcu çok. Üçü bir arada hisse bulun, size söz veriyorum, sahadan ayrılacağım, yedek de olmayıp, seyirci olacağım, numaralı koltuk filan da değil, bundan sonrasını, kale arkası teneke tribününden ayakta izleyeceğim. Fakat en önemlisi kısmet işi. Rabbimizin nasip etmesi lazım. Bize bu hisse güler inşallah.
    Uslubunuz çoook güzel okurken güldüm madem sormuşsunuz cevap vereyim

Burada ne geziyorsun ?

Geçiyiyordum uğradım, birde arkadaş(lonely) tavsiyesi , bir bakıverdim.

NE gördünüz?

Gelecek vadediyor gibi.

Yatırımcıların durumu psikoloji ne durumda?

Kafaları karışık.

Bundan daha iyi uygun hisse varmı?

Varrrr

Hangi hisse ?

Yazmam SONRA PAZARLAMACI DERSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Lütfen yazın, hemen istifamı vereceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Lütfen yazın, hemen istifamı vereceğim.
    İP UCU VEREYİM

Temel veriler
    Beta0,81 Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı48,63% BIST-100'deki Ağırlğı0,08 F/K Oranı4,29 Piyasa Değ. / Defter Değ.1,15 Dibe Uzaklık **202,53% *Yıllık Piyasa Değeri(USD)113.568.456 Piyasa Değeri(TL)425.700.000 Özsermaye(TL)*371.182.000 Sermaye(TL)110.000.000 Net Kar(TL)59.467.400 Dönem:** 17-09

VERİLERİ BÖYLE . YILLIK 90 MN. ALTI OLMAZ SERMAYE KADAR KAR GELEBİLİR..... PAY FİYATI ... 3.8 FELAN

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    1-Sanayi şirketi olacak. ÜRETİM: CAN DIR
    2-Sürdürülebilir kar olacak.
    3-Finansal borçları yok denecek kadar az olacak.

Bunlar olmazsa sizle sohbetim sona erer.

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Sanayi şirketi olacak yalnız. Bu olmazsa sizle sohbetim sona erer. SANAYİ:CAN DIR
    Sanayi şirketi değil tek sıkıntı da bu zaten, taahütlük firması 2018ve sonrası için elinde şimdilik yeterli iş yok, iş alabilme sıkıntısıda

yok. Referansları oldukça iyi, yaptıkları yapacaklarının teminatı diye ifade ediyorum sık sık..

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ???????????????????????????

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Sizi bir geçelim. Var mı başka önerisi olan. (Bismillah)

Sayfa 290/948 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •