Arkadaşlar forum çok renkli tüm hissedarlara teşekkür ediyorum. Beni bu yıl heyecanlandıran 3 hisse var. Sırasıyla silver, kront ve karel. Yıllık hisse yarışmasında silvere yüzde 40, diğerlerine 30 oranında pay verdim. Kısaca silver benim de favorim. Yıllardır harcadığı emeğin karşılığını alma zamanı geldi. Hissede olmayanların yakından takip etmesini öneririm.
Kuzey'deki komşunun Süper lige çıkması zor... TFF 1. ligde 14. sırada.. Önüne gelene yeniliyor.![]()
Ama her an BIST 100'e ve sol şeritten otobana çıkabilir... 2 milyar TL cirosu ve kasadaki nakit paranın faizi bile ciddi net kar üretme potansiyeline sahip.. Ne de olsa Merzifon'a komşu şehirde..
Anel Telekom daki sahtekarlığı kimse daha unutmadı.
Cirosunun yarısı ve daha azı piyasa değeri olup da sermayesinin yarısı ve üstünde kâr eden ve hisse fiyatı 5 TL den az olan sanayii şirketlerine ben ucuz derim.
Silverline, durdo, kaplamin örnek
Silver-can'dan daha iyisini söyleyin arkadaşlar. Arkasındakileri değil. Söylemesi sizden, röntgen, tahlil ve tetkikleri benden.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri