Amma can sıkıcı oldu
Printable View
Amma can sıkıcı oldu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4108e18ca6.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mahkeme yarın devam edecekmiş.
Tutuklu sanık İpek, "Ergenekon-Balyoz yargılamalarında sahte de olsa delil vardı. Yapanların Allah belasını versin, ona bir şey demiyorum. Benim şirketime el koymak için delil bile yok." diye konuştu.
Şurda bile dediklerine bak sahtede olsa delil vardı demek ne demek be bunları var ya ömür boyu ağırlaştırılmış atacaklar ki ibreti alem olsun.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) çatı davasının firari sanığı eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kardeşi Cafer Tekin İpek ile annesi Melek İpek'in de aralarında olduğu 20 sanığın "terör örgütüne üye olmak", "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet", "güveni kötüye kullanmak", "özel belgede sahtecilik" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından yargılanmalarına devam edildi.
Ankara 24. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına, tutuklu sanık Cafer Tekin İpek'in yanı sıra aralarında annesi Melek İpek'in de bulunduğu tutuksuz sanıklar ile taraf avukatları katıldı.
Esasa ilişkin savunma yapan Cafer Tekin İpek, hakkında hazırlanan iddianame ve savcılık makamı tarafından verilen esasa ilişkin mütalaanın hukuka uygun olmadığını ileri sürdü.
Suçsuz olduğunu savunan İpek, "Burada sanık olarak yargılanmam beni suçlu yapmaz, vatan haini de yapmaz. Biz vatanımıza canımızla bağlıyız." ifadelerini kullandı.
Şirket aracılığıyla "kara para aklama", "altın üretimini düşük göstererek FETÖ'ye himmet verme" suçlamalarına değinen İpek, "Bizim şirketimizin FETÖ ile herhangi bir iltisakı yoktur. Şirketimiz bir aile şirketidir." savunmasını yaptı.
Şirketlerine el konulduğunu, yapılan incelemelerde ve alınan bilirkişi raporlarında bir usulsüzlük olmadığının anlaşıldığını iddia eden İpek, aleyhlerine kullanılabilecek delil olmadığını öne sürdü.
Tutuklu sanık İpek, "Ergenekon-Balyoz yargılamalarında sahte de olsa delil vardı. Yapanların Allah belasını versin, ona bir şey demiyorum. Benim şirketime el koymak için delil bile yok." diye konuştu.
Davanın görülmesine yarın devam edilecek.
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su aralar ekonominin nakite ihtiyaci var. Daha fazla sulandirilmadan bu mahkeme sonuclanir. Hatta yarin bile karar aciklanabilir. Çünki , Artik bir an once satis islemlerine gecmesi lazim devletin
Kozal ve kozaa günlük takasinda gariplik var.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
resimag.com/p1/7c737dd4903.png
https://i.hizliresim.com/P7dBX9.png
Çok dikkat etmek lazım 2. asyabank faciası olmasın.Şu anda şirket akın ipeğin bizde ortağız mahkeme taşınmazları ile devlete devrede bilir.Böyle vakalar çok gördüm 25 senede mesela demirbank çukurova ve onlarca Allah korusun burası Türkiye milletin malını alırlar sonrada halka açarlar.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence savunmaya vatan haini dediğiniz girdiğine ve savunduğuna göre onun ve biz ortağı oluyoruz şirketide halka o açtı mahkeme bizi de onunla birlikte suçlu sayabilir.Bence piyasa göz ardı ediyor.
mahkeme sonucu Yargıtay veya istinaf mahkemelerine taşınır mı? benim kafama bu takılıyor yoksa sahiplik sorunu çözülecek mı?
Son dakika: Koza İpek Holding davasında flaş gelişme
Gelen son dakika haberine göre; Koza İpek Holding davasında savcı, Cafer Tekin İpek'in 90, Melek İpek'in ise 20 yıl hapse mahkum edilmesini talep etti.
Koza İpek Holding davasında savcının istediği cezalar belli oldu. Savcı, Cafer Tekin İpek'in 90, Melek İpek'in ise 20 yıl hapse mahkum edilmesini talep etti. Koza İpek Holding davasında savcı, kayyum atanan şirketlerdeki sanıklara ait hisselere müsadere yoluyla devlet tarafından el konulmasını talep etti.
6 Ağustos ta mahkemede bu talep edilmiş elimizdeki hisseler ile ilgili birşey yok diye yorumladım
Valla halka açık kısma çok iyi de yansıyabilir ama burası Türkiye kısmı hep aklımda.
Gaza gelmeyin bizim hisselere bir şey olmaz
Devlet Akın İpek ve mahkemede yargılanan sanıkların hisselerine el koyar. Halka açık kısma el koyamaz.
Siz şirketin ortağı değilmisiniz Devlet neye el koyacak hisselere ayırırmı halka açık diye bence olasılık var ve tedbirli olmak lazım ben olur demiyorum olursa diyorum.
Milyonlarca alanlar var onlar ne olacak. Mesela citi
Paranoyak olmaya gerek yok. Şirketler devlete geçer, devlet te onları yok pahasına satar
Sen borsada yatırımcısın be ne alaka senin hissene devlet el koysun mahkeme biter devlete geçer ha satılır satılmaz o ayrı konu bank asya kapatıldı o apayrı durum bunlarla karıştırmayın ytd
Bizim hisselere el konması kesinlikle mümkün değildir böyle şeylere kanmayın sakın.
Bahsettiğiniz şirketler iflas etmişti,borçları alacağını karşılayamıyordu,
haliyle iflas etmiş bir şirketin devlet ya da üçüncü kişiler alacaklarını aldığında
geriye birşey kalmıyorsa elbette küçük ortağın da varlığı gitmiş olur.
ek olarak anonim şirketlerde bahsettiğiniz cezai suç veya kusurlara karşı yönetim kurulu sorumludur.
Küçük ortaklar bu tür suçlarda sorumlu tutulamaz diye biliyorum.Diğer türlü
halka açık şirketlerde yönetim kurulu dururken bütün ortaklarda sorumlu olsa
onbinlerce küçük ortak var yani elinde bir lot olan bile ortak sayılırsa olacak şey değil.
İnsanlarda kuşku olmasa kozaa 15 Kozal 150 olurdu neden bu haldeler.
Ozaman taşınmazları ile halkın elindeki hisseleriyle devredilen Demirbanka bakın.
Sabah,yeşim tekstil iflas mı ettiler hepsi çalışıyor yabancıda da vardı hisseler ne oldu. Sadece TMSF el koymuştu burası Türkiye dediklerimi yabana atmayın ben 27 senede bu çöplükte çok şey gördüm gördüklerimi yazsam bu kadar Türk filmi olurmu diye okumazsınız fakat tek gerçek burası Türkiye olması.
Kardeşim o şirketlere el konduğunda bizde piyasadaydık içi boşaltılmış varlıkları borçlarını ödemeyecek durumda rasyoları kötü şirketler .
Çoğu da devleti ve halkı dolandırmış kağıt üzerinde oyun yapmış şirketler!!!
Onlara el konma sebebiyle Koza gurubunun hikayesi aynı değil.
Burada şirketin kendisiyle alakalı bir problem yok