Sayfa 30/748 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon
Arama sonucu : 5982 madde; 233 - 240 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Çok dikkat etmek lazım 2. asyabank faciası olmasın.Şu anda şirket akın ipeğin bizde ortağız mahkeme taşınmazları ile devlete devrede bilir.Böyle vakalar çok gördüm 25 senede mesela demirbank çukurova ve onlarca Allah korusun burası Türkiye milletin malını alırlar sonrada halka açarlar.
    Bahsettiğiniz şirketler iflas etmişti,borçları alacağını karşılayamıyordu,
    haliyle iflas etmiş bir şirketin devlet ya da üçüncü kişiler alacaklarını aldığında
    geriye birşey kalmıyorsa elbette küçük ortağın da varlığı gitmiş olur.
    ek olarak anonim şirketlerde bahsettiğiniz cezai suç veya kusurlara karşı yönetim kurulu sorumludur.
    Küçük ortaklar bu tür suçlarda sorumlu tutulamaz diye biliyorum.Diğer türlü
    halka açık şirketlerde yönetim kurulu dururken bütün ortaklarda sorumlu olsa
    onbinlerce küçük ortak var yani elinde bir lot olan bile ortak sayılırsa olacak şey değil.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

İnsanlarda kuşku olmasa kozaa 15 Kozal 150 olurdu neden bu haldeler.

3.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Kuşku değil sahiplik sorunu yabancı aptalmı 98milyon lot var ellerinde[emoji23][emoji23][emoji23]ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozaman taşınmazları ile halkın elindeki hisseleriyle devredilen Demirbanka bakın.

5.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Sabah sabah bir taş attın kuyuya 50 kişi çıkarmaya çalışıyoruz. Bırak bu düşünceleri kardeşim. Neden böyle fiyatlandırınız hepimiz biliyoruz. Fazla bulandırma suyu istersen

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Sabah sabah bir taş attın kuyuya 50 kişi çıkarmaya çalışıyoruz. Bırak bu düşünceleri kardeşim. Neden böyle fiyatlandırınız hepimiz biliyoruz. Fazla bulandırma suyu istersen

Umut abi burda nezaman ah vah eden kötüleyen biri çıksa bu kozaalar gideryıllardır böyle burası eskiler bilir [emoji23]boşver ytd

Sabah,yeşim tekstil iflas mı ettiler hepsi çalışıyor yabancıda da vardı hisseler ne oldu. Sadece TMSF el koymuştu burası Türkiye dediklerimi yabana atmayın ben 27 senede bu çöplükte çok şey gördüm gördüklerimi yazsam bu kadar Türk filmi olurmu diye okumazsınız fakat tek gerçek burası Türkiye olması.

8. Kardeşim o şirketlere el konduğunda bizde piyasadaydık içi boşaltılmış varlıkları borçlarını ödemeyecek durumda rasyoları kötü şirketler .
    Çoğu da devleti ve halkı dolandırmış kağıt üzerinde oyun yapmış şirketler!!!
    Onlara el konma sebebiyle Koza gurubunun hikayesi aynı değil.
    Burada şirketin kendisiyle alakalı bir problem yok

Sayfa 30/748 İlkİlk ... 2028293031324080130530 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •