Sayfa 27/748 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 209 - 216 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. resimag.com/p1/7c737dd4903.png

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. https://i.hizliresim.com/P7dBX9.png

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Çok dikkat etmek lazım 2. asyabank faciası olmasın.Şu anda şirket akın ipeğin bizde ortağız mahkeme taşınmazları ile devlete devrede bilir.Böyle vakalar çok gördüm 25 senede mesela demirbank çukurova ve onlarca Allah korusun burası Türkiye milletin malını alırlar sonrada halka açarlar.

4.  Alıntı Originally Posted by para Yazıyı Oku
    Çok dikkat etmek lazım 2. asyabank faciası olmasın.Şu anda şirket akın ipeğin bizde ortağız mahkeme taşınmazları ile devlete devrede bilir.Böyle vakalar çok gördüm 25 senede mesela demirbank çukurova ve onlarca Allah korusun burası Türkiye milletin malını alırlar sonrada halka açarlar.
    Şu an o vatan haininin değil. Devletin de değil. Mahkeme karar verecek kimin olacağına.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence savunmaya vatan haini dediğiniz girdiğine ve savunduğuna göre onun ve biz ortağı oluyoruz şirketide halka o açtı mahkeme bizi de onunla birlikte suçlu sayabilir.Bence piyasa göz ardı ediyor.

7. Savcı eski yöneticilerin elindeki hisselere müsadere yapılmasını istedi diye biliyorum yanlış mıyım
     Alıntı Originally Posted by dradulum Yazıyı Oku
    Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    mahkeme sonucu Yargıtay veya istinaf mahkemelerine taşınır mı? benim kafama bu takılıyor yoksa sahiplik sorunu çözülecek mı?
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

Sayfa 27/748 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •